הקטע האהוב!

הקטע האהוב!

והיום בפינתנו לא אחר מ"אלוהים" רשף לוי יאללה תדרגו אותו! ותבחרו את הקטע האהוב עליכם....(למרות שאני יודעת שהרבה לא היו בסטאנדאפ שלו...וזו הזדמנות מצוינת להמליץ לכם כי הוא יוצא במופע לבד בקאמל!)

אלוהים!

אין הוא מלך! 9.5 דפנטלי! קטע אהוב: "נכון יש את הפרסומות שמנסים לגרום לילד המוגבל להרגיש כאילו הוא כמו כולם?..............לא אתה לא כמו כולם, אתה מזיל ריר, אתה לא שולט בצרכים שלך, אתה מפגר אתה לא כמו כולם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מלך!

אז לכי למופע סולו שלו!

מומלץ ביותר! נראה לי אני מדפיסה את זה ממש מגיע לי אחוזים!

לא ראיתי אותו בהופעה...../images/Emo15.gif

אבל אהבתי אותו מאוד במשחק מכור
ואם את אומרת ששווה, אז נאמין לך ונבוא לראות אותו בקאמל מתישהוא :] מתי הוא יוצא בהופעת יחיד?או שאת אומרת שכדאי לבוא לראות אותו יחד עם כולם?

EagleGirl

New member
אלוהים אלוהים

את הקטע הכי אהוב אי אפשר להגיד פה כי צריך לראות(!!!) אבל זה גם על ילד נכה שרוצה ללכת לסטאנד אפ ואמא שלו לא מרשה לו! ואם קטע כתוב: שמעתי שאישה בת 65 ילדה תינוק.. אני מקווה שהיא לא בונה על ההורים שלה לבייביסיטר.. תארו לכם התינוק יונק מהציצי שלה תינוק: "איכס אמא!! מה זה קוטג'?!?!.. גבינה צהובה" יא זונות!! תבואו להופעה של רשף!! יש לו ביום שישי בקאמל וביםו ראשון!!\ בטח 70 שקל כניסה.. לי ולליהי זה חינם~ אה כן ויונתן ברק יחמם את אלוהים

sisty

New member
אוו, רשף האגדי ממשחר מכור../images/Emo70.gif

יש לו קטעים ממש טובים לפעמים!!! אני נותנת........... 8.5

למעלה