הקלות..

בעצם כשאני חושבת על זה שוב..

יש לי הקלות ואני יכולה להשיג כל מה שאני רוצה=]] לא רק הארכת זמן.. אלא כל מיני..

אממ לא ממש..

פשוט כי אני לקויית שמיעה...

gorck

New member
עונה...

יש הקלות תוספת זמן, הקראת שאלון והכתבה לבוחן נייטרלי כן לא

eynav br

New member
אמ...........

יש לכם הקלות במבחנים?היה איזה?אין לי מושג כי לא עשיתי מבחנים חחח...אבל הערכת זמן וכל השטויות האלה. בטח היה לי הכל, הייתי בכיתה של חינוך מיוחד. אתם מנצלים אותן?לא ממש הייתי צריכה חחחח כשעשיתם את האיבחון שיחתם אותה מטומטמים או שהתנהגתם רגיל?כניראה שהתנהגתי רגיל ותודה על המחמאה
... "שיחתם אותה מטומטמים או שאתם מטומטמים?" ככה זה נישמע אבל שטויות לא נעלמתי
חחחח

gorck

New member
זה לא נשמע ככה....

אני בחיים לא הייתי לוקח את זה לכיוון הזה, ההקלות באות לעזור לאנשים להצליח ולא להראות מי מטומטם ומי לא... גם איינשטין, ממציא תורת היחסות, זה שמצא את תורת בראונניג, מייסד הפיזיקה המודרנית, שהציעו לו את משרת נשיא מדינת ישראל, היה דיסלקט, רק שבזמנים שלו המודעות הייתה נמוכה ולא ידעו מה זה.... ד"א, כנ"ל גם על הרבה גאונים אחרים, בגלל זה הם ל הסתדרו בבצפר... וד"א2- אני לא הייתי לוקח את זה ככה כי הוגדרתי מחונן, ורק אח"כ הוגדרתי דיסלקט...אז אני כן חכם...עובדה שהסתדרתי 10 שנים עד האבחון....

eynav br

New member
אתה לא הבנת אותי

לא אמרתי שמי שדיסלק או כל דבר אחר מטומטם.. אמרתי שהשאלה שאלה נישמע בדיוק כאילו היא שואלת את זה ככה... "כשעשיתם את האבחון שיחקתם אותה מטומטמים או שאתם באמת מטומטמים"

כן יש

אמממ עשיתי בחופשת הקיץ האחרונהה..איבחון. יש הארכת זמן, מילונית אלקטרונית, שיעתוק, דף נוסחאות מורחב .ועוד משהו למבחנים באנגלית. בעיקרון אני מנצלת את המילונית האלקטרונית ,והארכת זמן.

למעלה