הקורבן השבועי!

dweck2k

New member
הקורבן השבועי!

האהאהאהא שרדתי את זה בשלום! ועכשיו הקורבן החדש שלנו היא לא אחרת מנערת הגלולה - כפיתקסמים - דר! שרשרו שאלות אליה!

Frankielover7

New member
אזהרה.

לאחר שפתחתאת שאלון זה, אין דרך חזרה. תאמיני לי. מה שלומך? באיזה שעה קמת היום? על איזה רגל קמת[פיזית]? מה היה הדבר האחרון שאמרת? שצעקת? שראית? מתי שמעת לראשונה על ביט69? את מנגנת על משהו? מה הסוג משחת שיניים שלך? האם את מסתרקת? מה את חושבת על אנשים שלובשים תחתונים ורודים עם לבבות? וואף וואף מיאו ציףציף? מה גרם לך להסתכל על השאלה שלמעלה בפרצוף של וואטדהפאק? איך תגיבי אם תראי דובים עושים סקס? למה דרדסים כחולים? למה את ירוקה? למה טלווזיה היא ריבועית? למה המזגן מקרר? כמה תחתונים צהובות עם סמיילי פייסס יש לך? מה הפאזל האהוב עליך? למה? למה את לובשת חולצה עם השם שלי עליה? נו אלתשקרי, אני יודעת שכן. מכחישה הא? למה המצעים שלי כחולים? 1+1=877 9+8=459 מיעוו. שקית מפלסטיק או מנייר? שו? איה? שקע או תקע? זה עושה לךאתזה האעה? חור או מקל? בום או בם? פלוץ או נוד? שכל או מוח? שרוך או בלוך? פינקי או זרת? כפית או קסמים? מה דעתך על אונס עמודי חשמל? מנוסה? האם אתנמשכת לעזים? את המושיע? אם היה לך זבוב איך היית קוראת לו? איזה קולות פרה עושה? וכלב? וציפור? וחייזר? [רק מוודאה שאת באמת יודעת] למה יש לךבעיות עם הפלאפון שלי? הוו כי הוא שחור? למה יש לך בעיות עם שחורים? מה דעתך על חצילים? מי הצב נינג'ה הכי סקסי? למה אני הגיבורה שלך? המספר האהוב עליך? אם לא תשלחי שאלון זה למספר שרשמת למעלה+27 אנשים רוחה של מוחמד תיכנס לביתך עם חוט דנטלי ותרצח אותך עם זה. אל תתוכחי עם הגורל. ביום שני 3.7.1266 בשעה 4:07 בצהריים חורחה ישב בביתו וענה על השאלון הזה, אך הוא ניסה להתעלם ממנו ולא לשלוח למספר האנשים שהוא רשם+27. בשעה 7:04 זה קרה. מוחמד נכנס עם חוט דנטלי לביתו של חורחה וחנק אותו למוות עם החוט! לא כדאי להסתכן! נא להעביר הלאה.

אני עייפה../images/Emo10.gif#%$#@%$!../images/Emo184.gif

מה שלומך?מעולה. באיזה שעה קמת היום?10 ומשהו ככה>> על איזה רגל קמת[פיזית]?ימין מה היה הדבר האחרון שאמרת?מה קורה,אמא? שצעקת?לאב יו בייבי שראית?את קיאנו ריבס בספיד
מתי שמעת לראשונה על ביט69?אמממ..נראה לי שבראיון לערוץ 24 למגזין הערוץ או משהו כזה את מנגנת על משהו?על העצבים נחשב?
מה הסוג משחת שיניים שלך?קולגייט
האם את מסתרקת?אה-הא מה את חושבת על אנשים שלובשים תחתונים ורודים עם לבבות?שזה אחד הדברים המגניבים.
וואף וואף מיאו ציףציף?מוווו
מה גרם לך להסתכל על השאלה שלמעלה בפרצוף של וואטדהפאק?ששכחת לכתוב מו
איך תגיבי אם תראי דובים עושים סקס?אוציא מצלמה ואצלם,אמכור לנשיונל וארוויח מיליונים
למה דרדסים כחולים?כי כחול רולז. למה את ירוקה?כי בעלי משחק בחיפה
,סתם..לא יודעת..אולי תגידי לי את?
למה טלווזיה היא ריבועית?כדי שאת תוכלי לשאול את זה למה המזגן מקרר?כדי שנחשוב שאנחנו במקום קר ולא נסתכל החוצה ונבין שאנחנו בחרא מקום~.^. כמה תחתונים צהובות עם סמיילי פייסס יש לך?אפילו לא אחד!
,אני רוצהההה
מה הפאזל האהוב עליך?של הרקולס,לבן אדם יש שרירים
למה?כי יש לו שרירים
למה את לובשת חולצה עם השם שלי עליה?כי אני אוהבת אותך. נו אלתשקרי, אני יודעת שכן. מכחישה הא?בכלל לא.
.אני מודה מודה מודה
למה המצעים שלי כחולים?|אמרתי כבר,כחול רולז
1+1=877 9+8=459 מיעוו. שקית מפלסטיק או מנייר?פלסטיק שו?שו איה?איה הו שקע או תקע?רק אני חושבת שזה נשמע סוטה ברמות?
.תקע
זה עושה לךאתזה האעה?לגמרי^^ חור או מקל?מקל,אל תזכירי לי חור
,בבולגריה משתינים לתוק פאקינג חור.
בום או בם?בים פלוץ או נוד?פלוץ שכל או מוח?מוח|
סדגש| שרוך או בלוך?שרוך פינקי או זרת?פינקי כפית או קסמים?מזלג מה דעתך על אונס עמודי חשמל?שאפשר לעשות מזה ספורט בינלאומי
מנוסה?בטח,כבר שכחת? האם אתנמשכת לעזים?לייק דה,עזים שחורים עושים לי את זה בטירוף
את המושיע?כן,אני אוציא את העניים במדינת ישראל ממעגל העוני
אם היה לך זבוב איך היית קוראת לו?משה איזה קולות פרה עושה?מוווווווו וכלב?האב האב וציפור?ציף ציף וחייזר?חייזרים לא מדברים
[רק מוודאה שאת באמת יודעת] למה יש לךבעיות עם הפלאפון שלי?כי הוא שלך ולא שלי הוו כי הוא שחור?
למה יש לך בעיות עם שחורים?אין לי בעיות עם שחורים
מה דעתך על חצילים?שזה מגעיל ביותר>> מי הצב נינג'ה הכי סקסי?דונטלו למה אני הגיבורה שלך?לא יודעת
!,למה?
המספר האהוב עליך?3 אני אציל את חורחה

שרון710

New member
הממ שאלות=]=]

אהלןD: בת כמה את? איפה את גרה? איזו כיתה את? מה את הכי אוהבת לאכול? איזה סרט הוא ה-סרט בשבילך? להקה? זמר? זמרת? צמד? שלישייה? צבע? ספורט? טוב, אין לי מה לשאולP:

../images/Emo152.gif../images/Emo184.gif

אהלןD:וסהלן בת כמה את?14 ושבוע איפה את גרה?טבריה איזו כיתה את?ח' מה את הכי אוהבת לאכול?שוקולד לבןDD: איזה סרט הוא ה-סרט בשבילך?מר וגברת סמית'
,גם גברים בשחור זה אחלה סרט
,מוצאים את נמו
,יש לי חולה לסרטים תלת ממדיים כאלה
להקה?כל הזמן משתנה
זמר?^^ זמרת?^^ צמד?
שלישייה?
צבע?צהובבבבבבב
,אבל בדם ירוק
ספורט?כדורעף,כדורגל[בוקולי
]

../images/Emo220.gifהמוות לא הגיע דר.

אוקי. אז אני אהיה רגוע עם השאלות. איך היה בחו"ל? אה.ולא חשבת עלי? כי לא קנית לי מתנה!נכון? העיקר שאני ישבתי בבית וחתכתי.זה עושה לך טוב?! רעה שכמותך. אל תדאגי. רק בגלל זה. רק בגלל זה. השאלות שהורסות תמימות הגיעו! אז דר. בתור בנאדם נורא תמים(הכוונה אלי.)מה זה 69?:O אע?! אוקי. ובתור בנאדם עוד יותר תמים(שוב הכוונה אלי)מה זה ביט בצרפתית? ומשם תרגום לעברית בבקשה.? יופי. ואם לא ענית על זה. תזהרי את. ובדוגרי. כמו שדוויק אמר. "אם נשאר מה להרוס" הוא צודק. לא נשאר. אל תתחילי בסיפורים "אני תמימה!" כי את לא. אז שש... למה בחרת כמאומץ גלולה? למה היא ורודה כחולה?היא גם חולה.היא צריכה כדורים. ממ. זהו. נגמרו לבנתיים השאלות. אני עוד אחזור. מוחעעחע

יש 2 שאלות,מיליון דברים../images/Emo184.gif

שלא קשורים, דורה חזרת לעצמך
[
] איך היה בחו"ל?כיףףףף
אה.ולא חשבת עלי?חשבתי ועוד חשבתי
כי לא קנית לי מתנה!נכון?האמת היא שקניתי הרבה מתנות,אולי כשתחליטי שאת קופצת לטבריה
.תקבלי
העיקר שאני ישבתי בבית וחתכתי.זה עושה לך טוב?! רעה שכמותך. אל תדאגי. רק בגלל זה. רק בגלל זה. השאלות שהורסות תמימות הגיעו! אז דר. בתור בנאדם נורא תמים(הכוונה אלי.)מה זה 69?:Oיש שתי תרגומים:$ רענן אומר שזאת תנוחת סקס ואת אומרת שזה אחד שאתם יודעים מה עושה לשני..כאילו לא יודעת איך להסביר את זה זונה
אע?! אוקי. ובתור בנאדם עוד יותר תמים(שוב הכוונה אלי)מה זה ביט בצרפתית?זה ירידה לא?
ומשם תרגום לעברית בבקשה.? יופי. ואם לא ענית על זה. תזהרי את. ובדוגרי. כמו שדוויק אמר. "אם נשאר מה להרוס" הוא צודק. לא נשאר. אל תתחילי בסיפורים "אני תמימה!" כי את לא. אז שש... למה בחרת כמאומץ גלולה?לא יודעת
למה היא ורודה כחולה?היא גם חולה.היא צריכה כדורים.

NA BoldAs Love

New member
גמאני רוצה לשאול!!

אז מה ניש? הכל טוב? איך עבר הפסח? היה לך עצירות? מה יותר טעים מצה עם שוקולד אם עם קרם? מה יותר נחמד פרח או ציפור? מה יותר שווה אסיד או הרואין? מה יותר יפה חמור בלונדיני או חמור כחול? מה יותר מפגר יובל מנדלסון או כל מפגר אחר? מה יותר מסריח נעל או כלב? נכון שכלבים זה מסריח? יש להם חרא מסובב!!זה הדבר היחיד שמגניב בהם נכון? שכון שהVIEW חמודים? מצ'עממם לך? יש לך דלת לבנה בבית? איזה שמפו יש לך? יש לך שפם? יש לך בוהן גדולה?

**תופים תופים**../images/Emo184.gif

לורל איפה אתה כשצריך אותך?! [ליאת
] אז מה ניש?הכל טוב מה איתך? הכל טוב?כן איך עבר הפסח?מעולה
היה לך עצירות?לא,באמת נראה לך שאכלתי מצות?
מה יותר טעים מצה עם שוקולד אם עם קרם?שוקולד מה יותר נחמד פרח או ציפור?פרח מה יותר שווה אסיד או הרואין?הרואין,רק בגלל שראיתי היום מישהו לרוץ איתו ושלי מתה ממנת יתר של הרואין.
מה יותר יפה חמור בלונדיני או חמור כחול?חמור בלונדיני מה יותר מפגר יובל מנדלסון או כל מפגר אחר?כל מפגר אחר מה יותר מסריח נעל או כלב?נעל נכון שכלבים זה מסריח?כן...אבל שששש..חח..לא סתם
,יש מסריחים[שזה הרוב] ויש שלא
יש להם חרא מסובב!!זה הדבר היחיד שמגניב בהם נכון?יש לכלבים חרא מסובב?
שכון שהVIEW חמודים?מי?
מצ'עממם לך?מאוד יש לך דלת לבנה בבית?לא איזה שמפו יש לך?לוריאל. יש לך שפם?לא יש לך בוהן גדולה?לא

למעלה