הקטע החברתי

adi753

New member
הקטע החברתי

שאלה בעיקר לבנים ובעיקר לאלה שלומדיפ קלאסי יורדים עליכם בבית ספר?

אומנם לא קלאסי אבל....

אני רוקד בלהקת המחול "הורה פרדס חנה" וזה די נפוץ אצלינו בפרדס חנה אז הרה מאוד בנים רוקדים בלהקה שלי... וגם בלהקת "הדודאים" פרדס חנה... ככה שאף אחד לא יורד על אף אחד....והתגובות רק חיוביות.... חוץ מזה שגם עם היו יורדים זה לא היה מפריע כי אני עושה את מה שאני אוהב...ואף אחד לא יגרום לי להפסיק לעשות את זה...

the mush

New member
פרדס חנה../images/Emo35.gif :-O

מאיפה אתה
פרדס חנה או כרכור
בן כמה? גם אני בארץ מהאזור.

לפעמים

אומרים לי שקלאסי זה עדין ומנסים לרדת עליי אבל לא אכפת לי... ובנים.. הממ... יש אצלנו רק בן אחד שרוקד בקבוצה! פעם היו לנו 2 בנים וירדו עליהם ולדעתי זה טיפשי...

Mr GK

New member
קשור מאוד, נשיות בד"כ מתקשרת...

למשיכה לבנים. אבל רק בד"כ, מה גם שרקדנים הרוקדים באלט לא כל הזמן "נשיים", יש תפקידים ותנועות מאוד גבריות בבאלט, בעיני לפחות. השאלה היותר מוחצת היא מה לדעתם נחשב נשי ומה גברי?

Mr GK

New member
אגב, בבית-הספר לא יורדים עלי...

בהתחלה היו כאלה שאמרו ש"ריקוד זה לא לגברים" ויש גם מעט שישר מכלילים אותי כהומו, אבל כבר למדתי להתעלם ולא להתייחס, גם ככה אין טעם להיאבק בסטיגמות האלה שהחברה מדביקה לך, כי פשוט יותר מדי אנשים מאמינים בזה. וחבל, כי הסטיגמות הן אחת הסיבות העיקריות שמרתיעות בנים מלהיכנס לעולם המחול.

Dancerit

New member
בנים שרוקדים הם הכי גברים

לדעתי בכל אופן, כי אם אתה מחליט שאתה שם ז** על כולם והולך נגד הסטיגמות והחברה ותכלס עושה מה שאתה רוצה ומה שאתה אוהב אז לדעתי זה מה שעושה אותך גבר. חוץ מזה שבד"כ הכי יפה לראות בנים רוקדים בגלל האנרגיות והכח.

מצטרפת לדעתך.

זה ממש שטויות כל הסטיגמה המפגרת הזאת ואני יודעת שבגלל זה, לפחות אצלנו מפחדים לרקוד.

תראי

בהתחלה כן, אבל זורמים עם זה. בסך הכל, אני נמצא 7 שעות בשבוע עם 20 בנות יפות בבגדים צמודים, על מה יש לצחוק עלי?
אני גם המצאתי לעצמי כינוי חדש - בלרין, והרבה אנשים קוראים לי ככה.

אני מסרבת לקרוא למילה הומו סטיגמה

זה ממש שטויות... עם הומו זאת סטיגמה אז גם סטרייט זו סטיגמה. בנים אוהבים מחול פשוט לא בלט... לא בגלל שזה נשי דווקא... אצלנו בביה"ס הקושי הכי גדול של הבנים היה דווקא הטייץ' הצמוד ... וגם אם הרקדן הוא הומו אז מה? זה עושה אותו רקדן פחות טוב? להפך.. ואצלנו רוקדים 4-6 שעות כל יום 7 ימים בשבוע.

Mr GK

New member
אני אוהב גם באלט, ואני...

בטוח שאני לא הבן היחיד שלא אוהב רק מחול מודרני. לא אמרנו שרקדנים בנים שהם סטרייטים פחות טובים מכאלה שהם הומואים [ואני אישית לא חושב שזה נכון, אבל גם לא מסכים איתך - טענת שההיפך הוא הנכון] פשוט דיברנו על סטיגמות שמדביקים לבנים שרוקדים וכיצד זה משפיע עליהם.

למעלה