הקורבן השבועי!

S p r i n g B

New member
אני גמרוצה לשאול..... =]

רגע אבל בואי נעשה קודם הכרות =] אני אביב! נייס טו מיט! אז... מה קורה? איך החיים? קצוות....=] נכון תחתונים עם מיקי מאוס זה שווה? איזה עונה את הכי אוהבת בשנה? גופיה\ טי שירט \ סווטשר? תנועת נוער? דיסק שמתנגן אצלך הרבה: קוקו או שיער פזור? מכנסיים ארוכים או קצרים? מה אוהבת לעשות בשעות הפנאי? (גם את אוהבת לחרבן על תולעי משי כמו ברי?) תוכנית\ סדרה טלוויזיה מועדפת? השיר האהוב ביותר עליך (של ביט 69.... כמובן -ביט 69 שליטה!) אול סטאר או ואנס? אול סטאר ,באיזה צבע? עיר אהובה בארץ? מקום אהוב בעולם? (השאלות קצת לא קשורות אחת לשניה.... אבל אחרי שנותנים לך לפתור שני מבחני בגרות באנגלית אז אפשר להבין אותי...)

בכיף../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

אני דר!נייס טו מיט יו טו
אז... מה קורה?מעולה איתך? איך החיים?מעולים
קצוות....=] נכון תחתונים עם מיקי מאוס זה שווה?
איזה עונה את הכי אוהבת בשנה?חורף
-שלגגגגגג
גופיה\ טי שירט \ סווטשר?טי שירט תנועת נוער?הנוע"ל דיסק שמתנגן אצלך הרבה:יש יותר מדי
קוקו או שיער פזור?קוקו
מכנסיים ארוכים או קצרים?ארוכים מה אוהבת לעשות בשעות הפנאי?מחשב,טלויזיה,חברים/חברות
,כדורעף^^
(גם את אוהבת לחרבן על תולעי משי כמו ברי?)לא,אני יותר בקטע של רימות תוכנית\ סדרה טלוויזיה מועדפת?אממ..חברים[?]..סתם כי אף פעם לא ימאס לי לראות את אותם פרקים מיליון פעם השיר האהוב ביותר עליך (של ביט 69.... כמובן -ביט 69 שליטה!)כל הילדים
,יותר מדי סרטים,כמו שלך,רבי נחמן,נמאס,עוגות גבינה,אולי,דני מכור לבמבה,רק ידידים,המשחק הלא נכון,תפסיקו לעשן,חומרים רטובים
אול סטאר או ואנס?שאלה קשה מדי
,אממ..ואנס[?]בעצם אולסטאר.בעצם ואנס.לא יודעת><
אול סטאר ,באיזה צבע?שחור,אדום,ורוד,וצהוב
[נו כי זה מה שיש ליXD]
עיר אהובה בארץ?תל אביב[?] מקום אהוב בעולם?שווייייייייייץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

למעלה