הקורבן

הקורבן../images/Emo190.gif../images/Emo14.gif

היום אתם יכולים לשואל שאלות את דרור... מי שמשתתף במשחק- אני
דרור
מעיין ספיר מי ש עדיין רוצה להשתתף ולא נרשם יכול להרשם:)

דרור../images/Emo190.gif../images/Emo14.gif

קצת ארוך
, שאלון על חברים, לקוח מפורום סקרים ושאלונים
החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך : החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo14.gif

את קוראת לי רעה? חכי שספיר תבוא לפה, אוי ואבוי כמה שאלות יהיו לך

חחחחחח טוב עונה../images/Emo13.gif

החברים שהכי מצחיקים אותך: ינון ואלירן החבר/ה הכי יפה שלך: מריה(?) החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: חחחחח שניר
החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: אפחד נהנה החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: שניר ובקי חבר/ה ללימודים: יוקי החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: ינון החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: איכס איסיקיו חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה:ישראלה חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה:אריאל חבר/ה זמר/ת קטן/ה:אפחת חבר/ה רקדן/ית קטן/ה:חח אפחת חבר/ה שמנגנ/ת על תופים::| חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: נה,אפחת חבר/ה שדומה לסלבריטי כלשהו: לא חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אין דבר כזה חח חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שניר8-[ חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: שניר
חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך : אואוה שנירXD החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אממ...גל החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: שניר
חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: מריה החבר/ה האחרון/נה שהכרת: קורל החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: אמאמאמאמ בקי החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: בקי החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: שניר החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: בקי ומריה חח החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: שניר החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לאידעת החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: ינון ואלירןן החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: חחחח שניר החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מממממ....אין חח החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: לא יודעת חח החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: איןאיןאין חחח אבל מהזה שווה אם את לא מכירה?

למה? זה כן שווה../images/Emo14.gif

עכשיו אני יודעת שיש לך חברה שקוראים לה שניר ואת לא הכי סובלת אותה

אבל את הקורבן../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif

אני לא צריכה לעשות
, וגם אין לי כוחD:

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif../images/Emo123.gif../images/Emo190.gif

חעחע ,, ליייז יא רכלנייית !

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gif חעחעחעחעחע ,,

מגייע לה ! xD היא הקורבבן ,, היא אמורה לסבול מהשאלות לא להנות מהם

למה מגיע לה?../images/Emo14.gif

חכי חכי שיגיע תורך, אני אראה לך מזה, ככה את מתעללת בדרור?
מזל שתורי עבר
...

ט i ל י

New member
אני גם רוצה להשתתף../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif

ואני אשים לדרור שאלות יותר מאוחר:]

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gif חלק א' . ../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. מזל: 5. ארץ לידה: 6. עיר לידה: 7. מוצא: 8. צבע אהוב: 9. צבע עיניים: 10. צבע שיער: 11. גובה: 12. זמר: 13. זמרת: 14. להקה: 15. שיר אהוב: 16. שיר שנוא: 17. עונה מועדפת: 18. חיה אהובה: 19. סגנון לבוש אהוב: 20. חיבוק או נשיקה? 21. סקס או אהבה? 22. מאמין באלוקים? 23. שומר כשרות? 24. שומר שבת? 25. צם בכיפור? 26. זכר/נקבה? 27. שם איפור? 28. אם כן איזה איפור אתה שם? 29. אתה הולך לבצפר אם איפור? 30. אם כן..אם איזה אתה הולך לבצפר? 31. לק? 32. איזה צבע? 33. בושם אהוב: 34. ניחוחות אהובים? 35. קיץ או חורף? 36. אביב או סתיו? 37. אש או מים? 38. ים או יבשה? 39. שמש או ירח? 40. חמוץ או מתוק? 41. חריף או מלוח? 42. תלתלים או חלק? 43. שחור או בלונדיני? 44. כסף או זהב? 45. שחור או לבן? 46. אדום או ורוד? 47. צהוב או כתוב? 48. כחול או ירוק? 49. סגול או חום? 50. טראנס או ראפ? 51. פריקים או ערסית? 52. פאקצות או פרחות? 53. דיכאון או רוק? 54. לועזי או ישראלי? 55. מסנג'ר או אייסי? 56. האם עישנת פעם? 57. האם שתית אלכוהול? 58. האם השתמשת בסמים? 59. אם כן.. איזה? 60. האם לקחת תרופות הרגעה? 61. האם לקחתכדורי שינה? 62. האם נישקת בת? 63. האם שכבת אם בת? 64. האם נשקת בן? 65. האם שכבת אם בן? 66. האם חתכת את עצמך בכוונה? 67. אם כן.. למה? 68. האם שברת משו מעצבים? 69. האם היית בים המלח? 70. האם היית בחרמון? 71. האם גנבת משהו? 72. האם בגדת בחבר/ה שלך? 73. האם היית בהודו? 74. האם היית באישפוז? 75. האם עשית סיאנס? 76. האם הלכת למחשפה? 77. האם פתחו לך בקלפים מתישהו? 78. האם היית על אנונימי בפורום? 79. בקרת במשחטה? 80. ראית שוחט? 81. איך תקראי לילדים שלך? 82. מה השם של ההורים שלך? 83. יש לך חיות? 84. אם כן איך קוראים להן? 85. האם ראית פעם גופה? 86. האם יש לך פריסינג? 87. איפה? 88. האם יש לך קעקוע? 89. איפה? 90. אתה שומע מוזיקה ברגע זה? 91. אם כן איזה שיר? 92. מזלות שאתה מסתדר איתם: 93. מזלות שאתה לא מסתדר איתם: 94. אתה מאמין בגלגול נשמות? 95. אם כן.. מה היית בגלגול קודם? 96. אתה מאמין שיש חיים אחרי המוות? 97. האם אתה מפחד למות? 98. אתה קנאי במערכות יחסים? 99. מה השעה עכשיו? 100. איזה יום היום? 101. מאכל אהוב: 102. שתייה אהובה: 103. מאכל שנוא: 104. שתייה שנואה: 105. ארץ אהובה: 106. עיר אהובה: 107. שחקן אהוב: 108. זמר אהוב: 109. דוגמן אהוב: 110. שחקנית אהובה: 111. זמרת אהובה: 112. דוגמנית אהובה: 113. סרט אהוב: 114. תוכנית טלוויזיה אהובה: 115. ספר אהוב: 116. חג אהוב: 117. חג שנוא: 118. מס' נפשות בבית: 119. מתוכם כמה בנות? 120. כמה בנים? 121. אוהב פלוריסיינטה? 122. והש"ש? 123. והמורדים? 124. וכולבוטק? 125. והכרישים? 126. והתוכנית של עדי אשכנזי מזה השטויות האלה? 127. וארץ נהדרת? 128. ופספוסים? 129. אוהב את ערוץ הילדים? 130. אוהב את ניקולודיאון? 131. קולה או פנטה? 132. קולה או ספרייט? 133. ספרייט או פנטה? 134. מים או סודה? 135. פיצה או המבורגר? 136. צ'יפס או פוטטו צ'יפס? 137. מקדולנדס או בורגראנץ'? 138. מקדולנדס או בורגרקינג? 139. בורגרקינג או בורגרסבאר? 140. צ'יפס-מקדולנדס או בורגראנץ'? 141. ארוחת ילדים או אחורה בינונית? 142. ארוחה בינונית או ארוחה גדולה? 143. ארוחה גדולה או ארוחה ע-נ-ק-י-ת? 144. מיץ-ענבים או תפוזים? 145. מיץ-תפוזים או תפוחים? 146. מיץ-תפוחים או תפוזים? 147. אוהב סרטים מצויירים? 148. אם כן.. איזה? 149. אוהב סדרות מצויירות?

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gif 'צערת מאמי ,, את חייבת ../images/Emo98.gif

אם תהיי ילדה טובה אני אוריד לך את חלק ב' |צחוקמרושע|

למעלה