הקורבן

Slow Cheetah

New member
הקורבן../images/Emo190.gif

טוב, היום נראה לי שאני רק אעלה את המדור הזה, אני אמשיך להעלות אולי יותר מאוחר או מחר. כל שבוע [כמו שהבטחתי
] ייבחר אחד מישהו שרצה להשתתף במשחק, וישאל שאלות. על הקורבן לענות.
משתתפים: LeAnnDylan
וונקי
RNaon
amit7707
M o n t i
נעה בקולנוע
RoXaS
h e n y
shirki3
MirrorGirl
offry13
רחלי בת מקלאוד
lidor203
Pick Me
והמרואיין/ת לשבוע.. |תיפוףברקע| Ronyyyy
שרשרו את שאלותיכם אליו.

יהלושש1

New member
רונקיפליץץץ ../images/Emo6.gif

מה קורה? נו ראית כבר את הפרק השני? הוא יפה? יותר טוב מהקודם? איך הסוף? מותח? מה אני היחידה שלא מצליחה לראות את הפרק הזה כי הוא לא יורד בשום מקום?
טוב בא לי לחפור קצת אז קבלי
בת כמה את? איפה את גרה? למה התחלת לראות גיבורים? איזה עוד סדרות את אוהבת? מה הסגנון מוזיקה שאת אוהבת? נכון רוק שליטה? להקה/זמר/זמרת אהוב/ה? את קוראת? איזה ספר כדאי לי לקרוא? אני יוסיף אותו לרשימת ממתינים שלי
את קוראת הארי פוטר? אם כן את קוראת את השביעי באנגלית? אם כן סיימת? כי אני לא
נמאס לך כבר מהשאלות שלי? מה אכפת לי
מה את חושבת על דני? ומה על דילן? ומה עליי? (חח בטח שאני חופרת כרגע יותר מידי
אבל תשמחי לאף אחד לא חפרתי ככה
) מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? למה הזברה לובשת פיג'מה? למה השמיים כחולים? תינוקות נולדים עם גבות? (
השאלה של רוני מהפיג'מות) ואם כבר הפיג'מות, את רואה? גם לך קוראים רונקיפליץ? אם אני יקרא לך ככה את תסקלי אותי? חעחעח כבר קראתי לך ככה טוב טוב נמאס לי לשאול שאלות
ניצלת

וונקי

New member
אלהן

מה את עושה ברגע זה? על מה את חושבת עכשיו? מה הדבר אחרון שאכלת? ומה אכלת? מה את הכי רוצה לאכול עכשיו? למה את הכי רוצה לאכול אותו? מה את חושבת על עצמך? ועלי? ועל כנוי שלי? במבה של תינוק או במבה צהובה? מתוק או מלוח? מה את הכי אוהבת לאכול שהוא מתוק? מה את אוהבת לאכול שהוא מלוח? מה את הכי אוהבת לאכול? ים או בריכה? נעליים או סנדליים? חולצה או גופיה? קיץ או חורף? לישון או להיות ער?

למעלה