הקיץ כאן

guysta

New member
הקיץ כאן

תגידו,הקיץ כבר כאן או ש(גם)התחילה נוסטלגיה ל KTM 620 הישן? התחלתי בצעדים הדרושים כדי למכור את שלי(נעבור לכביש) והתברר לי שמחיר השוק הוא בדיוק כמו לפני שנתיים וחצי עת קניתי את השד..כיף.. אגב - יש למישהוא משהו לאמור על לשים את האופנוע בתיווך?שמעתי שהם הולכים מהר שם.פחות חצי אלפיה כמובן..

M O R M

New member
מכירה באמצעות סוכנות? -שאלה טובה

guysta הערה לפני התשובה. הכותרת של שאלתך לא מתאימה ולא ברורה. "הקיץ כאן" זה עובדה ולא כותכת לשאלה . אל תשאל בבקשה שאלת אגב אם אתה מעוניין בתשובה מנומקת. למרות האמור לעיל השתדלתי לעזור ולהעלות שאלה זו עם כותרת מתאימה. לפני שאביע את דעתי אציין שלא יצאתי טוב מהמכירה של הבנדיט 1200. א. שילמתי 500 ש"ח תווך.(וקיבלתי תמורה יותר ממלאה עבור תשלום זה.) ב. מכרתי מתחת למחירון.(כואב אבל זו מבחירה שלי.) ג. המתנתי 4 חדשים לכסף.( נו כבר נמאס לי לחכות לסופרמוטו...) וזאת עבור אופנוע שמור מדהים ביופיו עם המון תוספות (ללא תשלום) ומעט ידים וק"מ. האופנוע נמכר דרך סוכנות מוטוטסט. לזכותם יאמרו מספר נקודות חשובות. א. השרות מעולה כולל כל אנשי הצוות. ב. החורף היה קשה. ג. אופנוע בעל מספר מצומצם של קונים פוטנציאלים. ד. נראה היה שהצוות עושה מאמצים כנים לתת לי את התחושה שהם משתדלים ותמיד תמיד היו סבלניים ואדיבים. אז לסיכום הנסיון המועט שיש לי עם סוכנות מוטוטסט. 1. הם אמינים אדיבים ומקצועיים. 2. אם יש לך זמן סבלנות וידע רצוי שתמכור לבד. 3. תמכור רק בקיץ.(בחורף אל תנסה בכלל.) 4. תקנה רק בחורף (בקיץ חבל על זמנך.) אני מכיר גם סוכנות אחרת שנקראת פרפר ומחבב מאוד את דרך הפעולה של מנהליה אולם לא יצא לי לעבוד איתם עדיין. שאר האופנועים שקניתי ומכרתי בוצעו לבד על ידי.

tygger

New member
פחות חצי אלפיה?

הממ, תלוי במצב הכלי. הנוסטלגיה לכלים האלה לא ממש משובבת. מחיריי השוק שלהם לא תמיד משקפים את המחירון. לרוב עדיף למכור בפרטי, אבל אם אין לך זמן אז בהחלט יש אופציה למכור דרך סוכנות. פחות כאב ראש גם.

למעלה