הקלה או אכזבה?

סנונית 1

New member
הקלה או אכזבה?

אז אחרי הכישלון של הטיפול השני שגרם לי להתפרקות ולשבר התלבטתי ביני לביני ועם הבעל האם להמשיך בטיפול או לעשות הפסקה. החלטתי להמשיך, לא רציתי לסיים את החודש בידיעה שאולי היה לי ילד ולא ניסיתי. אבל בתוך תוכי ידעתי, אז הלכנו לרופא והוא אכן אישר ציסטה בשחלה החודש אין טיפול נוסף, הוא אמר תהייה ספונטנית וקחי לך חודש חופש. אז יש מעין אכזבה שאני לא עוזרת לגוף להביא את הדבר הנכסף מכל, אבל מצד שני הקלה כל כך גדולה, מוזר לא?

נועה 35

New member
ממש לא מוזר!

הטיפולים האלה ארוכים ומתישים כל כך! לפעמים כדאי וחשוב לעשות הפסקה, לנקות את הראש, לחשוב על דברים אחרים ולאזור כוחות לטיפולי הבאים. אל תרגישי אכזבה עם עצמך. תיהני מחודש ההפסקה ותאגרי כוחות חדשים להמשך!

נועם@בת

New member
מה מוזר כאן?

הדבר היחיד שמוזר זה שבמקום להכנס למטה ולעשות אהבה כדי להכנס להריון, אנחנו צריכות להתפתל בכל מיני התנסויות מוזרות. תניחי לגוף לקחת לו פסק זמן על ידי הציסטה, ותני לעצמך את הזמן הזה לאהבה ולחיים של אנשים מן הישוב.
נועם

bapi

New member
אם לפני חצי שנה...

היית אומרת לי ששלושה חודשים אני אמנע הריון
הייתי אומרת לך שנפלת על הראש
אבל זה מה שאני עושה עכשיו.
לפעמים צריך לעצור את המרוץ המטורף של הטיפולים כדי שאחר כך נוכל להמשיך בכוחות מחודשים והכי חשוב מחוזקים מכל הבחינות.
תנצלי את ה"חופשה הכפויה"
ותאמיני לי שזה יעשה לך רק טוב.

h i l a l

New member
המכשפה הגיעה........./images/Emo58.gif

הי בנות. חזרתי לפני יומיים מחו"ל עם הבעל,היינו בדרום ספרד היה כייף,שכחנו קצת מהכל(נסעתי שבוע אחרי הזרעה) ואמרתי אולי האוירה של חו"ל תביא לנו איזו
קטנה....אבל יום למחרת שחזרנו הגיעה המכשפה,שוב היא לא וויתרה ואפילו נהנתה איתנו בספרד....גם לה מותר. אז חזרנו לשיגרה וממשיכים הלאה,אתמול הייתי אצל הרופא ויש לי ציסטה אז רק בעוד שבוע נחזור אליו ביינתיים ממתינים...
אתמול לפני שהלכתי לרופא היה לי משברון קטן של בכי והרבה דמעות
ואמרתי לבעל שדי אני לא רוצה כלום מתי שיבוא זה יבוא,כי לי כבר אין כוחות.בסוף החלטנו שהולכים לרופא(אחרי שהבעל הרגיע ואמר שהכל יהיה בסדר,בסוף זה יצליח ובגדול)
. היום קמתי עם כוחות מחודשים,כי בסוף נגיע אל המטרה אפילו שהיא קצת קשה
אז שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה ורק בשורות טובות. ביייי

נועה 35

New member
הילה קבלי ../images/Emo24.gif גדול

אני מכירה את רגשי הייאוש האלה. כולנו עברנו ועוברות אותם... אין מה לעשות, זה כנראה חלק מהתהליך. אבל אחרי שמתגברים עליהם חוזרים בחזרה כי בסוף הדרך יש תמורה! מחזיקה לך אצבעות שהטיפול הבא יהיה האחרון

צוקה1

New member
היי hilal צר לי לשמוע על האכזבה

מחבקת
ומחזקת אותך.טוב לשמוע שעשיתם חיים בחול מצטרפת לבעלך שבסוף זה יצליח בגדול. תגידי יכול להיות בכלל אחרת
-צוקה.

למעלה