הקטע האהוב עליכם! מה הקטע/סצנה האהובה עליכם של רן בשיר שלנו?
ב בובה151 New member 13/2/06 #8 אממ שאלה אין לי יס אבל אני רואה כשאני אצל סבתא שלי.. אבל לא תמיד אני אצלה ואין לי כוח עד שערוץ 22 יגיע לפרק הזה שקברו את רן.... ראיתי ת'קטע שהוא צועק והכל אבל איך הוא יצא בסוף?.....
אממ שאלה אין לי יס אבל אני רואה כשאני אצל סבתא שלי.. אבל לא תמיד אני אצלה ואין לי כוח עד שערוץ 22 יגיע לפרק הזה שקברו את רן.... ראיתי ת'קטע שהוא צועק והכל אבל איך הוא יצא בסוף?.....
ח ח נ ו ו ו ש New member 10/2/06 #4 ../images/Emo189.gif../images/Emo99.gif שהוא שר הבלדה שלי עלייך על הבמה ואז נינט עולה והם משלימים אני בכיתי בקטע הזה זה היה כלכך מרגש הוא שחקן כלכך טוב ואין הרבה כאלה!!!!
../images/Emo189.gif../images/Emo99.gif שהוא שר הבלדה שלי עלייך על הבמה ואז נינט עולה והם משלימים אני בכיתי בקטע הזה זה היה כלכך מרגש הוא שחקן כלכך טוב ואין הרבה כאלה!!!!
D DreamsDoComingTrue New member 12/2/06 #6 שהוא בא ושר לנינט, "נר על החלון" בעונה הראשונה. ובעונה השנייה את הצעת הנישואין ובכלל את כל הפרק הראשון.
שהוא בא ושר לנינט, "נר על החלון" בעונה הראשונה. ובעונה השנייה את הצעת הנישואין ובכלל את כל הפרק הראשון.