הקינאה ,האיבה

בןלי

New member
הקינאה ,האיבה

לפני כמה ימים ראיתי את הסרט תעביר את זה הלאה ופשוט התמלאתי קינאה ועצבים. באיזשוהי סצינה אבא אחד - במקרה גון בון גובי - צועק על ילד אחד - ההוא מהחוש השישי - ואז הילד_כולה בן 10 11) בורח לחדר ושם בפול ווליום PAPA ROACH. אתם מתארים לכם כזאת סצינה בסרט ישראלי. מה שאני רוצה להגיד בשעה מוקדמת זו שבארהב הרוק הפך למיינסטרים דבר שבארץ לצערי יהיה רק בעוד 10-15 שנה. ביינתיים אנו נמשיך לסבול את הפליליסט של גלגלצ ו 102 עם השירים המתקתקים שחוזרים על עצמם בלי סוף ושמספרים לנו כמה החיים יפים ומשמחים.

אני כנראה מחמיץ משהו

כי פעם אחרונה שבדקתי פאפא רואץ´ הם ראפ עם דיסטורשן, למה שזה לא יהיה במיינסטרים? כשהוא ילך לחדר וישים אגורפוביק נוזבליד תקרא לי.

בןלי

New member
האמת ש

דיי ציפיתי לתגובה כזאת ממך מקווה שתסכים איתי שזה עדיף על פני פייב היי פייב בקסטריט וכל היתר...

anathema

New member
אממ

אממ זה בידיוק אותו חרא...זה שיש שם דיסטורשן מגעיל וגיטריסטים אפסים שלא יודעים לנגן בכלל זה ממש לא עושה את זה ליותר טוב מכל הפופ המסריח ... אממ אם זה עדיף...תראה יש לי למשל YES אז כן אני מעדיפה לראות MTV 2 מאשר MTV מן הסתם למרות שרוב הזמן יש שם ניו מטאל וכאלה... אבל עדיין זה חרא

Bodom-child

New member
אם כבר יש לך יס

תראי את הערוץ המוזיקה הצרפתי, ראיתי כמה פעמים אצל חברים תוכנית שקוראים לה טוטאל מטאל, והיא ממש תוכנית מטאל ולא כמו שאר התוכניות שמתיימרות להיות תוכניות מטאל...

anathema

New member
מכירה ../images/Emo9.gif

בשביל התוכנית הזאת שיכנעתי את אבא לעשות יס :) אחלה תוכנית ...יש להם שם יציאות מדהימות!!!

Bodom-child

New member
שנייה אני אגיד לו....

אבא !!! תעשה לי יס... כן כן זה מאאגניב יש שם פול תוכניות טבע וכאלה

Oi Vey Zmir

New member
אונסת פורומים סדרתית

פתאום אני מסיירת לי. אגורפוביק...אה...סבבה, או משהו. משהו כמו "היידה". סתם, אני מסכימה איתך. להקה טובה. לא שאמרת את זה אני הולכת לישון

OPERATi0N_iVY

New member
זה רק מןכיח שילדים בני 11 הם האלה

ששומעים להקות כמו פאפא רוץ´ - אם תראה לפעמים ריקי לייק אז היא כל הזמן מביאה לשם כל מיני מטומטמים בני 13 ששומעים מרילין מנסון קורן וכל השטויות האלה שבני 14-23 שומעים בארץ....

בןלי

New member
לא מבין מה הקטע שלכם אנשים

למה אסור לשמוע בנוסף גם מוזיקה שנהנים ממנה. אני לא מתבייש לומר שאני אוהב את המוזיקה שקורן דיסטורבד ופאפא רואצ´ עושים. חוצמזה אני שומע גם את דרימ מטאליקה וכו´ אז ?!?!?! אני לא רואה אנשים אחרים משמיצים כאן את ה METAL למרות שהם לא אוהבים את המוזיקה הזאת.

למעלה