הקורבן

MnsuR

New member
אבל היא מכחיייייישה!!!

אני אגיד לך משהו, תנסה לעשות חישובים של 1 + 1 בארבעה הראשונים ... ברור שאתה תקבל 2 ... אבל לפי מה שקרה בספרים שבאו אחריו ... קיבלנו, 0.000000001 ... רחוק ממה שהיא בנתה, פשוט הארי פוטר הוא ספר שלא נענה לחוקי העולם שלו, יופי, ספר טוב, אני מסכים איתך! אבל לא מגיע לו את כול ההיסטיריה שהיו לו, זה מה שהבנתי אחרי השביעי ... תראה למשל את השביעי ... יש 100 עמודים שבהם היא אומרת: הארי היה באוהל, הארי המתין באוהל ואפילו הארי חשב באוהל - מעניין אם הוא הזדיין גם שמה? הטיפשות והטעויות שהיו בספר הן בלתי נסלחות, ובנוגע למחזור שער המוות - תאמין לי שהן עשירות - לפחות יותר מהארי פוטר, כי שמה אתה לא תמצא ניגודים!!! רולינג עצמה מסבירה את מותו של דמבלידור באותו ספר פעמיים ... בכל פעם מסיבה שונה!!! היא עשתה את מה שהסופר או החובבן שכתב את איראגון - היא לקחה מפה ומשם כמה דברים והרכיבה ביחד ויצרה ספר ... ותסביר לי אתה: למה דמבלידור לא השתמש במחולל הזמן וחזר בזמן אחרוה ומנע את שובו של וולדימורט? למה וולדימורט - הקוסם החזק [אבל לפי הספר הטיפש גם] - התעקש להרוג את הארי בעצמי!!! דהההה!!! למה את כול הדברים שהסיק הארי בעצמו דמבלידור לא הסיק אותם - אם הוא היה חכם איך שהוא מתואר בספר? נראה לי הארי פוטר זה ספר שנמתח על כמה ספרים: הראשון הוא הפתיחה השני לומדים על הוגוארטס השלישי על סנדקו הרביעי שובו של וולדימורט החמישי הנבואה השישי ההורקרקסים השביעי - הסוף הטיפשי כול זה היא יכלה לכתוב בארבעה ספרים מקסימום ... אבל היא פשוט אהבה את הכסף ... תראה מה עשתה לנזירים הטיביטים אשר בנו את הוגוארטס ותנו אותה מתנה לילדים קטנים - היא טבעה אותם וביקשה כ- 50000 דולר, ויש לה כסף - היא סתם זונה!

MnsuR

New member
אהה ושכחתי להזכיר

הכול הסתדר להארי לבסוף רק בגלל שהוא אמר בטעות את שמו של וולדימורט וזה למעשה מצדיק את מה שאמר וולדימורט: אתה הצלחת כי היו יותר מדי טעויות!!!

../images/Emo221.gifתסמן ספויילרים! אני בטוחה שיש כאן

אנשים שלא קוראים באנגלית ומחכים לגירסה בעברית.

../images/Emo221.gifאין לי מושג, אני אישית קראתי אבל אני

בטוחה שיש כאלה שלא.. אני הייתי רוצחת מישהו אם הוא היה מגלה לי ספויילר על השביעי

uriler

New member
../images/Emo58.gifהארי פוטר השביעי

קודם כל תירגע - גם עם כל הסימני קריאה וגם עם השפה שלך. אם תתנסח פחות בבוטות זה לא יפחית מעוצמת המסר שלך
דבר שני - קרא גם את תגובתי למעלה כשלב ראשון. נכון, יש מדי פעם פערים עלילתיים בספר, אבל לא כאלו שלא ניתן לסגור לבד. לגבי הספר השביעי - אני מסכים שהחלק הראשון קצת נמרח מדי ויכול היה להיות קצר יותר - אבל תראה את כל קטעי המסע של פרודו וסאם בשר הטבעות, או קטע החביות בנהר ב"הוביט" - הם לא נמרחים?? קורה שיש לסופר קטעים חזקים יותר או פחות - אבל בשביעי היו שני קטעים שהשאירו אותי עם פה פעור: 1. ההליכה של הארי ביער עם ה"רוחות" (תוצר הטבעת) 2. הקרב האחרון בהוגוורטס, כל האנשים שהגיעו וכו'. לטעמי - הארי פוטר זו סדרת ספרים מצוינת, וכמו שאמרתי - זכותך לא לאהוב אותה אבל אני חושב שאתה תוקף קצת יותר מדי בבוטות.

MineraL

New member
../images/Emo18.gif תעברו למסרים

או לפורום הארי פוטר, יש להם מספיק פורומים לוויכוחים.

Slow Cheetah

New member
אני חולקת על שניכם (אני מגיבה לכל מי שכתב פה)

רולינג לקחה מספר עקרונות ואספה אותם לעולם קסום אחד. נכון, פלאפי למשל זה הכלבים של הדס בשאול, ת'רסטאלים הם פגעסוסים ויש עוד הרבה אחרים. אבל באמת שיש יותר מדיי ספרים עם הדמויות האלו, ועם כל הכבוד, היא לא יכולה להמציא כ"כ הרבה יצורים קסומים שיש כ"כ הרבה ספרים על הנושאים האלו. היא לקחה הרבה דמויות, נכון, אבל היא עושה את זה בכישרון, ולא בצורה שכ"כ מפריעה. הארי פוטר ככל שאר הספרים, במידה כלשהי צפוי. אין מה לעשות, אי-אפשר לעשות סופיים מעצבניים ולהרגיז לגמריי את כל המעריצים. בכל זאת, יש דרישת קהל ענקית לספרים האלו. בכל מקרה, לא צריך לקלל את נעה בגלל שהיא מביעה את דעתה, גם אם היא לא נכונה

MnsuR

New member
מי קילל את נעה? :S

לא חשוב ... אני אגיד לך משהו ... העלילה הנמרחת? :S ... לא ראיתי ... אבל אין מה להשוות בין טולקין לרולינג ... ואין לי בעיה שתשאיל מהעלילה, הרי טולקין אמר: אני טבח ומהסיר שלי לוקח כול רעב. הבעיה היא שהיא לא מודה, ואומרת שהיא לא קראה את שר הטבעות ועוד יותר, אתם יודעים למה שר הטבעות נכתבה? היא נכתבה כתחרות בינו לבין הסופר של נרניה - אלילה של רולינג. אני לא אומר שאין דברים יפים, אבל אין הרבה! אני אגיש לך למשל דמותו של סנייפ, זוהי הדמות שאני הכי אוהב, אני לא אומר שאין לה דמיון, יש לה ועוד איך, אבל היא סתם מרחה דברים: החמישי ארווווווווווווווווך מדי, השישי נוא חצי ספר והשביעי מרוח, ואתה חייב להודות שהקרב האחרון בין הארי לוולדי מאוד מאכזב בדיוק כמו שאיכזב אותנו הקרב בין סיילור לפיטר ...

AgeGen

New member
שר הטבעות = ארוך

הארי פוטר = ילדותי. מחזור שער המוות = מה זה בכלל? וכך סיימתי את הוויכוח...

../images/Emo58.gif להארי פוטר 7..../images/Emo108.gif

הדעה שלך כל כך ראה לגבי הסדרה וקראת את השביעי? :| בכל מרקה, אני לא מסכים, החמישי קצת עמוס בתיאורים, אבל כל השאר סתם, השביעי זה ספר מעולה, חוץ מהסוף, הארי היה צריך להישאר מת, לונה
הייתה צריכה להרוג את וולדי וזהו, זה עדיין לא מוריד את הערך של כל הספר והסדרה ברמה שאתה מדבר עליה. וחוץ מזה, תלמד לבטא את עצמך נורמלי.

מי אמר שהיא לא נכונה?

תשמעי, זה לא משנה כמה נריב פה כי בתכל'ס הדעה שלי הכי נכונה בעיני והדעה שלך הכי נכונה בעינייך וחלאס. אנשים פה ירדו לפסים אישיים, אז תנו לי להזכיר לכם, זה רק ספר! אפילו אני לא עושה כל כך הרבה רעש אם משמיצים את גיבסון
(הגיטרות, לא השחקן
) קיצר, תרגעו קצת, קחו נשימה עמוקה, ותתבגרו

LeAnnDylan

Well-known member
נעה

למה יש לי תחושה שכבר שאלתי אותך שאלות בעבר בתור הקורבן?
בכל אופן מה קורה? הכל טוב? איך היה בבצפר? גם את בשביתה? איך היא? באיזה כיתה את בכלל? עדין לא סיכמנו את למה את נשמעת בת 30 עכשיו את תתחילי לשאול אותי שוב למה אני חושבת ככה נכון? ובכן.. את פשוט נשמעת ככה וואי! פתאום נזכרתי! שאלתי אותך בקומונה של דני
זהו אני מרגישה חכמה טוב, נחזור לשאלות איזה עוגה את הכי אוהבת? מילקי או קרלו? את יודעת מה זה ד"ר פפר או שאת מהבורים שחושבים שזה איזה רופא בסדרת טלוויזיה? מה עוד את רואה חוץ מגיבורים? למה לעזאזל ניגשת לדלפק ואכלת אוכל של מישהו אחר
איזה דיסק יש לך במערכת עכשיו? מה המקום האחרון שהיית בו שהוא לא חלק בבית שלך? כמה ליטרים מים את שותה בממוצע ליום? כמה פעמים את מתקלחת ביום? מה דעתך על העונה השניה בנתיים? האם פעם ניסית לעקור שן שמתנדנדת עם פלייר? למה? גם לך פעם אבאמא הביאו גויאבות הביתה וכל הבית היה מסריח מהריח שלהם עד הקיץ
איזה צבע את הכי אוהבת? מה את לובשת עכשיו? קיבלת\קנית\גנבת כבר גיבסון? למה? סכין או מזלג? קיץ או חורף? אפרסק או שזיף? תות או בננה? טלוויזיה או מחשב? שחור או לבן? סוכריה על מקל עם או בלי מסטיק בפנים? קולה או מים? ים או בריכה? בריטני ספירס או לינדזי לוהן אסור לך להתחמק תעני לא מענין אותי שאת שונאת את שתיהן תבחרי! בחרת? תבחרי! לא ממשיכה עד שאת לא בוחרת! טוב ממשיכים איך היה ראש השנה? וסוכות? בנית סוכה? את חושבת שרק שלומית בונה סוכה? גם לאחרים מותר? גנבת פעם משהו מחנות? יש לך אחים? הם מעצבנים? את מכה אותם? ראית את הסרט קליק? נו זה עם פייפר פראבו מה דעתך עליו? את מפחדת מג'וקים? את מפחדת מדני? את צריכה לפחד היא מוזרה היא גם סוג של פדופיל אם יהיה מפגש פורום בחנוכה תבואי? למה? יופי טוב נגמרו השאלות יום טוב

היי?

למה יש לי תחושה שכבר שאלתי אותך שאלות בעבר בתור הקורבן? אמ, זאת את שהיית ליד המזבח?
מה קורה? הכל טוב הכל טוב? כה איך היה בבצפר? מ-ד-ה-י-ם גם את בשביתה?
איך היא? סתם.... סתם חגD: באיזה כיתה את בכלל? ח עדין לא סיכמנו את למה את נשמעת בת 30- בואי נוסיף עוד 0 ואני אשמע כמו קנסיי
עכשיו את תתחילי לשאול אותי שוב למה אני חושבת ככה- בואי נחשוב על זה ביחד
נכון? נכון ובכן.. את פשוט נשמעת ככה- תודה
וואי! פתאום נזכרתי! שאלתי אותך בקומונה של דני- אה, וואלה? זהו אני מרגישה חכמה- עאלק
טוב, נחזור לשאלות איזה עוגה את הכי אוהבת? שוקולד, או עוגת שכבות של אמאD: מילקי או קרלו? מילקי טופ
את יודעת מה זה ד"ר פפר או שאת מהבורים שחושבים שזה איזה רופא בסדרת טלוויזיה? בטח שאני יודעת! מה עוד את רואה חוץ מגיבורים? סמולוויל, סיינפלד (הסדרה הכי טובה שהייתה אי פעם על המסכים), חברים, נשואים פלוס, והופעות של הG3 אם יוצא לי להורידD: למה לעזאזל ניגשת לדלפק ואכלת אוכל של מישהו אחר- כי הייתי מסטולה ובדיוק חזרתי מאיטליה אז היה לי עודף של פיצה בדם?
או כי אני מוכשרת? איזה דיסק יש לך במערכת עכשיו?- אין לי דיסק במערכת.... מה המקום האחרון שהיית בו שהוא לא חלק בבית שלך? נראה לי שבקניון, שראיתי את צ'אק ולארי
וואוו לא יצאתי מלא זמן מהבית
כמה ליטרים מים את שותה בממוצע ליום? בבית- ליטר בערך, בטיולים זה יכול להגיע עד 5
כמה פעמים את מתקלחת ביום? פעם מה דעתך על העונה השניה בנתיים? חביבה האם פעם ניסית לעקור שן שמתנדנדת עם פלייר? לא
למה? למה לא? גם לך פעם אבאמא הביאו גויאבות הביתה וכל הבית היה מסריח מהריח שלהם עד הקיץ: לצערי
איזה צבע את הכי אוהבת? כחול מה את לובשת עכשיו? פיג'מה
קיבלת\קנית\גנבת כבר גיבסון? בכיף, אבל לא, בינתיים יש לי ימהה משלי שזאת התקדמות, ואח שלי קנה עכשיו גיבסון SG SPECIAL מדהימה ואני קיבלתי את החשמלית שלו למה? כי אני פראיירית? סכין או מזלג? סכין, ישר בתוך הלב! קיץ או חורף? קיץ אפרסק או שזיף? אף אחד תות או בננה? בננה טלוויזיה או מחשב? מחשב שחור או לבן? שחור, אחלה צבע
סוכריה על מקל עם או בלי מסטיק בפנים? עם! קולה או מים? קולה ים או בריכה? ים בריטני ספירס או לינדזי לוהן- התאבדות המונית אסור לך להתחמק תעני- אני מתחמקת?
לא מענין אותי שאת שונאת את שתיהן- אותי כן
תבחרי! בחרת? לא!!!!!!!!!!!!! תבחרי! לא ממשיכה עד שאת לא בוחרת! קפצי לי
טוב ממשיכים- האהא! איך היה ראש השנה? סבבה וסוכות? הייתי באיטליה, אז היה די סבבה בנית סוכה? לא את חושבת שרק שלומית בונה סוכה? היא לא בונה פצצה?
גם לאחרים מותר? אולי גנבת פעם משהו מחנות? לא יש לך אחים? כה הם מעצבנים? נחשי
את מכה אותם? את הקטן, הגדול ישתק אותי אם אני ארביץ לו
ראית את הסרט קליק? כה נו זה עם פייפר פראבו- ראיתי את ההוא עם אדם סנדלר מה דעתך עליו? חביב? את מפחדת מג'וקים? כה את מפחדת מדני? לא את צריכה לפחד- למה לי?! היא מוזרה- גם אניD: היא גם סוג של פדופיל- אני סוג של אבטיח אם יהיה מפגש פורום בחנוכה תבואי? לא נראה לי למה? אמא שלי סולדת מהדברים האלה, מאוד יופי- טופי טוב- רע? נגמרו השאלות - לא צריך!!!!! יום טוב- יום טוב?

RNaon

New member
יש כאלה שהיו

17 פעם בקורבן, ויש כאלה שלא היו בכלל. מה שלומך נעה?

למעלה