הקלדה בWORD

• פותח הנושא A2E
  • פורסם בתאריך

A2E

New member
הקלדה בWORD

שלום, בעיה שמעצבנת אותי כבר המון זמן: ברשותי iPAQ 1910 עם עברית של EYRON גירסה 4.00.75 הבעיה: בעת ההקלדה בWord בעברית, מתבצע Refresh של המסך אחרי כל אות ואות!!! כלומר, אחרי כל פעם שמקלידים אות, כל המסך "מצוייר" מחדש. מעבר לזה שזה ממש מעצבן בעיניים, זה גורם לDelay קטן שבו המכשיר לא קולט אותיות נוספות, מה שמאוד מאוד מאט את קצב הכתיבה. יש פתרון? (חוץ מקניית מכשיר חדש...)

2cookie

New member
גם אני סובל מהסיוט הזה עם ה-X30

וזה לא עניין של מהירות המכשיר. אין לי מושג למה זה קורה, אבל למען האמת זה נותן לי פידבק על כך שהאות הוקלדה למכשיר בהצלחה...

2cookie

New member
שכחתי להוסיף:

הפידבק טוב כשאני משתמש במקלדת המובנית, כשאני עובר ל-INPAD זה נהיה מעצבן כי במילא אני יכול לוודא שהאות הוזנה בהצלחה. (ואז אני מקליד לתוך MEMO ומעתיק אם זה ממש בלתי נסבל ואני צריך לכתוב הרבה)

בקשת השוואה עדכנית, איירון מול PDAC

אני חוזר ושואל אם למישהו יש השוואה עדכנית בין איירון ל PDAC? ההשוואות הישנות לא נכונות, כנ"ל מה שמופיע באתר של איירון לא נכון. לי דווקא נראה שיש סיכוי שהעיברית של PDAC טובה יותר!! כמו כן השרות של איירון הוא בכלל לא ברמה גבוה בעיניי

PDAC הודיעו לי על העיברית ל 4700

שהגרסה שלהם ל HP 4700 בשלביי פיתוח מתקדמים והם מקווים לשחרר אותה בקרוב. איירון אפילו לא ענו לי על האימייל

איירון ענו סוף סוף למייל

כתבו שהעיברית שלהם למכשיר ה 4700 בפיתוח והם מקווים שהיא תתמוך גם במקלדות חיצוניות. לא ציינו מתיי הגרסה אמורה להשתחרר.

SuperYozh

New member
ומה עם ה2210?

האם העברית של אירון ל 2210 היא טובה, או שגם היא מרעננת את המסך אחרי כל אות, באתר שלהם יש גרסה חדשה 4,00.

למעלה