הקיץ עוד כאן

הקיץ עוד כאן ../images/Emo42.gif

ב-15/9 יערך טור ד'ישראל: מסע אופניים לכל אורכה של מדינתנו הקטנה. פורום אופניים נערך לכך, ומביא לכם הערב ב-17:00 את טל וויס ויותם אביזוהר שיבואו לענות לשאלותיכם על טור ד'ישראל...
אורית רשפי, המועמדת לראשות עיריית הרצליה, תתארח הערב ב-19:00 בפורום הרצליה ותענה לשאלות הגולשים. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
פורום ברי סחרוף מתחיל היום את חידון הטריוויה הגדול על ברי- וכל מה שקשור אליו... אז אם אתם יודעים מה זה מינימל קומפקט, שמעתם על פורטיס ויש לכם מושג על לפחות להיט אחד של ברי סחרוף... שווה להכנס.
7 ימים של וידויים ממשיכים בפורום בנות, והיום- היום הרביעי, עליכן לספר על הפאדיחה הכי גדולה שקרתה לכן... ולזכות בדיסק של אס קלאב 7

afon

New member
../images/Emo32.gif אני צריך עזרה במשהו

באחת ההודעות בימים האחרונים מישהו כתב משפט כזה בערך: "המעשה הכי פטתי של האדם הוא שהוא הפך בורות לאידאולוגיה" עכשיו זה לא בדיוק הנוסח זה משהו כזה תעזרו לי למצוא את המשפט הנ"ל... (אפילו שמתי את זה תחתך שרשור אוף...)

ehudt

New member
אני כתבתי את זה..

והנה קישור להודעה (בפורום "חופש") http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=264&msgid=20306504 בהנחה שלזה את מתכוונת :)

afon

New member
תודה רבה!

זה מצחיק שלפעמים אני מתבלבל בין הפורומים דרך אגב מישהו אמר את זה או שאתה המצאת את זה?

ehudt

New member
אם את רוצה לקרוא לזה המצאה

זה פשוט מה שעבר לי בראש כשראיתי את ההודעה לפניי זה טוב?

למעלה