הקלטות מהעבר....

רינה7

New member
הקלטות מהעבר....

ראיתי היום את אוסף הקלטות שלי, של גלי כמובן, ומצאתי הקלטות ישנות ישנות, מ"קח אותי הביתה" ו"ממריאה ברוח" כך הראיונות שהיו בצאת האלבומים. זה החזיר לי את ההרגשה מלפני כמה שנים לא מעטות.

שרית7

New member
אפרופו נוסטלגיה... בערוץ 23 משודרים

פרקים ישנים של "זהו זה" משנות ה80 עם "על הברזלים" ומס' הטלפון המיתולוגי ש25 שנה לא יוצא לי מהראש: 426144... היה נהדר אם היו משדרים באחת התכניות גם "זהו זה" שבו גלי השתתפה עם "ממריאה ברוח" או עם "קסם קטלני" יאני מאמינה שיש סיכוי שזה עוד ישודר כי עכשיו בדיוק משודר שיר של להקה ישנה שחלפה מן העולם ואני אפילו לא מצליחה לזכור את שמה - עם עירית ענבי וירון חדד -אולי מישהו זוכר? חשבתי 4 לב אדום אבל לא. זה היה עם זמרים אחרים... נורא כייף לצפות בתכניות נוסטלגיות זה מחזיר לימים אחרים, ולפחות לשעה קלה מתנתקים, ונדמה שהזמן כאילו עומד מלכת.

שם הלהקה הוא להקת "קסם"../images/Emo28.gif

והשיר הוא "האגדה על בל". ואגב' מס' ה
הזה הוא לא הראשון של זהו-זה. לפניו היה עוד מס' אבל אני כבר לא זוכר אותו. אני חושב שזו הקרנה מחזורית של שתי תכניות משנת 1983.

עדי 345

New member
שרית, אפרופו זהו זה...

הקלידן של להקת ברוש מ"זהו זה" הוא דריו מלכי שהלחין לגלי 4 שירים: "ביום שאחרי", "הילדות של העולם", בית היין" ו- "מפני כל העולם". יש לך מושג למה הוא כבר לא מלחין לה שירים? חוץ מ- "בית היין" שלשת השירים יפים מאוד לדעתי.

רינה7

New member
ושוב זהו זה....

גלי התארחה בכל-כך הרבה תוכניות של זהו זה", וחבל שלא משדרים.. אחלה תוכנית, תמיד כיף לראות.

שרית7

New member
יש לי את כולן מוקלטות הן דווקא לא כ

מוצלחות מה שיפה זה רק ממריאה ברוח והכי יפה זה קסם קטלני. לטעמי בכל אופן

שרית7

New member
לא רק שהוא לא מלחין שירים הוא נפטר

מצטערת לבשר לך... אם לא ידעת בכל אופן גם לולא כן היא לא היתה עובדת אתו יותר ואל תשאל אותי למהץ חוץ מזה לא מדברים על המתים...

עדי 345

New member
זכרתי שפעם כתבת שהוא לא יכתוב יותר

לא הבנתי למה את מתכוונת, שאולי הם רבו???...עכשיו הבנתי, לצערי!

היי רינה..

רציתי רק להגיד לך שמאוד מעניין אותי מה יש לך בקלטות על גלי.. גם לי יש הרבה ובכייף אני יחליף איתך אם תרצי יש לי להיט בראש ארוויזיון 1979 ופסטיבליי הזמר על גלי אז תצרי קשר ביי יום טוב..

רינה7

New member
היי דניאל

בקלטות על גלי יש לי כמעט כל ראיון שהיה איתה ברדיו מ"קח אותי הביתה" ועד היום, וכל מיני שירים של גלי , שלא תכללו באלבומים, שירים עם "חלב ודבש" באנגלית וצרפתית, ועוד ועוד.... יש לי גם קלטות וידאו עם הקלטות שהיו משנת 79 אני חושבת. אשמח לשתף אותך בכל.

שרית7

New member
הי דניאל למה אתה לא מבקר פה יותר?

לי יש את הקדם איוריזיון עם הללויה (יותר נכון פסטיבל הזמר) אי שם בלב היפ התיכון, תכנית משנת 76 שירים יווניים, גלי בעוד להיט לקט עם ולנטינו גלגל ענק ועוד ועוד ובכלל לפחות 15 קלטות וידאו מה שציינתי אלה בין הפניניפ הכי נדירות...

למעלה