הקורבן

הקורבן../images/Emo103.gif

טוב,אז בפעם הקודמת[שהיתה לפני די הרבה זמן
] המרואיינת שלנו הייתה גלי.תודה גלי ששיתפת פעולה
הפעם החלטתי שהמרואיינת שלנו תיהיה שיר. אז יאללה חבר'ה תפציצו בשאלות.
[אני מקווה שזה יעיר קצת את הפורום החצי מת שלנו
]

שלגיה 14

New member
איזה כיף :)

אוקיי.. השאלות שלי: בת כמה את? האם את עוסקת במוזיקה? מה החלום הכי גדול שלך? אם היית שרה דואט עם אוהד בהופעה, איזה שיר זה היה? למה?

שיר m

Well-known member
תשובות...

בת כמה את? עשרים בהכחשה:) האם את עוסקת במוזיקה? אממ... מנגנת קצת במפוחית. רק לעצמי, אני לא טובה בזה
מה החלום הכי גדול שלך? יש לי חלומות קטנים. לפעמים הם מתגשמים. אם היית שרה דואט עם אוהד בהופעה, איזה שיר זה היה? למה? קודם כל אני לא יודעת לשיר. יש לי קול זוועתי. אחרי שהבהרנו את זה, אממ... שאלה קשה! טוב. חשבתי וחשבתי. היחיד שעולה לי בראש זה "אי אפשר". זה אחד השירים בעיני.

אפילו שאני כבר מכירה אותך היטב../images/Emo8.gif

מה נשמע:)? בעתיד הלא רחוק מה את רוצה להיות/לעשות? מה המשפט המעצבן ביותר ששמעת ולא יוצא לך מהראש (אם יש כזה)? מיהו האדם שמשפיע עלייך? וזהו

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

מה נשמע:)? טוב תודה:) בעתיד הלא רחוק מה את רוצה להיות/לעשות? זאת שאלה שאני שואלת את עצמי כל חמש דקות בערך... ועוד אין לי תשובה. מה המשפט המעצבן ביותר ששמעת ולא יוצא לך מהראש (אם יש כזה)? כן, יש שיר חדש של מישהי, לא רוצה להגיד איזה שיר ושל מי כי זה אחד השירים המעצבנים ששמעתי בחיי, שהפזמון שלו הוא "למה את בוכה" במנגינה שעולה על העצבים... ומשום מה החליטו להשמיע אותו בלי הפסקה. אז למרות שאיך שהוא מתחיל אני מנמיכה את הרדיו עד הסוף, המשפט הזה תקוע לי במוח. מיהו האדם שמשפיע עלייך? אממ... אחותי הקטנה:)

מאיה54321

New member
שאלות לשיר

היי שיר
כדי להכיר אותך באמת טוב, חשבתי לשאול: מהן התכונות אופי שאת הכי אוהבת בעצמך ומהן התכונות שאת פחות אוהבת? התכונות יכולות גם להיות דברים שאנשים אמרו לך שיש בך.

שיר m

Well-known member
איזה שאלות:)

אממ... עקשנות. את זה אני אוהבת, אבל אחרים לא... אומרים לי שלפעמים אני מגזימה, אבל אני שמחה שיש לי את התכונה הזאת. חוסר סבלנות- תכונה גרועה, שמונעת ממני הרבה דברים. מספיק שניים? אני גם לא דברנית גדולה שזה יכול להיות טוב לפעמים אבל לפעמים לא...:)

למעלה