הקטע האהוב!

הקטע האהוב!

והפעם אבי נוסבאום כן , כן החלטתי לגווון גם עם אמני אקדמיה... אז יאללה! דרגו וקטע אהוב, טענות מענות ועוד...

אני

נותנת לו 6.5 הוא עוד צריך להשתפר הרבה אבל יש בסיס טוב אז סבבה... קטע אהוב: :"למה כתוב על השמפו של פנינה לא נוסה על בעלי חיים?" "החברה קונה לך ליום האהבה נרות ואתה לא מרוצה אז היא נעלבת ואומרת "לך תחליף" עכשיו זה חנות נרות למה אני יחליף לנר נשמה?" נ.ב. גם כל הערה / תמונה / סיפור משעשע יתקבלו בברכה....

נוסבאום נוסבאום... ../images/Emo67.gif

קומיקאי כישרוני ומבטיח בהחלט. בין הפייבוריטים שלי באקדמיה. קטע אהוב: "אתה נוסע באוטו עם בלונידינית
באוטו זה משהו מטורף. אתה נוסע נוסע נוסע פתאום בוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דופקת לך ברקס עצבני אתה עף קדימה, שואל אותה: מה קרה?! היא אומרת: חתול!
6 קילומטר משם יש חתול, צועק לה: סעי יא מטומטמת יש לך ירוק!"
ציון: 9.

botten2

New member
מגניב../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מממ אתמול הוא היה בהופעה מול מתנדבי מד"א של כל הארץ.. הייתה לו הופעה של איזה 5-10 דקות והוא דיי חזר על כל הפאנצ'ים שלו כולל מה שרשמתם אבל חפיף... ציון: 9.5 כי למרות שזה פעם שלישית אולי שאני שומעת את זה זה היה מצחיק :]] חהחהח ובלי קשר לקטע האהוב- אחריו הופיעו עידן וטירן שבאמצע ההופעה טירן ירד על עידן והוא לא ויתר אז היו איזה 5 דקות של ירידות אחד על השני והכל אילתורים חחח היה ממש ממש מצחיקק
בכלל ההופעה שלם היייתה מצחיקה משו כמו חצי שעההה
היה מגניב

dk6

New member
נשמה

עידן וטירן זה לא אילתורים... ראיתי 7000 הופעות שלהם והם תמיד עושים את זה

נכון ../images/Emo4.gif..../images/Emo15.gif

גם כשראיתי אותם בקאמל הם התחילו לרדת אחד על השני חמש דקות

dk6

New member
תתפלאי אבל כן..

ראיתי 6-7 הופעות שלהם והם תמיד עושים פאוזה בקטעים שלהם לאיזה חמש דקות ועושים אמא שלך כ"כ שמנה ש.. וכאלה. כן זה מצחיק אבל זה לא אילתור. ויחסית לאילתור זה מצחיק אבל וואלה הם יושבים בבית וכותבים בדיחות אמא שלך כל כך

NimaZ

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

גמני הייתי בטוחה שזה אילתור

dk6

New member
באמת

וגם עוד אנשים שראו אותם אמרו לי את זה.

אני...../images/Emo15.gif

הקטע האהוב: "סעי יש לך ירוק מטומטמת" ו: נכון בתזמונים ברדיו רק גברים מתזמנים?אף פעם לא תשמעו נשים מתזמנות.. אם מישהי תתזמן זה יישמע בערך ככה: גלית מתזמנת מהילוך ראשון להילוך שני 20 דקות, מהילוך שני להילוך שלישי 25 דקות, נסיעה ברוורס-עדיף לנסוע בדרכים חלופיות. נשים, גם בשירים שלהן הן לא יודעות לנהוג. "הכל עומד במקום" נו?תכניסי לראשון! "נוסעים ברחוב בין המון אנשים" יכול להיות שעלית על מדרכה? וגם: תמיד שמתקשרים לעבודה להודיע שלא מרגישים טוב ולא באים לעבודה,חייבים להשתעל. משום מה זה נראה לנו אמין יותר. הלו?*אהם* אמממ אני לא אגיע לעבודה היום *אהם* אני לא מרגיש כ"כ טוב *אהם**אהם* נתפס לי הגב. רוב הבדיחות שלו ממש ממש מצחיקות אותי אבל שלושת הנ"ל במיוחד. ציון:10

אה אה אה וגםםם ../images/Emo15.gif

"אחי...קימבנתי לנו קלמנטינה... שששש.... נשמור את זה,נארגן איזה טוסט אח"כ"

../images/Emo9.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

או בצהריים או בערב...
יותר הגיוני שבצהריים
ואני אדבר איתך

../images/Emo188.gif נוסביי../images/Emo99.gif

הכי טוב באקדמיה
הקטעים האהובים עליי: "סעי יש לך ירוק מטומטמת
"
(ולא "סעי יש לך ירוק, חבל
"
הורס שכמותו
) וגם את הקטע הם השירים שאבילוס אמרה "נשים, גם בשירים שלהן הן לא יודעות לנהוג. "הכל עומד במקום" נו?תכניסי לראשון! "נוסעים ברחוב בין המון אנשים" יכול להיות שעלית על מדרכה?"
וגם את הקטע עם "אה? איך ידעת שקוראים לי רקסי??"
(לא זוכרת את הקטע המלא
) ויש עוד מלא ששכחתי
ציון- 9.5 (רק בגלל שבמודיעין הוא דיבר בטיל והרס את "סעי יש לך ירוק מטומטמת!") נוסבאום איי לאב יו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

למעלה