הקורבן מוחעחעחע

הקורבן מוחעחעחע

והפעם חיה[אני צודקת?] או בת 1986 קצת תזכורת למי ששכח. פינת הקורבן היא פינה בה אתם מוזמנים לשאול את הקורבן של אותו שבוע איזה שאלות שעולות בראשכם. תתחרעו.

בת 1986

New member
צדקת../images/Emo45.gif

חיה, זהו שמי
יאללה הפציצו..

../images/Emo214.gifחיהההההההה../images/Emo139.gif

יקירתי, מה שלומך? את מי את הכי אוהבת בעולם? [וזה יכול להיות מישהו מהמשפחה או אפילו חיית מחמד, תרגישי חופשי לענות
] מה את הכי אוהבת לעשות בחיים האלו? מה עוד לא עשית ואת רוצה לעשות? מה המקום האהוב עלייך בארץ? בכמה הופעות של כפיר את היית? מה את מעדיפה, הופעה אקוסטית או קלאסית? איזה שיר הוא האהוב עלייך [של כפיר]? ושאלה באווירת ההודעות של הפורום - מה דעתך על זה שיש "שיר הפתעה" בדיסק?, זה רעיון טוב?

בת 1986

New member
הדרררררררררר../images/Emo9.gif

יקירתי, מה שלומך? טוב, תודה
מה איתך? את מי את הכי אוהבת בעולם? [וזה יכול להיות מישהו מהמשפחה או אפילו חיית מחמד, תרגישי חופשי לענות ] את אמא, את האחיינים המתוקים ואת-
...
מה את הכי אוהבת לעשות בחיים האלו? לצלם
מה עוד לא עשית ואת רוצה לעשות? לטוס לחו"ל.. לטיול על!! מה המקום האהוב עלייך בארץ? הגליל
בכמה הופעות של כפיר את היית? 2.. מה את מעדיפה, הופעה אקוסטית או קלאסית? בשתיהן נהנתי מאוד מאוד!! אבל הכי בחשמלית.. (קלאסית זה נקרא?) איזה שיר הוא האהוב עלייך [של כפיר]? אמונה
ושאלה באווירת ההודעות של הפורום - מה דעתך על זה שיש "שיר הפתעה" בדיסק?, זה רעיון טוב? רעיון מעולה
ממש אהבתי.. אני תמיד מריצה לאושר ועצב...

חיה../images/Emo99.gif

אז מה? את באה לפה הרבה? אז תספרי לכולם... איך זה להיות כמעט בכל מקום שאני נמצאת (פורומים וכאלו) אוליי זה אומר עלינו משהו.. מה קורה עם אסף? והתשיעייה? שאני מתה עלייך א יודעת? אז למקרה שלא ידעת הנה אני אומרת!!
עוד שאלה.. מה דעתך על שוקו? ומה דעתך עליו כשהוא בצורת גרפיטי על הרצפה..? אגב הייתי שם היום.. ושכחתי להסתכל.. מלחץ כלשהו.. ( מישהו הפחיד אותי שם.. מפחיד שם בחושך)

בת 1986

New member
אתי../images/Emo99.gif

אז מה? את באה לפה הרבה? כן
המון.. כל יום ובכל רגע פנוי
אז תספרי לכולם... איך זה להיות כמעט בכל מקום שאני נמצאת (פורומים וכאלו) מרגש
נו, מה יש לנו את אותו הטעם במוזיקה וכאלה.. קורה
אוליי זה אומר עלינו משהו.. אולי
מה קורה עם אסף? כלום!! וטוב שכך..
גרופית ליום אחד בערך הייתי.. והתשיעייה? בסדר, קצת משתוללים.. אבל אני משתלטת..
שאני מתה עלייך א יודעת? לא
אז למקרה שלא ידעת הנה אני אומרת!!
עוד שאלה.. מה דעתך על שוקו? ומה דעתך עליו כשהוא בצורת גרפיטי על הרצפה..? שזה ונדליזם לשמו!!!! חחח
אגב הייתי שם היום.. ושכחתי להסתכל.. מלחץ כלשהו.. ( מישהו הפחיד אותי שם.. מפחיד שם בחושך) אוייש.. כמה חבל, אבל אני מאמינה שמחר זה עדיין יהיה שם..

MORIYAE

New member
יאללה:)

היי חיה, נייס טו מיט יו
אז, אם היית יכולה לחזור אחורה, לאיזה יום בחייך היית חוזרת..? משו שלא תעשי אף פעם? 3 דברים שהיית רוצה שיהיו לך? שיר שהיית רוצה להגיד עליו: "כן כן הוא שלי..אני כתבתי".?? וזהו נו, אני לא אחפור לך.. רק כי את חמודה
ערב מקסים

בת 1986

New member
יאללה:)

היי חיה, נייס טו מיט יו היי מוריה!! נייס טו מיט יו טו
אז, אם היית יכולה לחזור אחורה, לאיזה יום בחייך היית חוזרת..? וואוו, קשה.. ליום שלפני שגרמתי לכמה דברים לההרס לי.. למרות שהיום הדברים כבר מתחילים להיסתדר
משו שלא תעשי אף פעם? פירסינג בפופיק
3 דברים שהיית רוצה שיהיו לך? 1)אושר אמיתי 2) אהבה אמיתית 3) סיפוק מכל מה שאני עושה
שיר שהיית רוצה להגיד עליו: "כן כן הוא שלי..אני כתבתי".?? "איש יקר" של עברי לידר!!
הוא פשוט נכתב עליי.. וזהו נו, אני לא אחפור לך.. מעולה
רק כי את חמודה גם את
ערב מקסים וואוו, תודה גם לך מותק

moriboy666

New member
גם אני יכול?

אבל זה יהיה ממש לא מקורי.. אז חיה,, מאיפה את בארץ? (צפון אני יודע) יש לך אחים-חיות? חיות מחמד כלשהן? ואם כבר חיות.-אם היית (חיה
) היית? 3ה..אממ לא בעצם 3 נדוש. אז.. 4ה דברים שבא לך לספר על עצמך ברגע נתון זה.... 4 ה דברים או חפצים שהיית לוחקת לאי בודד(ולא, לא לריאליטי).... 4ה דברים שאת הכיח רוצנה לצרוח לעולם.... פיצה או פסטה? קפה או תה? ראית היומן? איזה עוד מוזיקה את שומעת חוצמהחתיכים שיש לך בחתימה?
שנה (אזרחית) טובה מלאת סיפוק חוויות ומוזיקה טובה

בת 1986

New member
בטח שאתה יכול../images/Emo9.gif

אז חיה,, מאיפה את בארץ? (צפון אני יודע) אממ, אם זה ממש דחוף, אז במסר.. ואם לא- אני מהגליל...
יש לך אחים-חיות? כן.. אנחנו 8
בלי עין הרע
חיות מחמד כלשהן? לא, לא ממש.. היו פעם דגים.. אבל הם מתו
ואם כבר חיות.-אם היית (חיה) היית? דולפין נראלי.. חיה יפה
3ה..אממ לא בעצם 3 נדוש. אז.. 4ה דברים שבא לך לספר על עצמך ברגע נתון זה.... 1)ישנה בלי כרית 2)סטודנטית שנה ב' לקולנוע
3) לקחתי על עצמי יותר מידי פרוייקטים ואין לי כח וזמן אליהם
4) אני דתיה.. 4 ה דברים או חפצים שהיית לוחקת לאי בודד(ולא, לא לריאליטי)....1)אמפי 3 2) מצלמה 3) פלאפון 4) תמונות 4ה דברים שאת הכיח רוצנה לצרוח לעולם.... 1) אני מאוהההההבת
2) אני עייפהההההה 3) אני מחפשת חיייייםםםםםםםםםםם 4) אני מכוררררהההה למחשב
פיצה או פסטה? פסטה
קפה או תה? תה נענע
ראית היומן? מה את הסרט? לא נראלי...
איזה עוד מוזיקה את שומעת חוצמהחתיכים שיש לך בחתימה? אממ, אוהבת את אביתר בנאי מאוד!! את מטרופולין, בעז בנאי, בכלל, את כל הבנאים למיניהם.., לאחרונה התחלתי לשמוע את ארז לב ארי.. הוא טוב!! ועוד ועוד... שנה (אזרחית) טובה מלאת סיפוק חוויות ומוזיקה טובה תודה מותק!! גם לך..

למעלה