הקטנתי את הקובץ....

ליאור676

New member
הערה לגבי צורת הכתיבה שלי...

אומרים שאני מחזיק מוזר את העט, ולא בצורה הרגילה. התמיכה העיקרית בעט היא באמצעות האצבע האמצעית. אני בחו"ל שבוע, אשמח לקבל חוות דעתך במהלך השבוע הקרוב. בתודה, ליאור.

Ramie

New member
שלום ליאור,

אני אנני גרפולוג מקצועי, ולכן יש להתייחס לכל מה שאכתוב כאן בחשדנות ובחוסר אמון. מצד שני, אשמח לקבל חוות דעת על מידת הדיוק של הניתוח... קודם כל אני רוצה להסביר משהוא על כתב יד. כתב יד הוא משהוא אישי מאד של האדם. ניתן להשוות כתב יד לפני האדם. לפעמים אתה עצוב, לפעמים שמח, אתה מתחיל צעיר ומזדקן עם הזמן, ולמרות כל אלה - ניתן לזהות את פניך ולדעת כי פנים אלה שייכות לאדם אחד. אותו דבר קורה עם כתב היד. כתב היד משתנה לפי מצבי רוח וגיל, ובכל זאת גרפולוג טוב יזהה אותך תמיד. כשם שכל נסיון לשפר פנים נועד כמעט תמיד לכישלון, כן כל נסיון לשפר או לשנות כתב יד נועד תמיד לכשלון. התוצאה של נסיון כזה תהיה תמיד גרועה יותר מהמקור. ואחרי הקדמה ארוכה זו, אפשר לעבור לניתוח עצמו: כתב ידך משדר קפדנות. אתה דייקן, מתמיד, ובעל משמעת עצמית. אתה נוטה לדרוש תכונות אלה מהאנשים הנמצאים בסביבתך. אינך מראה נכונות רבה להתאים את עצמך לחברה בה אתה נמצא. אינך אמפתי. נראה כי יש בך הרבה ביקורת על אחרים, ובדרך כלל לא תחשוש להביע ביקורת זו. ביקורת המופנית כלפיך, לעומת זאת, לא תתקבל בברכה. יחסך לחיים ולמציאות מאד ריאלי. אין בך שאיפות אינטלקטואליות או חומריות מרחיקות לכת מדי, ובדרך כלל שאיפותיך מותאמות ליכולות שלך. אתה שומר סוד, ובדרך כלל אינך נוטה להתחלק בידיעותיך עם אנשים אחרים. (גם בתחום המקצועי). אתה קשה לשיכנוע. בעבודה, יחסיך עם עובדים אחרים יהיו קורקטים, אולם אתה תיתפס בעיני עובדים אחרים כמתנשא עקב תכונות אחרות שכבר צוינו כאן. התמדה, דייקנות (ומכאן גם אחריות) בולטות מאד בכתב ידך. הינך בעל חוש מידה, ואבחנה בין עיקר וטפל. עצמאות ויוזמה אינן הצד החזק בך. עד כאן ניתוח שיטחי משהוא. אני מקוה כי עזרתי, ולו במעט.

למעלה