הקורבן

misformetallica

New member
הקורבן../images/Emo112.gif

והשבוע::: האחת והיחידה::: ®NuLy® הלא היא הלא היא גלי שלנו!! יאללה....תתחילו לשאול..

ssdd12345

New member
אז נולי...

בת כמה אמרת שאת? מה הצבע האהוב עלייך?.. תחביבים יש לך?..איזה?.. את מנגנת על משו? וווו.... האם את באמת צהובה כמו הציפור המלחיצה...או שהקול שלך פשוט פסיכי כמו של החבובה הצהובה השנייה...?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהוו עונה

בת כמה אמרת שאת? עוד חודש 16
מה הצבע האהוב עלייך? סגול תחביבים יש לך?..איזה? מחשב בעיקר
, לנגן, מסיבות אצל חברים.. את מנגנת על משו? על גיטרה וווו.... האם את באמת צהובה כמו הציפור המלחיצה...או שהקול שלך פשוט פסיכי כמו של החבובה הצהובה השנייה...? צהובה אני לא... וקול פסיכי אמממ אולי... תמיד אומרים שיש לי קול ששומעים למרחקים

ashkeloni

New member
גליייייי../images/Emo99.gif

1. מנשמע?
2. ספרי לי משהו מעניין שאני לא יודע עליך P: 3. תרביצי שמות של 5 להקות שאת אוהבת ^^ 4. תני שם של להקה שאת חושבת שאנשים מעריכים יתר על המידה. 5. שם של להקה שצריך להעריך ואנשים לא מעריכים כמו שצריך. 6. השיר שאת הכי אוהבת בעולם? 7. צבע אהוב? P: 8. מה שלום החבר? 9. איך המזג אוויר? 10. יודעת שאני ממחזר שאלות?
11. אוהבת אותי?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנתןןןן../images/Emo99.gif

1. מנשמע? הכל נחמד בצורה מדהימה! 2. ספרי לי משהו מעניין שאני לא יודע עליך P: אממממ אני כבר הרבה זמן חושבת על מפשט לחתימה שקשור לפורום אבלאני לא מוצאת
3. תרביצי שמות של 5 להקות שאת אוהבת ^^ Guns N' Roses My Chemical Romance Three Days Grace Bullet For My Valentine Useless ID 4. תני שם של להקה שאת חושבת שאנשים מעריכים יתר על המידה קולדפליי
5. שם של להקה שצריך להעריך ואנשים לא מעריכים כמו שצריך אמממ מיי כמיכל רומנס, הרבה אנשים פוסלים אותם בגלל הסטיגמה שהם אימו ועל זה שהם מתאפרים יש להם אחלה מוזיקה והדיסק האחרון שלהם הוא אחד הדיסקים הטובים שקניתי 6. השיר שאת הכי אוהבת בעולם? I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' (כן כן אני קיטשית) 7. צבע אהוב? P: סגול 8. מה שלום החבר? הכל טוב
9. איך המזג אוויר? לא משו
10.יודעת שאני ממחזר שאלות?כן
(אבל אני אסלח לך) 11.אוהבת אותי? הכי בעולם!!! (אחרי נועם
)

Ipecac0

New member
מוהאהאהא:

1. מה אכלת היום לארוחת בוקר? 2. לצהריים? 3. ולערב? 4. חטיף אהוב? 5. ממתק אהוב? 6. קיץ או חורף? 7. אביב או סתיו? 8. איזה נעליים יש לך עכשיו? 9. נכון שהשאלות שלי ממש דפוקות אבל את צריכה לענות עליהן כי את הקורבן? 10. איך הכרת את סיסטם? מתי? 11. איזה מזל את? 12. ספרי פדיחה שקרתה לך! 13. כמה זמן את מנגנת בגיטרה? 14. יש לך חיית מחמד בבית? איזו? 15. יש לך פריט לבוש אהוב במיוחד? טוב זהו חח

Ipecac0

New member
מוהאהאהא:

1. מה אכלת לארוחת בוקר? 2. לצהריים? 3. ולערב? 4. איזשהו קינוח?
5. ממתק אהוב? 6. חטיף אהוב? 7. כמה זמן את מנגנת? 8. קיץ או חורף? 9. אביב או סתיו? 10. איזה נעליים את נועלת עכשיו? 11. נכון שהשאלות שלי ממש דפוקות אבל את צריכה לענות עליהן כי את הקורבן? 12. פריט לבוש אהוב? 13. פדיחה שקרתה לך? 14. איך הכרת את סיסטם? מתי? 15. מה המזל שלך? חח טוב זהו

Ipecac0

New member
טוב אני אסביר:

בהתחלה לא שלח אז כתבתי עוד פעם וקצת שיניתי ואז הופיע מה שקודם לא שלח, אוף התפוז האלה
תעני על זה מ22:01 בבקשה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifעונה../images/Emo9.gif

1. מה אכלת לארוחת בוקר? מצה עם שוקולד 2. לצהריים? עוף ברוטב קטשופ וסויה (זה טעים
) ותפוחי אדמה 3. ולערב? מצייה 4. איזשהו קינוח? ארטיק שוקובו שחור
5. ממתק אהוב? מרס! 6. חטיף אהוב? במבה 7. כמה זמן את מנגנת? שנה שישית 8. קיץ או חורף? קיץ 9. אביב או סתיו? אביב 10. איזה נעליים את נועלת עכשיו? נעלי בית
11. נכון שהשאלות שלי ממש דפוקות אבל את צריכה לענות עליהן כי את הקורבן? לא! שאלות זה כיף
12. פריט לבוש אהוב? החולצה של הטיול השנתי, החולצה של מיי כמיכל והג'ינס מציפי (שנפל לו הכפתור
) 13. פדיחה שקרתה לך? אמממ הייתי בחזרה והייתי צריכה להתקשר הבייתה אז התקשרתי מהטלפון ולא כל כך הבנתי איך סוגרים אותו
14. איך הכרת את סיסטם? מתי? בחופש הגדול חברה שלחה לי את צ'ופ סוי ורק אחרי כמה שבועות הקשבתי וחרשתי, ביקשתי מידיד לשלוח לי עוד שירים אהבתי ולפני כמה חודשים קניתי את מזמרייז וטוקסיסיטי 15. מה המזל שלך? תאומים

V a m p

New member
שאלות...

למה דוקא נולי? הצבע של הפיל שלך הוא ורוד או סגול? מה את רוצה להיות כשתיהיה גדולה? מה יותר חשוב אופי או יופי? מאמינה באלוהים?
? כמה שעות את יושנת ביום? מה דעת על החתימה שלי?

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתשובות...

למה דוקא נולי? ככה הרבה חברות שלי קוראות לי הצבע של הפיל שלך הוא ורוד או סגול? סגול
מה את רוצה להיות כשתיהיה גדולה? אין לי מושג... מה יותר חשוב אופי או יופי? אופי מאמינה באלוהים? לא
? חס וחסה כמה שעות את יושנת ביום? אם כבר אז ישנה (
) אמממ מנסה שלפחות 8... בחופשים 12+ מה דעת על החתימה שלי? אהבתי

silver and cold

New member
כמה שאלות להנאתך:

מנגנת?... על?... המעשה הכי אחראי שעשית בחיים שלך? המעשה הכי מטורף שעשית בחיים שלך? בע"ח מועדף? אחות גדולה\ סנדוויץ\ זקונים=> מה עדיף? קדימה לענות...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

מנגנת?... על? Legend חברה שאפחד לא מכיר
(כן גם הגיטרה לא משו) המעשה הכי אחראי שעשית בחיים שלך? אוחח אני לא אוהבת שאלות כאלה המעשה הכי מטורף שעשית בחיים שלך? כנ"ל בע"ח מועדף? כלבים
אחות גדולה\ סנדוויץ\ זקונים=> מה עדיף? זקונים! (אבל אני בכורה
)

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif גל גל גל גלי

חורף או קיץ? איזו גלידה את הכי אוהבת? לילה או יום? שחור או לבן? חום או ירוק? ורוד או צהוב? תגדירי את סיסטם ב3 מילים: עכשיו את אבריל לאבין ב2 מילים
: באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת בביתספר? את שומרת בפסח [חמץ וזה]? איך עברה החופשה של פסח? מה הספקת לעשות? האם פעם עלו לך בראש מחשבות על התאבדות? את נוחרת?
את יודעת משהו שיכול לתרום לעבודת חקר על קפריסין?
או משהו על חמוסים שיכול לתרום לעבודת חקר באנגלית?:X תודהX_X אמ, פסח שמח^^

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

חורף או קיץ? קיץ איזו גלידה את הכי אוהבת? שוקולד!!! לילה או יום? יום שחור או לבן? שחור חום או ירוק? ירוק ורוד או צהוב? ורוד תגדירי את סיסטם ב3 מילים:
עכשיו את אבריל לאבין ב2 מילים:
באיזה יום יש את המערכת הכי מעצבנת בביתספר? רביעי את שומרת בפסח [חמץ וזה]? אה-הא איך עברה החופשה של פסח? נחמד
מה הספקת לעשות? ת"א, שאלה בעבודה בהיסטוריה ואמממ זהו! האם פעם עלו לך בראש מחשבות על התאבדות? חס וחסה את נוחרת? לא את יודעת משהו שיכול לתרום לעבודת חקר על קפריסין? קפריסין זה אי
או משהו על חמוסים שיכול לתרום לעבודת חקר באנגלית? חמוסים זה חמוד
תודהX_X

Sweet berries

New member
|מדוזה|../images/Emo113.gif"../images/Emo99.gif" ו"../images/Emo4.gif" הם

אינם מילים, אבל אני אסלח לך כי את נחמדה^____^

למעלה