הקיצר , הכי חשוב מתי לדעתכם יתחילו להודיע לאנשים שהתקבלו? אני מהמרת על תחילת שבוע הבא...
J JONE BOY בת New member 24/12/03 #1 הקיצר , הכי חשוב מתי לדעתכם יתחילו להודיע לאנשים שהתקבלו? אני מהמרת על תחילת שבוע הבא...
S sapsapsap New member 24/12/03 #2 לא .. איך לתחילת שבוע הבא? אני ממש חושב שזה ייקח לפחות עוד שבוע אם לא יותר הריי הם צריכים לראות מלא אודישנים...גם לא לחוץ להם לראות..
לא .. איך לתחילת שבוע הבא? אני ממש חושב שזה ייקח לפחות עוד שבוע אם לא יותר הריי הם צריכים לראות מלא אודישנים...גם לא לחוץ להם לראות..
ח ח ר ג ו ל י ת New member 24/12/03 #3 בין ה-6.1 -10.1 מודיעים ב-10.1 כבר אפשר לבדוק לבד דרך הכפתור הירוק
S sapsapsap New member 24/12/03 #4 כן אבל זה ברור.. זה ברור שאל מי שלא מתקשרים עד ה-8 לא קיבלו אותו... תבדקו רק להיות בטוחים.. מי שהגיע כבר לתאריך 10 לא התקבל:\
כן אבל זה ברור.. זה ברור שאל מי שלא מתקשרים עד ה-8 לא קיבלו אותו... תבדקו רק להיות בטוחים.. מי שהגיע כבר לתאריך 10 לא התקבל:\
J JONE BOY בת New member 24/12/03 #5 אכן כך היה כתוב שיודיעו עד ה - 8. פשוט סתם מסקרן אותי לדעת מתי יתחילו ליצור קשר עם המתקבלים למיניהם...
אכן כך היה כתוב שיודיעו עד ה - 8. פשוט סתם מסקרן אותי לדעת מתי יתחילו ליצור קשר עם המתקבלים למיניהם...
S sapsapsap New member 24/12/03 #6 אז זהו.. אני מתאר לעצמי שעד ש-1\2 יתחילו להגיד למי שהתקל שהוא התקל אגב עשו למשהו ממכםכוכבית ליד המדבקה של "הוט"? לי עשו...לא יודע מה זה אומר אני אופטימי ומי זאת "ההיא מהאודישן?
אז זהו.. אני מתאר לעצמי שעד ש-1\2 יתחילו להגיד למי שהתקל שהוא התקל אגב עשו למשהו ממכםכוכבית ליד המדבקה של "הוט"? לי עשו...לא יודע מה זה אומר אני אופטימי ומי זאת "ההיא מהאודישן?