הקיץ שעבר...

הקיץ שעבר...

זה קרה בקיץ שעבר. זה התחיל ממש כאן כשהוא קרא כמה סיפורים שלי. הוא רצה לדעת בדיוק כמו כולם מה מתוך זה אמת ומה פנטזיה בלבד. אני אף פעם לא מגלה. התחלנו לדבר במסנג'ר. שיחק אותה קשה להשגה בניגוד לשאר, תיארתי לעצמי שיש לו מה להציע. הוא שלח תמונה במייל בחור חמוד, תלתלים ועיניים טובות – ילד טוב. מה שרק גרם לי עוד יותר לרצות להרוס אותו... קבענו להיפגש. התכוננתי כתמיד, חלקה כביום היוולדי, אחרי מקלחת רותחת, קרם גוף ושפע של חרמנות. לבשתי חצאית ג'ינס קצרה, גופיה לבנה של אבא ואת תחתון החוטיני האדום עם התחרה. הגעתי אליו ב-01:00 בלילה, אחרי נסיעה ארוכה ומחשבות על כל מה שאולי יקרה. האם הוא מיד ישלח ידיים? האם יקח שעה לעניינים להתחמם? האם הוא ימצא חן בעיני? איך הוא יגע בי? מה הוא יעשה לי? הוא פגש אותי בכניסה לביתו והוביל אותי דרך שביל ארוך ומואר מידי אל דירתו הקטנה. נכנסתי, בחנתי ואז קלטתי את הבר החביב שהיה לו שם, הוא מיד הציע לי לשתות ואני מיד הסכמתי לאחד הליקרים המתוקים שהיו לו שם – בדיוק כמו שאני אוהבת. מחזיקה את כוס המשקה ביד התחלתי לעשות סיור בדירה – איפה אני נמצאת לעזאזל? וכך הגעתי לחדר השינה. עומדת בפתח ומסתכלת על הספרים, המיטה, המחשב הזו שבזכותו (?) אני כאן... והוא מגיע מאחורי בלי שום בושה מכניס ישר את ידיו מתחת לחצאית ובודק את רמת החרמנות. במצבים כאלה זה פלא שלא רואים את טיפות החרמנות על הרצפה עם כל צעד שאני עושה... מעט התחתונים שהיו שם ספוגות והוא משחיל ללא כל בושה את אצבעותיו פנימה. אני מרגישה שאני משתגעת – מה פתאום הוא עושה את זה בכזו חופשיות? איך כל-כך ברור לו שאני שלו להלילה? והוא כבר בצוואר שלי, עוד אחת מנקודות החולשה. מלקק, מנשק, נושך קלות ואני מחככת את ישבני באיברו. הוא מתיישב על הכיסא ומשכיב אותי עליו. פני לרצפה וישבני מורם למעלה מבצבץ מבעד לחצאית הקצרה. מפסק את פלחי ישבני ובודק היטב מה נפל בחלקו. זהו נכבשתי, אני שלו, כל מה שהוא ירצה אני אעשה. הוא קושר את ידי באזיקים זו לזו מאחורי גבי ומורה עלי ללקק את אשכיו ואברו הזקוף. הוא מתבונן בי מענגת את איבר מינו באותה עת מתענגת בעצמי. הוא שולף מתיקי את הויברטור שלי ודורש ממני לשבת עליו. אני יושבת על הרצפה, הויברטור תקוע בתוכי ואני מוצצת את אשכיו ואבר מינו. חם לי, אני רוצה אותו, אני רוצה את הדבר האמיתי.... הוא לוקח אותי למיטה ומשחרר אותי מהאזיקים שהחלו להכאיב. משכיב אותי על הבטן ומחדיר אצבעות לתוכי, אני מתפתלת על המיטה, מבקשת להרגיש אותו והוא לא מסכים. משחק בגופי המתפתל והנאנח ומבקש ששוב אטפל היטב באיבר מינו ואם אהיה ילדה טובה הוא יתן לי להרגיש אותו בתוכי. הוא נשכב על הגב ואני חוזרת למלאכה. מוצצת את אשכיו ומענגת את איבר מינו בידי. מלקקת ומוסיפה רוק וחוזרת לאשכים. מרגישה אותו מתקשה ואותם מתכווצים. שולחת את ידי לכיוון הישבן שלו. לאזור העדין שבין האשכים לישבן. מלטפת קלות ומרגישה איך הרטיבות שלי מציפה אותי. הוא מסכים לתת לי להרגיש אותו. הוא מושיב אותי על ארבע ומשחק עם ישבני. בבת אחת הוא מחדיר את איבר מינו פנימה ואני גומרת בפעם הראשונה, אך מחכה לפעמים נוספות. הוא מזיין בקצב מהיר ואחיד והגוף שלי משתולל. אני שולחת יד מתחת לגופי אל אשכיו ומתחילה לשחק בהם תוך כדי שהוא מזיין אותי. הוא מחזיק את מותני ודוחף את אברו פנימה, אגלי זיעה קטנים מכסים את גופי וצמרמורת עוברת בכל גופי ושוב זה מגיע, חזק ומסחרר ואנחנו גומרים ביחד בפעם הראשונה. וזו רק היתה ההתחלה...

סחתיין עלייך והלואי עלי שעוד לא

שכבתי פעם אחת עם בחורה ואני כבר מתפוצץ פשוט אני בחור בן 21 דתי והיה לי הזדמנויות מחרדיות אבל לא רציתי כי הם היו בתולות אבל מחכה לרגע שתגיע לידי איזה חילוניה או אחת שאין לו בתולים וואוו מה אעשה לה בפעם הראשונה בחיי היא לא תתחרט

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif אוווו.. אכן שלוםםםםםםםםםםם

דניאל האחת והלא אחרת ומה עוד, להוסיף עוד ליקוקי סופרלטיבים..? כך שברור'ו שברוכה בבואך, מיכאן ולהבא.
נהדר לך יקירה להיכנס ככה בהודעה כזו.
כתבת: "... זה התחיל ממש כאן כשהוא קרא כמה סיפורים שלי. ..." רק לסקרנות החולנית שלי, האומנם? האכן כך, ואם כך באיזה כינוי היה זה..?
ברשותך דניאל, מוכרח להתייחס לפיסקה הזו. כשהוא קרא את כתיבתך וכוליי.
זנב הטווס, אני קורא לה. הנפת וניפנוף זנב הטווס, הרי גם היא איננה אלא התפארות, שפוני אנס, איזה גדול אני, ועכשיו אין לך אלא להיזדיין איתי. אכן. ולוואי כולם עם זנבות טווס מיתנשאים שכאלה. מניפים אותו לראווה במדור פירסומי צורח לחלל, זה אני, וככה רוצה שאראה. ביכולת הכתיבה שלי! ואת זה, את זה ממש אני מצפה לראות בפורום, לו אתיר לעצמי משאלות לב. כתיבות. כתיבות. כתיבות. לא כולן תהיינה מוהקצעות, אז על אי ההקצעה תחפה הישירות, הכנות, החישפון, העירום! העירום שבהצגת הכותב את עצמו קבל פורום ועריה. זה עובד. עבד תמיד. תודה. נ.ב. זנב הטווס מוסבר בבילוגיה "כעקרון ההכבדה." עקרון ההולך ותופס תאוצה ומאמינים בין הניאו דרוווניסטים, אכן ההסיירת במובילה שבבילוגיה, האבולציונרים שבחבורה. אביו ומנסחו הוא אמוץ זהבי. על פי הגדרתו, עקרון ההכבדה הוא נטל מכוון שאנו שמים על עצמנו כדי להוכיח כשירות. זנב הטווס בטבע הינו מכשלה עצומה. סירבול, צעקנות מושכת עיני טורפים, ומה לא עוד, אלא שישנה בו אמירה: ראי את הנקבה כיצד למרות המכשלות אני קיים. זהבי מרחיב את הרעיון לעקרון בסיסי רשוני. מהי התחרותיות אם לא הכבדה? ואני הקטון מעז לפרש את העקרון לנושאי כתיבה - היכולת שלי לחשוף את עצמי בכתיבה. היא עקרון כביכול מכביד. האמנם?

חתוללבן

New member
לפעמים זנבו של הטווס..

הוא אשליה אופטית ואין לטווס את היכולת לספק את הסחורה. אך הוא ממשיך להציג אותה וחושב כי יפה הוא הזנבו. לכן יש לנהוג במידת הצניעות הראויה ולברר קודם אם זנבו של הטווס הוא באמת כזה אשר שווה לפרווס אותו לעיני כול ולצעוק ראו אותי.
(שורות אלו הן הערה כללית והן בגדר תשובה וחומר למחשבה ואין לראות בהן רמיזה למי מאלו אשר כותבים בפורום)

bugbuster

New member
אפשר כמובן להוסיף פרשנויות, שהרי

מאל תסתכל בקנקן אלא בתוכו ועד עוד ועוד קלישאות שהדרך סוגה בהן, והפרסומות משופעות בהן, יאבד המסר במלל מיותר.
יהיו נושאי ובעלי הזנבות אשר יהיו, כמנהל פרום, אני מחזר ללא בושה אחר כל בעל זנב שיניפו כאן לראווה בצורת כתיבה מעולה. זו הכוונה.

וזה קסם הפנטזיה

אין זה משנה אם טווס,ברבור,או ברווזון מכוער... כל אחד יכול להתהדר באיזה זנב שיבחר ולהתפאר באילו חוויות שיבחר. מה מסתתר מאחורי כל סיפור,אם דמיון או מציאות,אם מסוגל/רוצה אותו כותב לעמוד מאחורי מילותיו,זה ממש לא משנה.

חתוללבן

New member
עוגיה יקרה

נושא הדיון אינו מה מסתתר מאחורי הסיפור וכאן אני מקבל את דעתך. אלא האופן והסגנון בו הוא מסופר.

תן לחדשים קרדיט...

אם נסתכל בהסטוריה של הפורום שלנו נגלה שהחומר של כל אחד ואחד מאיתנו משתפר ומתפתח עם הזמן.לאט לאט המחסומים נופלים וכבלי המיניות משתחררים...

חתוללבן

New member
אני הוא אחרון

אשר אחסום שור בדישו!! מי אני? שאוכל לעביר ביקורת כזו או אחרת על הכותבים כאן. זו במה חופשית וכל אחד יכול לרשום ולכתוב ככל העולה על רוחו.

George Clooney

New member
זה אותו סיפור כמו של "אישה י ל ד ה"

מפורום "סקס" . http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=57&msgid=39765301 פיצול אישיות ? או סתם copy paste ?

מסתבר שזו אותה אחת ../images/Emo8.gif

אז הייתי חרמנית אתמול בלילה... והחרמנות עלתה לי לראש... אז בלבלתי בין הכינויים
דניאל ולא אחרת - סוג של ילדה שמתנהגת כמו אישה או להיפך, איך שתבחרו להסתכל על זה

bugbuster

New member
../images/Emo9.gif הפי אנד...

אישה ילדה "הזדהתה" והכל כשר. ועכשו דניאל, או ילדה או לא אחרת מאשר אישה, התבלבלתי? בכל אופן, היכן הפנטזייה הבאה?

tafus30

New member
פנטזיה או מציאות ?

כתוב מאוד מענין... לפי רמת הפירוט והכניסה לפרטים (תרתי משמע) אני מאמין שזה קרה גם קרה... דניאל?

חמודה זה ממש לא הגייני...

מה זה תחתונים ספוגות? לא שמעת על תחתוניות, מגן תחתון? זה מגעיל אחר כך לשים אותם חזרה!

Seaman

New member
מה עם...

אחרי יכולות כתיבה מדהימות שכאלו, למה שלא תחלקי איתנו איזה פנטזיית שלישייה מגניבה? אולי איזה ביקור לילי בעיר הרוחות, בבית של זוג סבבה? את בטח יודעת לאיזה עיר אני מתכוון (לא תל אביב
)

למעלה