הקטנת נפח תמונה

הקטנת נפח תמונה

יש לי תמונה שצולמה במצלמה דיגיטלית והנפח שלה הוא כמעט 1MB. יש דרך להקטין את הנפח (לא ע"י ZIP או RAR )?
 
צריך תכנה גרפית כלשהי

את צריכה תכנת גרפיקה כלשהי... משהו קצת יותר מתוחכם מהצייר את צריכה להכנס אליה למצוא איפה אפשר לשנות רזולוציה ולהוריד אותה בכמה אחוזים טובים (מאוד).
 
אכן :)

תמונה --> שינוי גודל --> אחוז מרוחב x גובה מקוריים (זה האפשרות האחרונה בתוך הסרגל הצדדי שנפתח לך), ואז לשים בתיבה אחוז כלשהו קטן יותר... תלוי כמה את צריכה... אז לשמור ולצאת :) (רצוי לעשות את השינויים על העתקים, ולא על המקור - כי אי אפשר לשחזר את זה אחר כך)
 

menisas

New member
את צריכה...

לפתוח את התמונה בצייר ופשוט לשמור מחדש עם שם קובץ אחר, אצלי זה תמיד עובד.
 
זה עובד כשאתה ממיר קובץ BMP

לקובץ GIF או JPEG או כשאתה שומר את התמונה במפת סיביות קטנה יותר... (מנסיון שלי) אבל תודה רבה לך בכל אופן!!
 
בפוטושופ

אני משמ בפוטושופ כל יום, ונתקל עם הבעיה תמיד וממש לא מופתע, פשוט אחרי שסרקת התמונה בחרי הכל ואז בדקי גודל התמונה, תנסי להקטין ככל האשפר כך שישאר ברור הכל ואז שמרי בשם אחר והעיקר לא עם סיומת של פוטושופ אלא כל פורמט אחר כך תשמר התמונה בגדול החדש לא מכיר הצייר היטב ולכן אני ממליצ על פוטושופ או קורל דרו בהצלחה
 

uriler

New member
הגזמת... ../images/Emo4.gif

שתי תוכנות כבדות ולא חינמיות לפעולה פשוטה כמו הקטנת נפח? ועוד אחרי שפתרו לה את הבעיה כבר?
 
למעלה