הקורבן

הקורבן ../images/Emo196.gif

מה פתאום יום רביעי,זה....אתם מדמיינים ^^" היום בכלל יום שני D: (והוא לא עבר לפני יומיים ס.ס") אז לעיניינינו,הקורבן D:. - - - הוראות: (מעתיקה ממה שדרור הסבירה לי ומשנה ת'שמות) אוקיי אז כל שבוע אני בוחרת מישהו אחד מהפורום. נגיד בחרתי את דרור, אז אני פותחת הודעה ואומרת: "הקורבן השבוע היא... דרור!" ואז שאר חברי הפורום משרשרים כל מיני שאלות בכל מיני נושאים,למשל: "מה הצבע האהוב עלייך? כמה אחים יש לך? כמה אצבעות יש לך ביד ימין?" והקורבן [במקרה הזה זו דרור] צריך לענות על השאלות. - - - אז הקורבן השני שלנו היא......"שנבוקדו קשוח ואפל" הלא היא עינב D: יאללה שאלות XD

כי ביקשת כ"כ יפה.. ../images/Emo15.gif |פטריה| ז"ל

שאלון צבעים D:
אדום: 1-את אוהבת עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4. נגעלת מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך: 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהבת את הצבע?
צהוב: 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהבת חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- אווהבת את השמש או מעדיפה את הירח? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 7. מה הדבר הצהוב הקרוב אליך ביותר? 8- מה לדעתך צהוב מסמל? 9- אוהבת את הצבע הזה? (כי אין פה 10 וכי זה מה שאני אוכלת עכשיו ^^) 10-את אוהבת צ'יטוס איקס עיגול? D:
ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- את אלרגית לדשא? 3- את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תני דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? 9- אוהבת את הצבע הזה?
כחול: מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- אוהבת ללכת לים? 4- אוהבת את הבריכה יותר או פחות מהים? 5- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 6-מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? 7- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 8- אוהבת את הצבע הזה?
ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 6- מישהו שאת מכירה אוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה) 7- החיים ורודים? 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהבת את הצבע?
כתום ואחרון: 1- אוהבת תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- אורנג' חברה טובה? 6- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 7- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהבת אותו?

XDDDDDDDDDDDDD

אדום: 1-את אוהבת עגבניות?ככן!D: 2- וגמבה? זה נחמד. 3- ותותים?כככןן*-* 4. נגעלת מדם?לאXD 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? היום? כל הזמן יורד לי דםXD 6- יש לך בגדים באדום בארון? אני חושבת שכן. 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך: האולרXD 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? אהבה?XD 9- אוהבת את הצבע? כן הוא יפהD: צהוב: 1- מה דעתך על לימון?שזה חמוץXD 2- אוהבת חרדל?איכ לא. 3- וגבינ"צ? ככןD: 4- אווהבת את השמש או מעדיפה את הירח? אני אוהבת להישרף בשבת ולראות תירחXD 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? אין לי דפי זהבXD 6- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? לא!מאיפה הבאת את זה?XD 7. מה הדבר הצהוב הקרוב אליך ביותר? הסדינים של המיטהD: 8- מה לדעתך צהוב מסמל? בננהQ@!!!!!C 9- אוהבת את הצבע הזה?הוא גם נחמדD: (כי אין פה 10 וכי זה מה שאני אוכלת עכשיו ^^) 10-את אוהבת צ'יטוס איקס עיגול? D: זה גם נחמדXD ירוק: 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כן!XDDDDDDDDDDDDDD 2- את אלרגית לדשא?לאD: 3- את אוהבת לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? כן!זה כייף! 4- מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לפני שבוע?XD 5- מה עדיף: עלה או גבעול? עלה!D: 6- תני דוגמה לפרי\\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: אממ. בננה?XD 7- מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? אני לא רואה משו ירוק קרוב אליי אה! הצמיד שלי ירוק!XD 9- אוהבת את הצבע הזה? לא מתה עליו. כחול: מה דעתך על הדרדסים? במדינת הגמדים רעש מהומהD: 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? אמממ..אני לא רואה אותם ממשXD אז זה לא ממש מעניין אותיD: 3- אוהבת ללכת לים? לא._. 4- אוהבת את הבריכה יותר או פחות מהים?לא אוהבת בריכהXD לא אוהבת יםXD 5- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? לאD: זה מגניבXD 6-מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפיגמה שליD: 7- מה לדעתך הצבע כחול מסמל?אממ..לא חשבתי על זה אפעםXD 8- אוהבת את הצבע הזה? כןןDDDD: ורוד: 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאת חושבת על הצבע הזה? פיף.. כלוםXD 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת?סטיגמה! 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? יש לי כמה חולצות ורודות ומכנסיים ורודות!D: 4- זה צבע רק לבנות? אני לא אוהבת גברים בורודXD 6- מישהו שאת מכירה אוהב ממש ורוד? (חוץ מעצמך, אם אתה כזה)כןXD בתדודה שליD: 7- החיים ורודים? רק בעיננים אדומותD: 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? הצמיד שלי^^ 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? הומואיםD: 10- אוהבת את הצבע? הוא נחמד^^ כתום ואחרון: 1- אוהבת תפוזים?ככןןןןןןןןןן*-* 2- וקלמנטינות? 33333333> 3- וגזר?
4- היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד
5- אורנג' חברה טובה? לא יודעתXD 6- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? השקיתXD 7- מה דעתך מסמל הצבע הזה?תפוזיםD: 10- אוהבת אותו? כןD: הוא נחמד^^ פאק, אני אוהבת ויתר מידי צבעיםXD

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif שאלווןן חיחיחיחיחיח D:

צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמינה באלוהים? שומרת כשרות? שומרת שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? את שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהבת סרטים מצויירים? שבוע סוף או ארץ נהדרת? פורום או קומונה? חו"ל או ישראל? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? את עייף? באיזה שעה את קמה בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? את אוהבת את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים את נמצאת? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך אי פעם? מה את עושה עכשיו? מה הדבר אחרון שקנית? עם מי דיברת פעם אחרונה? איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת? עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה? במה היה לך מבחן לאחרונה? מה המשקה האהוב עלייך? מה המאכל האהוב עלייך? איזה חברת בגדים את מעדיפה? איזה חברת נעליים את מעדיפה? במה עשית שיעורים לאחרונה? מה המקצוע הכי שונא עלייך? מה המקצוע הכי אהוב עלייך? מה את רוצה להיות כשתגדלי? מה החיה האהובה עלייך? איזה סוג מוזיקה את מעדיפה? מי הן הזמרות המועדפות עלייך? מי הם הזמרים המועדפים עלייך? מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך? מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצאת במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? התנשקת כבר? מוחעחעחעחעחעחע תהנייי ^_______^

אלוהים ישמורXD

צבע אהוב:אממ.לא יודעת.יש כל כך הרבה! צבע עיניים:ירוקD: צבע שיער:חום^^ שיר אהוב:יש כלךכ הרבהXDDDD שיר שנוא:ויוה לה דיוה של קולודלפייXD עונה מועדפת: אביב^^ חיה אהובה:פיליםם!!!!!
סגנון לבוש אהוב:לא חשבתי על זה אפעם. מאמינה באלוהים?לפעמים. שומרת כשרות?אני לא אוכלת בשר אז כןXD שומרת שבת?לאD: בושם אהוב:אממ..לא יודעתXD ניחוחות אהובים?אמ..אמ..לא יודעתO: אש או מים?מים. ים או יבשה?יבשה. טראנס או ראפ?ראפ^^ דיכאון או רוק?רוקXD לועזי או ישראלי?שניהםD: מסנג'ר או אייסי?מסן. האם עישנת פעם?כן. האם שתית אלכוהול?כן. האם שברת משהו מעצבים?כןןXDDDD האם היית בים המלח?כן. האם היית בחרמון?לא;; האם גנבת משהו?כןXD האם בגדת בחבר/ה שלך?לאO: האם היית בהודו?לאא! איך תקראי לילדים לך?וואו.פעם היה לי שמות יפים.שחכתי^^ יש לך חיות?כןD: אם כן איך קוראים להן?כלב.לאקי^^ האם יש לך קעקוע?לאXD איפה?אין לי קעקוע אבל אם יהיה,יהיה ברגלD: את שומע מוזיקה ברגע זה?כןXD אם כן איזה שיר?HOME-12 STONES מה השעה עכשיו?15:05 איזה יום היום?חמישיXD מאכל אהוב:אבוקדו!D: שתייה אהובה:נסטיD: ארץ אהובה:אין לי ארץ מעודפתXD עיר אהובה: הרצליה!!!!!!!!!XD ספר אהוב:יש כלכך הרבהה! חג אהוב:שבועותD: חג שנוא:פסח
אוהבת סרטים מצויירים?כן*-* שבוע סוף או ארץ נהדרת?שבוע סוףD: פורום או קומונה?פורוםD: חו"ל או ישראל?אממ..חו"ל באיזה שעה הלכת לישון אתמול?לא זוכרתXD אחרי 2. את עייף?לאD: ~איזה הזוי~ באיזה שעה את קמה בשבתות וחגים?מאוחרר!!!! יום אהוב בשבוע?אני שונאת את כל הימים בשבועXD את אוהבת את הים?להסתכל,לא להכנס. לאן היית רוצה לטוס עכשיו?לאי בודד,לקנדה,ללונדון,לפריז,לאיטליה וליווןXD באיזה פורומים את נמצאת?רק של סימפלXD מה הדבר שבחיים לא תעשה?וואי, אין לי מושגXD מה הפדיחה הכי גדולה שקרתה לך אי פעם?וואו, אין לי שמץXD מה את עושה עכשיו?אעונה על השאון הזה שומעת מוסיקה ומדברת במסןXD מה הדבר אחרון שקנית?אוכלXD עם מי דיברת פעם אחרונה?עדן. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?רובוטריקים33333333333333> זה סרט יפה וגאוני! עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?עדןXD במה היה לך מבחן לאחרונה?מתמטיקה. מה המשקה האהוב עלייך?נסטיXD מה המאכל האהוב עלייך?אבוקדו, לא שאלתם את זה כבר? איזה חברת בגדים את מעדיפה?TNT איזה חברת נעליים את מעדיפה?אין לי מועדף. במה עשית שיעורים לאחרונה?לא וידעתXD מה המקצוע הכי שונא עלייך?אני שונאת את כל המקוצעות בבית ספרXD אבל נדמה לי מתמטיקה. מה המקצוע הכי אהוב עלייך?פסיכולוגיה<: מה את רוצה להיות כשתגדלי?הרבהXDפסיכולוגיתXD אחות,רופא או עובדת בחברת חשמלXD מה החיה האהובה עלייך?פיל,אמרתי את זה כברXD איזה סוג מוזיקה את מעדיפה?אני אוהבת את כל הסגנונות~כמעט~ מי הן הזמרות המועדפות עלייך?לידי גאגא,היא כלךכ מטומטת ומפגרת שהשירים שלה כלכך מפגרם ומצחיקים שזה משעשעXD מי הם הזמרים המועדפים עלייך?להקות. סימפל,אבנגד,טרי דייס גרייס,גוד שרלוט,סילברסטיין,גרין דיי 12 סטונס ויש עוד מלאD: מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?דרך ווטרלו
מי האחרון שהתקשר אליך?עדןXD מי האחרון שהתקשרת אליו?עומר^^ מי האחרון שסימס לך?וואו, לא זוכרת מחקתי את כל הסמסים שליXD בטח יערהXD מי האחרון שסימסת אליו?כמו מיקודםXD מי האחרון שחשבת עליו?אני לא חושבת! אני לא יודעת לחשוב אני טיפשה מידייD: מי האחרון שראית?א6ח שלי הקטן?XD את מי היית רוצה לראות עכשיו? כלךכ הרבהXD את צליל ואת אליה ואת עדן~עדן אחרת~ ואת סימפל כולל פטריק ופרנציXD ואת גימי ובריאן ואת דם טוב ואם אני יתחיל זה באמת לא יגמרXD לא עונה על שאלות אהבהD: אני חסינה מהן^_^

למעלה