הקורבן

Keren 104

New member
הקורבן

אני ממשיכה עם המשחק הקורבן והקורבן הבא: ליאור- ליאור XX אז, אתם מוזמנים לשאול שאלות :)

SShaii

New member
../images/Emo192.gif

=]] מה הסדרה האהובה עלייך? איזו להקה את הכי אוהבת? איזה זמר את הכי אוהבת? איזה זמרת את הכי אוהבת? איפה היית רוצה להיות עכשיו? מה המקום האהוב עלייך? נשמע כמו חקירה

ליאור XX

New member
עונה חח ../images/Emo6.gif

מה הסדרה האהובה עלייך? גוסיפ גירל איזו להקה את הכי אוהבת? ד'נאש XDD איזה זמר את הכי אוהבת? ממ ג'סטין איזה זמרת את הכי אוהבת? מדונה
היא גדולה
איפה היית רוצה להיות עכשיו? ספרד
מה המקום האהוב עלייך? הים

Keren 104

New member
((:)

מה קורה? מרגישה את סיום הלימודים? מתי את יוצאת לחופש הגדול? את מתכוונת לעבוד בחופש? יש לך עומס בלימודים עכשיו? רעבה? מה בא לך לאכול? מה את הכי אוהבת לאכול? מה את אוהבת לשתות? צימחונית? מה את לובשת עכשיו? זהו :)

ליאור XX

New member
עונה

מה קורה? הכל בסדר :) מרגישה את סיום הלימודים? לא יש לי עוד מלא מבחנים \= מתי את יוצאת לחופש הגדול? או ב30.6 או ב11.7 את מתכוונת לעבוד בחופש?לא חח יש לך עומס בלימודים עכשיו?כן רעבה?לא מה בא לך לאכול?לא רעבה D: מה את הכי אוהבת לאכול? מופלתה
מה את אוהבת לשתות? קולה , בפרייט , מים בטעמים צימחונית? לא מה את לובשת עכשיו? חולצת בצפר , גופיה מתחת כי החולצה קטנה XDD ג'ינס אפור אולסטאר

Robin Sparkles

New member
שאלותיי

מה קורה? כיתה: את אפטימית בדר"כ? יש לך חיה בבית? איזה? את במגמה? סרט אהוב: מאכל אהוב: משקה אהוב: נכון בצפר זה מעצבן וצריך לבטל את זה?

ליאור XX

New member
עונה

מה קורה? בסדר [: כיתה: ח' את אפטימית בדר"כ? כן יש לך חיה בבית? כן איזה?כלבה את במגמה? לא , אני רוצה להיות בתיאטרון סרט אהוב: מממ שודדי הקאריבים
ג'וני דפ | מאוהב| מאכל אהוב: עניתי ^^ משקה אהוב: ענית גם XDD נכון בצפר זה מעצבן וצריך לבטל את זה? כן

ShirTwo

New member
שאלות ../images/Emo11.gif

אז מה נשמע? אוהבת את החיים? את בחורה שוחרת שלום? שמאלנית או ימנית? לדעתך, ביבי יפה תואר? רוצה להתגייס או משתמטת? לאיפה? קרבי זה סקסי? אוהבת בורקסים? אמא-פולנייה? D:

ליאור XX

New member
עונה

אז מה נשמע? עניתי על זה אולי 10000 כבר
אוהבת את החיים? יס
את בחורה שוחרת שלום?כן שמאלנית או ימנית?באמצע לדעתך, ביבי יפה תואר?איכ חח רוצה להתגייס או משתמטת? להתגייס לאיפה? לא לקרבי ולא משהו שצריך לדבר בו ערבית כי אני גרןעה בערבית
קרבי זה סקסי? כן , לבנים אוהבת בורקסים? כן
אמא-פולנייה? לא

Just Freckles

New member
שאלות../images/Emo13.gif

מה קורה? מה את מתכננת ליום העצמאות? יש הופעות שוות בעיר שלך? (מקווה שכן [: ) את כבר מרגישה את סוף השנה? מקצוע אהוב? מקצוע שנוא? עומס בלימודים? ספר אהוב? תוכנית אהובה? סרט אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? שאלות קצת נדושות, אבל זה מה שיש לי

ליאור XX

New member
עונה

מה קורה? שוב ?
מה את מתכננת ליום העצמאות? הופעות ובצהרים מסיבה
יש הופעות שוות בעיר שלך? (מקווה שכן [: ) כן עברי לידר
את כבר מרגישה את סוף השנה? לא , עומס
מקצוע אהוב? אה? ממ של"ח שיעור לא חשוב
מקצוע שנוא? כולם ובמיוחד ספורט ( לא סובלת את המורה ) עומס בלימודים? כן \= ספר אהוב? משאלה אחת ימינה ספר ממש טוב והארי פוטר כמובן
תוכנית אהובה? סדרה? גוסיפ גירל
סרט אהוב? שודדי הקאריבים שחקן אהוב? ג'וני דפ
שחקנית אהובה? בלייק לייבלי [ סרינה] אני מתה עליה

Shexy Peanut

New member
שואלת

מה קורה? מה יותר טוב - הפורום או הקומונה? דרגי את בנות גוסיפ גירל [בלייר, סרינה, ונסה, ג'ני] מהכי יפה להכי פחות יפה. דרגי את גברברי גוסיפ גירל [צ'אק, נייט, דן, אריק [
] ורופוס] מהכי יפה להי פחות יפה. אם יכול לבחור לעצמך הורים מGG איזה היית בוחרת? [מותר לעשות מיקסים] אם היה לך חבר\ה קרוב מהוא במקרה גם דמות בGG.. מי זה היה? ריץ' ביץ' סקסי או לא? ולמה?
טוב זהו חחח

ליאור XX

New member
עונה

מה קורה? אני מעכשיו פשוט לא עונה לזה
מה יותר טוב - הפורום או הקומונה? פורום יותר כיף חח
דרגי את בנות גוסיפ גירל [בלייר, סרינה, ונסה, ג'ני] מהכי יפה להכי פחות יפה. סרינה , בלייר , ג'ני ונסה דרגי את גברברי גוסיפ גירל [צ'אק, נייט, דן, אריק ורופוס] מהכי יפה להי פחות יפה. דן
נייט צ'אק רופוס אריק אם יכול לבחור לעצמך הורים מGG איזה היית בוחרת? [מותר לעשות מיקסים] רופוס ולילי אם היה לך חבר\ה קרוב מהוא במקרה גם דמות בGG.. מי זה היה? דן
ריץ' ביץ' סקסי או לא? ולמה?מי ? XDD

למעלה