~ הקורבן ~

B o N u s

New member
~ הקורבן ~

והיום בפינת הקורבן (פינה בה אנחנו מעמידים מישהו לדין ואומרים מהן התכנות הטובות שלו, האם אנחנו אוהבים אותו בקיצור את כל מה שיש לנו להגיד עליו) ימית

פינה נחמדה! ח"ח על כל ההפעלות

אני אוהבת את ימית היא משחקת בסדר היא יפה היא רק צריכה לעבוד קצת על השירה שלה לפי דעתי היא מוסיפה הרבה לעלילה כלומר אם היא לא הייתה העלילה היתה פחות מעניינת מה שחסר זה שהפיג'מות יהי מאהבים בה כמו באלונה ויעשו הכל בשבילה..

גרי 541

New member
לפסטיגליסט חשוב!

אני צריך ממך עזרה קטנה , בבקשה תקח את התמונה שבהודעה זאות
ותגדיל לי את התמונה בלי שהאיכות של התמונה תיפגע ותשלח לי את התמונה המוגדלת כתגובה להודעה זאות , תיקח את הזמן אני יחכה בבקשה ממך תעשו זאות תודה ענקית!

ימית...../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

מבחינה חיצונית היא יפה [לא יותר מאלונה אבל יפה], אבל הפנים שלה לא משו... מבחינה פנימית בתוכנית היא נורא נחמדה אבל לפעמים מעצבנת נורא! בסה"כ היא נחמדה.. נ.ב: תראו משו: ∞ƒØ∑πθεΔδγβα≤≥≠±≈•º¹²³ⁿ√∫∩∩→⅛¾¼⅔⅓½ איזה גנוב

פנה אלי במסר‏../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

ד"א-אני מהמחשב ה_ _ _ _ של אח שלי אז אין לי מושג איך משתמשים בו
... אבל כמו ששרון אמרה לכם או לא אמרה לכם [אמרתי לה להגיד לכם], אני לא אהיה פה בימים הקרובים. זהבית-סיכום שבועי בקשה!! אני אתגעגע

go goldi

New member
בדיוק שרוןאמרה לי להגיד את זה

השבוע זה גם סיכום חודשי אגב...

go goldi

New member
אמ...

בעיקרון היא חמודה... לדעתי היא משחקת טוב אבל טיפה טיפה מוגזם

no have name

New member
אני

ימית היא שחקנית גרועה, יש פרק בשם תחתונים (מן הסתם בעונה הרביעית) שבו הם אומרים "אסור לשקר להורים" ואז מתפקעים מצחוק מי ששם לב על המשחק שלה בזמן הזה ראה שהיא גרועה, היא לדעתי שחקנית ממש גרועה. לדעתי אם הייתי רואה רק את העונה הרביעית ולא את השאר הייתי מחבבת אותה, אבל היא לדעתי סוג של אכזבה, אחרי שציפינו ואחרי 3 עונות מדהימות עם אלונה המדהימה, אין מה לעשות היא נכנסה לתפקיד שלה ולכן כל הזמן משווים אותה אליה, ואין מה לעשות לעומת אלונה, ימית לא "מספקת" לנו את החלק הנפלא הזה שאלונה עשתה ששלוש עונות, משהו חסר ולכן אני מאוד מאוכזבת.

Because Of May

New member
ימית....../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

משחק=זוועה שירה=זוועה אני ממש ממש ממש לא אוהבת את ימית... המשחק שלה מוגזם ולא אמיתי, וממה שראיתי הוא לא משתפר.... היתרון היחיד שיש לה הוא שהיא יפה... [אם זה יתרון P:] אין כמו אלונה! אין! אבל, היא באמת מוסיפה משו לעלילה...

B o N u s

New member
למרות המשחק המוגזם ולמרות הפצע

עם אלונה, מתחילת העונה ועד סופה היא הרשימה אותי יותר ויותר. מההתחלה שהיא לא שיחקה טוב בכלל ועד הפרק האחרון, אני אישית רואה את השיפור! כל הכבוד! אשמח לראות אותך ב"האלופה" ובסדרות נוספות כדי לראות האם השפרת.

YUZY

New member
ימית

אני בהתחלה לא אהבתי אותה.. אבל ככל שהעונה המשיכה היא השתפרה במשחק ודיי הוסיפה לפיג'מות.. אבל בכל זאת לאלונה אין מחליפה

pusher

New member
ימיתתתתתתתתתתתתת../images/Emo215.gif

לא אכפת לךי מה אחרים אומרים אני אוהבת אותך!!!!את חמודההה!!!!! וגם הילד בכיתה שלי,אחותו היא חברה של ימית ויש להם תמונות ביחד
ימית
למה את כזאת פקאצה לפעמים?

JULI4561

New member
ימית .. מואהאהאהאה../images/Emo190.gif

היא לא משחקת משהו .. גם התפקיד שלה בפיג'מות 4 לא היה בכלל נחוץ .. אני חושבת שעם היא לא היתה היא ומישהי היתה מקומה זה לא היה משנה כל כך .. [לא כמו אלונה שאלונה זאת אלונה ] קיצררר מה אני חופפפרת!??!?!?
לא משנה .. היא נראית טוב , חמודה אבל לא יותר מזה !

alon2233

New member
ימית...

המשחק שלה לא משהו בהתחלה, אבל בהמשך הפרקים היא השתפרה לדעתי... היא בטח שלא מחליפה של אלונה אבל אפשר לחבב אותה כי לא עד כדי כך גרועה
וגם היא הוסיפה הרבה מאוד לעונה הרביעית.

למעלה