הקורבן!

הקורבן!../images/Emo88.gif../images/Emo71.gif

הילדה הנשאלת להפעם היא
שמחית(simhit)
יאללה להתחיל לשאול אותה שאלות
סדר המשתתפות ליאור (לאו14)
שמחית(simhit) שיר ( I N S T I N C T ) לירון (לירונוש6) שירה (שירה 94) שלומית (שלומית הראשלצית) לינוי (לינוי וסקעת לנ3ח) מורן (סקעתית בעמ האחת) טל (פפריקה מרוקאית) קרן (קרן הפ66ה) ענבל (סיכותנעוצות על הלב) נופר (nofark90) חן (hen love noli) דניאל (מאעד) דניאל (דנ יאל 14) מי שרוצה גם והיא לא ברשימה שתגיד ואני יוסיף אותה...
,נא לציין שם פרטי בהודעה או במסר

i love skat

New member
[תוסיפי גם אותי מותק]../images/Emo70.gif

אז מאמי, איך את מרגישה בפורום? את מחוברת למישהי מהפורום במיוחד?

simhit

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo214.gif

איך בפורום? הרגשה מדהימה, כיף לי כאןן מאווד, כול הבנות מדהימות, יש אווירה כיפית וחמה,[ד"א אני כבר כמעט שנתיים פה ^^] מחוברת לכולן, אין אחת יותר ואחת פחות, את כמנהלת עושה עבודה מדהימה פה והפורום פורח בצורה נהדרת, זה הבית השני שלי [;

מאעד

New member
שאלות../images/Emo13.gif

בת כמה את?
באיזו כיתה את לומדת?
מאיפה את?
איזו עונה את הכי אוהבת?
מה את אוהבת יותר יום או לילה?
איזו חיה אהובה עליך ביותר?
מהו הצבע האהוב עליך?
איזה זמרים את הכי אוהבת?
איזה דיסק קנית לאחרונה?
מהם התחביבים שלך?
איזה מאכל את הכי אוהבת?

simhit

New member
עונהה.. ../images/Emo13.gif ../images/Emo214.gif

בת כמה את?14 וחצי באיזו כיתה את לומדת? ט' מאיפה את? נווה סביון איזו עונה את הכי אוהבת? אממ קשה קצת קיץ קצת חורף מה את אוהבת יותר יום או לילה? שתיהם.. אולי קצת יותר לילה אני אוהבת לישון ^^ איזו חיה אהובה עליך ביותר? סוס :) מהו הצבע האהוב עליך? שחור, סגול, אדום, ירוק, כתום, לבן. חח אלו בעיקר איזה זמרים את הכי אוהבת? הראל ועוד הרבה בעיקר אני שומעת שירים באנגלית אז זה יותר להקות.. איזה דיסק קנית לאחרונה? לא זכור לי.. מהם התחביבים שלך? לצייר לצייר לצייר =] איזה מאכל את הכי אוהבת? סלט וספגטי!!! יאממיי

שאלותשאלות ^^ ../images/Emo71.gif

היי ליאור ^^ איזה שיר את הכי אוהבת של הראל? היית בהופעה שלו פעם? היית בהופעה כלשהי?כאילו,של זמר/להקה/זמרת ? אם כן,של מי? נהנית? אם לא,היית רוצה ללכת? לאיזו הופעה?

simhit

New member
היי ענבל ^^ ../images/Emo214.gif

[רק כדי למנוע טעויות- שמחית לא ליאור ><] (אבל סלחתי לך על זה
) ועכשיו לשאלות- איזה שיר את הכי אוהבת של הראל? ואת, כמה עוד אפשר, אם הוא יילך ואפילו ששריפות. היית בהופעה שלו פעם? כןכן היית בהופעה כלשהי?כאילו,של זמר/להקה/זמרת ? כןכן אם כן,של מי? הראל נהנית? מאוד אם לא,היית רוצה ללכת? להופעה אחרת הפעם לאיזו הופעה? אממ של איזשהי להקה... אני צריכה לחשוב ^^

../images/Emo25.gif כננססווו בננוותתת:)

שמעוו..אני כבר איזה חצי שנה ויותר בפורום הזהה..אני לא נכנססתת כל כך הרבהה אבל אבל כן,אני נככסנת ,ברור!...הפורוםםם הזהה ייבשש!! תששמעעוו->כולנו פה מעריצות את הראללל וכל אחת בצורה שאיי אפששר לתאאררר ואי אפפשרר להבייןן...גמאני אוהבת אותו ככה..הואא החייםם שלייי כפרעלייוווו על היפה הזהההה
אבל חוץץ מלדבר על הראלל אנחנו לא עושות כלום! כאילו קחו לדוגמא את הפורום של הגיים בויז(אני נמצאת בו כי אני מעריצה גםם אותם בטירוףףףף:) )אתן יודעוות איך הפורום הזה פווררחח....??????......הוא חי הפורום הזה של הגיים בויזז....כל היום מדברים(אפילו על דברים שלא קשורים להם)..כי הבנות שם כל היום נמצאות בפורום..ואני לא יודעעת מה המצבב כאאןן כי לא נכננססתי כמה זממןן אבל תראאו...כולנו מעריצות ואוהבת את הראל אבל זה כאילו כל את לעצמהה..אנחנו חברות בגלל שהגענו לפורום הזה כי אנחנו אוהבת את הראלל-> אבל אנחנו חברות גםם כי אנחנו כבר חברותת...עכשיו זה כבר לא קשורר לפורווםם...כי אנחנו רוצות להיות חברותת..
אני חולה על הפורום הזה ועל כל הבנותת שפהה באמת אני אוהבת אתת כולןן..ואל תכעססו אם משהו ממה שכתבתי פהה מעצצבבן אותןן..אני אומרת לטובבתת כולננו פהה..שיהיההההה הכי כיייףףףףף בעעולם להכננסס לפה!!
[טובב זה קצת חפיררהה אבל זה שווה אני מבטיחה לככןן בנות מושללמות שליי זה הכל לטובתתככןן..אני אוהבת אתככןן הכי בעולםםםם]

../images/Emo25.gifכנסווו יפותת../images/Emo13.gif

כאיילוו בוואאוו נעשהה ממשההו שיהיהה ככייףף לנוו...שנתגגבבשש....

hen love noli

New member
באמת פורום גיימבויז פעיל

גמני שם חיחי.. אבל גם פה בעיל מה..אנחנו עושות משחקים וכו'..

למעלה