היי?
למה יש לי תחושה שכבר שאלתי אותך שאלות בעבר בתור הקורבן? אמ, זאת את שהיית ליד המזבח?
מה קורה? הכל טוב הכל טוב? כה איך היה בבצפר? מ-ד-ה-י-ם גם את בשביתה?
איך היא? סתם.... סתם חגD: באיזה כיתה את בכלל? ח עדין לא סיכמנו את למה את נשמעת בת 30- בואי נוסיף עוד 0 ואני אשמע כמו קנסיי
עכשיו את תתחילי לשאול אותי שוב למה אני חושבת ככה- בואי נחשוב על זה ביחד
נכון? נכון ובכן.. את פשוט נשמעת ככה- תודה
וואי! פתאום נזכרתי! שאלתי אותך בקומונה של דני- אה, וואלה? זהו אני מרגישה חכמה- עאלק
טוב, נחזור לשאלות איזה עוגה את הכי אוהבת? שוקולד, או עוגת שכבות של אמאD: מילקי או קרלו? מילקי טופ
את יודעת מה זה ד"ר פפר או שאת מהבורים שחושבים שזה איזה רופא בסדרת טלוויזיה? בטח שאני יודעת! מה עוד את רואה חוץ מגיבורים? סמולוויל, סיינפלד (הסדרה הכי טובה שהייתה אי פעם על המסכים), חברים, נשואים פלוס, והופעות של הG3 אם יוצא לי להורידD: למה לעזאזל ניגשת לדלפק ואכלת אוכל של מישהו אחר- כי הייתי מסטולה ובדיוק חזרתי מאיטליה אז היה לי עודף של פיצה בדם?
או כי אני מוכשרת? איזה דיסק יש לך במערכת עכשיו?- אין לי דיסק במערכת.... מה המקום האחרון שהיית בו שהוא לא חלק בבית שלך? נראה לי שבקניון, שראיתי את צ'אק ולארי
וואוו לא יצאתי מלא זמן מהבית
כמה ליטרים מים את שותה בממוצע ליום? בבית- ליטר בערך, בטיולים זה יכול להגיע עד 5
כמה פעמים את מתקלחת ביום? פעם מה דעתך על העונה השניה בנתיים? חביבה האם פעם ניסית לעקור שן שמתנדנדת עם פלייר? לא
למה? למה לא? גם לך פעם אבאמא הביאו גויאבות הביתה וכל הבית היה מסריח מהריח שלהם עד הקיץ: לצערי
איזה צבע את הכי אוהבת? כחול מה את לובשת עכשיו? פיג'מה
קיבלת\קנית\גנבת כבר גיבסון? בכיף, אבל לא, בינתיים יש לי ימהה משלי שזאת התקדמות, ואח שלי קנה עכשיו גיבסון SG SPECIAL מדהימה ואני קיבלתי את החשמלית שלו למה? כי אני פראיירית? סכין או מזלג? סכין, ישר בתוך הלב! קיץ או חורף? קיץ אפרסק או שזיף? אף אחד תות או בננה? בננה טלוויזיה או מחשב? מחשב שחור או לבן? שחור, אחלה צבע
סוכריה על מקל עם או בלי מסטיק בפנים? עם! קולה או מים? קולה ים או בריכה? ים בריטני ספירס או לינדזי לוהן- התאבדות המונית אסור לך להתחמק תעני- אני מתחמקת?
לא מענין אותי שאת שונאת את שתיהן- אותי כן
תבחרי! בחרת? לא!!!!!!!!!!!!! תבחרי! לא ממשיכה עד שאת לא בוחרת! קפצי לי
טוב ממשיכים- האהא! איך היה ראש השנה? סבבה וסוכות? הייתי באיטליה, אז היה די סבבה בנית סוכה? לא את חושבת שרק שלומית בונה סוכה? היא לא בונה פצצה?
גם לאחרים מותר? אולי גנבת פעם משהו מחנות? לא יש לך אחים? כה הם מעצבנים? נחשי
את מכה אותם? את הקטן, הגדול ישתק אותי אם אני ארביץ לו
ראית את הסרט קליק? כה נו זה עם פייפר פראבו- ראיתי את ההוא עם אדם סנדלר מה דעתך עליו? חביב? את מפחדת מג'וקים? כה את מפחדת מדני? לא את צריכה לפחד- למה לי?! היא מוזרה- גם אניD: היא גם סוג של פדופיל- אני סוג של אבטיח אם יהיה מפגש פורום בחנוכה תבואי? לא נראה לי למה? אמא שלי סולדת מהדברים האלה, מאוד יופי- טופי טוב- רע? נגמרו השאלות - לא צריך!!!!! יום טוב- יום טוב?