הקיץ את בביקיני!!!

עקב כך ובהתאם לזאת

לא דובר עליו... או שכן?

הצילו, המחשב מסתכל עלי

ישבתי לי אל מול המחשב בקיני. 'איך האיש מהמחשב יודע שאני בבקיני'? המחשב דו סטרי, הוא מסתכל עלי, אוה הצילו! {{{ זאת הייתה בדיחה על האנשים הסובלים מאין אונות ורואים פרסומת לויאגרה ואומרים 'שיט, הוא יודע' }}}}

אני אגיב בשיר ( אבל צריכה להזכר )

מה נועלים מה נועלים גם קטנים וגם גדולים, על הרגלים? זוג נעלים. מי בנעלים של שרון? אולמרט.
והן גדולות עליו
יש מצב! יש מצב!
( זה השיר ששר הזה שדומה לפרץ מהתוכנית של שבי ועוזה ) txt

חינוכית 23 עכשיו לראש!

ריצ רץ, הטלווזיה, רוממה ירושליים! וירושליים! של לימור לבנת!

חחחחחחחחחחחחחח היא מצחיקה אותי

בדיוק לפני כמה ימים <כמה ימים?> ראיתי הבית של פיסטוק ופלפלת הנוסטליגה מדהימה

ואני הפסדתי

בגיל 5, את הפרק ב'טיפ טיפ וטיפטיפון' שהם התרחצו בנהר עירומים. נכון, הייתי אולי בת 8, ואחרי כמה ימים הייתי בחוג הציור השבועי שלי של הביצפר, ושמעתי ילדים בכיתה מדברים על כך ש'ראו להם' ו"היפנים מציירים הכל" ובתור ילדה בת 8 לערך הצטערתי שהפסדתי את הפרק הזה

היה לי עוד קטע

תמיד בילדות הייתי רואה עם שכן שלי פינוקיו. יום אחד הוא רב איתי ולא הרשה לי לראות בבית שלו פינוקיו. זה היה הפרק שגדל לו האף נורא, ובכיתי כל הפרק הזה ושמחתי שאני לא עושה בושות בפני השכן שלי והוא לא רואה אותי בוכה אל מול 'פינוקיו' אני מאותגרת טכנולוגית, לא יודעת איך גולשים בצ'אט רוצה לשלוח לי מסר? בכל מקרה, יש לי המון שיעורי בית ( משפטים משפטים ) txt

העכביש2

New member
הקטע הזה שאת מדגישה דברים...

הוא חביב ביותר....
אה...וברוכה הבאה...האמת שלא קראתי את כל הסיפור שלך מהיום כי הוא ארוך (נא לקצר להבא- הבנתי שאת אוהבת ספרים) אבל הוא דיי מעניין סך הכל... עזרו לי ההגדשות..

למעלה