הקיץ עוד כאן

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

saar7650

New member
חה,חה,חה...

לא נורא... עוד שנתיים שלוש והסיוט שלך רק יתחיל!!! כן... כן! לא התבלבלת! את לא יודעת מה מחכה לך אחרי הלימודים... בעצם... אופס! גם אני שנאתי לימודים כשהייתי בגילך... עד היום יש לי סיוטים בלילה!

lala897

New member
חה חה חה?

זה נשמע כמו מישהו שנתקע לו הצחוק.
זה מזכיר לי את הספרים הישנים האלה-"חה חה חה צחק יצחק"

tamarhp

New member
חחחחחחח (צחוק מודרני)

אני לא שונאת את הלימודים, אני שונאת כשמתישים אותי... דווקא עם הלימודים ב"ה אין לי בעיה, עם פיזיקה וביולוגיה גמרתי ברוחשם בכיתה ט'. אבל המערכת שלנו מטורפת! היום - לדוגמה: מתמטיקה מתמטיקה מתמטיקה אנגלית אנגלית מתמטיקה (ועוד שעתיים ביולוגיה לבנות של מגמת ביולוגיה. מזל שאני במחשבים!) ועוד היה לנו מבחן במתמטיקה... ועידן, הגיע הזמן שתתעדכן:
חחחחחח - צחוק (ככל שהוא יותר ארוך, הוא יותר גדול, והנורמלי הוא בערך חחח).
פחחחחח - צחוק מזלזל. זה יכול להיות זלזול באדם שדיבר אליך, או בדברים שנאמרו.
חה חה חה - צחוק מזלזל וציני.
חה. חה. חה. - הצחוק הכי ציני ומזלזל שיש.

למעלה