הקורבן
D:

larisa125

New member
הקורבן ../images/Emo152.gif D:

והקורבן לשבוע הזה הוא.......... היא.......... הוא........... טוב, נו, זאת אופיר
(HandsStainedRed ) שאלו שאלות בהמוניכם D:

larisa125

New member
אופיר ../images/Emo140.gif

מה קורה?
איך היה בחו"ל ? ספרי על ההולנדים החתיכים
שוקו תה או קפה? וניל או שוקולד? באה למפגש?

HandsStainedRed

New member
לריסה :D

מה קורה? אעשות מה ניש?^_^ איך היה בחו"ל ? נחמד ביותר :D:D:D ספרי על ההולנדים החתיכים רעאר *________* היה איזה אחד שהיה כמה דירות לידי בכפר נופש וממש רציתי לדבר איתו אבל הוא כל הזמן היה עם ההורים שלו ): והיה עוד אחד שניראלי היה גרמני בכל אבל הוא היה ממש חמוד וכל לילה יצאתי לראות אותו מעשן על המרפסת וממש רציתי ללכת לדבר איתו והתביישתי ): שוקו תה או קפה? קפה ושוקו :D וניל או שוקולד? קשה. אבל שוקולד. באה למפגש? יאפ :D

noam270

New member
פאג'יתתתתת!!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אז מה פאג'ית, מה קורה? איך היה באיטליה? את אוהבת אותי?
מאוד מאוד? באה למפגש? מכורה לצ'ט רולט? מתרגשת לפני אילת? יודעת איזה מזוודה את לוקחת? את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד מאוד?
מתגעגעת לשיעורי ביולוגיה? ולשיעורי פסיכולוגיה? בלחץ משנה הבאה? קולטת שחצי חופש עבר? נכון זה עצווווווב? שישיסטים או שביעיסטים? אני או הסמיילי
? סתם.
מתי את פנויה לשיחת נפש? ממממש בא לי!
בפייסבוק עכשיו? עדיין אוהבת אותי? אני עדיין אוהבת אותך!
בייוש.

HandsStainedRed

New member
מאקרוווווווווווווווווווווווווווווו ♥♥♥../images/Emo23.gif

אז מה פאג'ית, מה קורה? מצבי כרגע מעולה ושונאת גברים בעיקרון :D איך היה באיטליה? היה נייס ביותר :D את אוהבת אותי? הכי בעולם :D מאוד מאוד? אם יש יותר מהכי בעולם :D באה למפגש? דאא אני באה איתך טיפשונת :p מכורה לצ'ט רולט? כבר לא <: לא ניכנסתי כבר הרבהההה זמן <: מתרגשת לפני אילת? ברוררררררררררר! יודעת איזה מזוודה את לוקחת? אני לא בטוחה אם את האדומה כי היא ממש ממש ענקית. אבל אין יותר קטנה ממנה ויותר גדולה מהקטנה שלקחתי לאיטליה :O את יודעת שאני אוהבת אותך מאוד מאוד? ברור! כי גם אני אותך
מתגעגעת לשיעורי ביולוגיה? ברורררר! שיעורי ביולוגיה איתך :D ולשיעורי פסיכולוגיה? אמאמאמ
בלחץ משנה הבאה? קצת...לא נורא נשרו את זה ^^ יותר טוב משנה שעברה. קולטת שחצי חופש עבר? כה ובקושי ביליתי אותו עם חברים ): נכון זה עצווווווב? מאוווווווווד! שישיסטים או שביעיסטים? אמממ... שביעיסטים זה יותר פנסי. אבל לא השביעיסטים של עכשיו השביעיסטים שנהיה. אני או הסמיילי
? פחחח ברור שהסמיילי. סתם. כנ''ל. מתי את פנויה לשיחת נפש? ממממש בא לי! תמייייייייייד :D בפייסבוק עכשיו? תמיייד XD עדיין אוהבת אותי? הכי ביקווווווום :D אני עדיין אוהבת אותך! אני בטוחה שאת אוהבת אותי :D:D \לב|
בייוש.

noam270

New member
חחח יופי, גם אני לוקחת אדומה ענקית../images/Emo3.gif

לפחות אני לא ארגיש מוזרה לבד

למעלה