הקורבן!!

נממ..טוב.. ../images/Emo9.gif

תני לי כמה דקות לחשוב על משהו.

אוקיי שאלות. ../images/Emo9.gif

אני אשאל על משהו שקרוב אליי, שינה.
מתי את הולכת לישון? [לא ביום לימודים] מתי את מתעוררת? [לא ביום לימודים] כמה שעות את ישנה? יש לך תנוחת שינה קבועה? אם כן, מה היא? כמה זמן לוקח לך להירדם? את ישנה עם אור או בלי? את ישנה עם בובות כלשהן? יש לך פיג'מה או בגדים פשוטים לשינה? זהו בנתיים.

poster girl

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

מתי את הולכת לישון? אממ זה לא קבוע חחח.. מתי את מתעוררת? זה נע בין 10 ל-12... כמה שעות את ישנה? אממ ביום לימודים בערך שמונה או תשע.. יש לך תנוחת שינה קבועה? חחחח כן אם כן, מה היא? על הצד נראה לי
כמה זמן לוקח לך להירדם? מעט מאוד.. חחח את ישנה עם אור או בלי? בלי!
את ישנה עם בובות כלשהן? חחח..לא.. יש לך פיג'מה או בגדים פשוטים לשינה? אממ כן..

12 Not Like You

New member
שאלות../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

עדן
מה שלומך בובע? את מודעת לכך שהתגעגעתי אליך? ומה שלום תאומתך? ולמה את יפה? ומתוקה? וחמודה? ומושלמת? ופ33ה? ולמה אני אוהבת אותך? וחולה עליך? ולמה את הכי אוהבת את בריאן? ולא את ניקי ]]=? חיחיחיח ואין לי יותר שאלוות!! תהני

poster girl

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

מה שלומך בובע? מצויין
את מודעת לכך שהתגעגעתי אליך? חח גם אני אלייך!!
ומה שלום תאומתך? תשאלי אותה חח... ולמה את יפה? חחח אני לא! ומתוקה?
את! וחמודה?
את! ומושלמת?
את! ופ33ה? ואת!
ולמה אני אוהבת אותך? חחח לא יודעת
וחולה עליך? חחחחח... גם אני עלייך!
ולמה את הכי אוהבת את בריאן? בגלל שהוא מושלם! והוא מצחיק, וחמוד ויפה וחתיך וכו'... חח... ולא את ניקי ]]=? כי ככה

פלורי2

New member
שואלת../images/Emo99.gif../images/Emo19.gif../images/Emo3.gif

שם: בת כמה את: מה את עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: מה את שומעת עכשיו?: עם כמה אנשים את מדברת באייסיקיו עכשיו?: כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: את יוצאת היום?: קר לך?: איך החורף בינתיים?: את אוהבת את עצמך?: מה התכונות שאת אוהבת בעצמך?: ומה התכונות שאת שונאת בעצמך?: כמה חברים ממש טובים יש לך?: האם הם יודעים הכל עליך?: הם לומדים איתך באותה כיתה?: באיזו כיתה את בכלל?: משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: משהו שאת רק רוצה שיעבור כבר:

poster girl

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

שם: עדן בת כמה את: 13 וחצי מה את עושה עכשיו חוץ מלענות על זה?: אממ שומעת מוזיקה
מה את שומעת עכשיו?: i'll never find someone like u עם כמה אנשים את מדברת באייסיקיו עכשיו?: אני לא מחוברת עכשיו לאייסי... כמה אנשים יש לך באייסיקיו?: מעט חחח... את יוצאת היום?: לא קר לך?: כן! :S איך החורף בינתיים?: אחלה! את אוהבת את עצמך?: לא
מה התכונות שאת אוהבת בעצמך?: שאני כנה ומה התכונות שאת שונאת בעצמך?: אממ שאני לא יודעת להפסיד חחחח
כמה חברים ממש טובים יש לך?: 5 בערך... האם הם יודעים הכל עליך?: ממש לא... הם לומדים איתך באותה כיתה?: לא כולם. באיזו כיתה את בכלל?: ח' משהו ששמעת בזמן האחרון וממש שמחת: אממ לא יודעת... משהו שאת רק רוצה שיעבור כבר: אממ המבחן בתנ"ך..

c0rdelia1

New member
שאללההה../images/Emo13.gif

מה הדבר הראשון שמשך אותך לבקסטריט בויז..ומתי זה היה...?

poster girl

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

אממ.. האמת שהכרתי אותם דרך אחותי הגדולה, אפשר לומר שהם המוזיקה היחידה ששמעתי כשהייתי קטנה.. חח... מגיל 6 אני זוכרת שכבר שמעתי את המוזיקה שלהם וראיתי תמונות שלהם דרך אחותי הגדולה.. חח... ומגיל 8 או 9 כבר ממש ממש אהבתי אותם!.. ומגיל 11 כבר התמכרתי לגמריי!! :|

למעלה