הקינג התארס היום בערב הוא סגר וורט רפוש מחר ביתד
ה הר מקופח New member 22/1/04 #12 ויקם איש חדש אל עם ישראל ויקרא לעצמו Thקינג שנאמר דויד מלך ישראל חי וקים
י ישיבעבוחר New member 21/1/04 #4 כי אתה אחראי על המאורסין לא? שנית אני מאמין שהוא לא היחיד שמתארס היום ואני לא יוסיף שום פרטים שיוכלו לחשוף אותו
כי אתה אחראי על המאורסין לא? שנית אני מאמין שהוא לא היחיד שמתארס היום ואני לא יוסיף שום פרטים שיוכלו לחשוף אותו
ר רפוש rafush New member 21/1/04 #6 אני ממש לא אחראי על זה... אלא אחד חנוך, ומבטיח לך שאני יזהה שזה הוא.
ח חנוך617 New member 21/1/04 #7 רפוש. אתה בטוח? שזה אני? אתה טועה. בס"ה החלטתי לעשות מעשה שכולם נהנים ממנו ואני לא יפדח אף אחד. אם תהיינה בעיות- אפסיק עם זה.
רפוש. אתה בטוח? שזה אני? אתה טועה. בס"ה החלטתי לעשות מעשה שכולם נהנים ממנו ואני לא יפדח אף אחד. אם תהיינה בעיות- אפסיק עם זה.
ח חנוך617 New member 21/1/04 #8 רפוש. אני מתנצל לא הבנתי את דבריך כראוי ואני מתנצל שחשדתי בך שאתה חושד בי. סורי. והעיקר שתגלה לנו מי זה הקינג.
רפוש. אני מתנצל לא הבנתי את דבריך כראוי ואני מתנצל שחשדתי בך שאתה חושד בי. סורי. והעיקר שתגלה לנו מי זה הקינג.
י ישיבעבוחר New member 22/1/04 #10 במקום לומר מזלט" אתם רבים מי עושה מעשים טובים? אופס... איזה ביס הבאתי לבורקס אני כרגע באירוסין שלו
ה הר מקופח New member 22/1/04 #11 שיהיה לך במזל טוב ויהי רצון... שתזכה להקים בית בישראל שנאמר מצוה גדולה להיות בשמחה
א אריק הסטלן New member 22/1/04 #13 אחי איזה תקופה יפה עד לחתונה מתפננים על כל העולם עם הכלה החדשה אז יאלה... צא לדרך למה אחרי החתונה לא מלקקים דבש
אחי איזה תקופה יפה עד לחתונה מתפננים על כל העולם עם הכלה החדשה אז יאלה... צא לדרך למה אחרי החתונה לא מלקקים דבש
ר רצסמיזדא New member 22/1/04 #14 מזל טוב! כ"כ הרבה זמן אני מחכה שיקרה משהו מעניין כמו זה בפורום שלנו!
א אריאלה ב. New member 22/1/04 #16 אמרתי בעבר ואני חוזרת ואומרת לא להגיב להודעות של טרולים בפורום מכיוון שההודעות של הטרולים נמחקות ואם אתם מגיבים גם ההודעות שלכם ימחקו. לא ניתן למחוק הודעה ולהשאיר את התגובות שלה. מי שמגיב להודעה של טרול שידע שהתגובה של תמחק
אמרתי בעבר ואני חוזרת ואומרת לא להגיב להודעות של טרולים בפורום מכיוון שההודעות של הטרולים נמחקות ואם אתם מגיבים גם ההודעות שלכם ימחקו. לא ניתן למחוק הודעה ולהשאיר את התגובות שלה. מי שמגיב להודעה של טרול שידע שהתגובה של תמחק
א אלישיר New member 22/1/04 #17 ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo18.gifטרול. בעזי"ת ישייבעבוחר =/= ישיבעבוחר.
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo18.gifטרול. בעזי"ת ישייבעבוחר =/= ישיבעבוחר.