הקטגוריות סתומות

YANIVMC

New member
הקטגוריות סתומות

מה לא יכלו לשים את השיר של מראיה ובאסטה בקטגורייה של שיר השנה ? או של ההיפ הופ הטוב ? או שלא יכלו לשים את מראיה במקום קיילי מינוג ( שלא עשתה דבר השנה ) בקטגודייה של זמרת השנה ? הכל שטויות ... הכל מכור ........

14מתן

New member
איך היו שמים את זה בהיפ הופ ?!

הטקס הוא לא על שירים ספציפיים אלא על הזמר עצמו אם תשים לב שאומרים את המועמדויות אומרים רק את המבצע ולא את השיר... דבר שני, אמממממממ אני לא יודע אם קיילי עשתה יותר ממאריה השנה אבל היא הוציאה את come into my world ועכשיו את slow אתה לא יכול להגיד שהיא לא עשתה כלוווווםםםםםםם.......

moranos

New member
השיר הזה יצא מהתחת

עוד פעם אחת לשמוע אותו ולמותתתתתת

YANIVMC

New member
יש לי לומר שלוש דברים

1) COME INRO MY WORLD - לא הגיע לרבע ההצלחה של השיר של מאריה ובאסטה . 2) השיר החדש של קיילי יצא עכשיו ( יותר נכון לפני חודש פלוס בערך ) , אחרי שהכריזו על המועמדויות . 3) סתום !!! אז לאיזה קטגורייה היו צריכים לשים את השיר של מראיה ובאסטה ??? בקטגוריית המוזיקקה החסידית הטובה ביותר ???

14מתן

New member
לא לזה ולא לזה !!!

הטקס היה לאומנים !! לא לשירים ספציפיים אלא למשך כל השירים שהאומן הוציא במשך השנה !!!! בגלל זה לא יכלו לדעתי לשים את השיר הזה בקטגוריה כלשהי זה יותר מתאים לטקס של אמריקה ששם זה הקליפים עצמם חוץץץץ מזה אפשר לחשוב מה מאירה עושה בשיר הזה שמגיע לה כל כך להיות מועמדת למשו היא חוזרת אחרי באסטה ריימז ושרה חצי פזמון ? אם כבר היית אומר בגלל through the rain למרות שהוא לא הצליח כל כך באירופה לפי מה שאני זוכר אבל לפחות זה היא ולא היא ובאסטה ועוד איזה שניים נראה לי בעעעעע

YANIVMC

New member
מתן.... כנס

עכשיו תצא דפוק........... ולמה לעזזל אני מדבר עם ילד בן 14 ???

NiKi†a

New member
מה כאילו לא לרמה ש'ך לדבר עם ילד

בן 14?! הוא מתחת לרמה שלך?

14מתן

New member
תגיד לי מה אתה בן 4 ?

אתה אומר שלא לרמתך לדבר עם מישו בן 14 (עזוב שאני לא בן 14) איזה מן גישה בוגרות זאת ?!

YANIVMC

New member
מתן תירגע

קודם כל צחקתי ... ואם אתה לא מבין צחוקים אני לא אצחק איתך. דבר שני איפה תוצאות המיצעד השבועי ? ואל תיקח ללב .... תצפה רק לצחוקים ( שלפעמים לא מוצלחים כ"כ ) ממני . ביי ביי

14מתן

New member
ביום שבת אני מפרסם את התוצאות תמיד

.... זתומרת לא תמיד אבל לאחרונה... וזה לא היה נראה שזה בצחוק... בשביל זה יש אייקונים

NiKi†a

New member
מאריה?!

השיר הטוב ביותר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......מילה אחת- ל-מ-ה-?!!??!?!

YANIVMC

New member
כי יש יותר אנשים ממך בעולם

שאהבו את השיר .... והשיר הצליח במידה ענקית .....

למעלה