הקורבן השבועי

Volldemort

New member
הקורבן השבועי

משחק חדש! (שבשאר הפורומים הוא די ותיק) בכל פעם בוחרים אדם אחר שהוא יהיה ה"קורבן", ופשוט שואלים אותו שאלות! איזה שאלות שרוצים- מה אתה אוהב לאכול, בעד מי היית בהישרדות, איפה נולדת..... וכו' וכו'
אז כל מי שרוצה להשתתף במשחק שישרשר לפה "
". ואני כבר מתחיל את הסבב, והקורבן הראשון הוא... אני!
אז יאללה, תפוצצו אותי בשאלות.

פיגמיסט

New member
שאלות. אני רוצה להשתתף

1. מה שלומך? 2. היית הולך להישרדות? 3. אתה אוהב הארי פוטר? 4. יש חברה? 5. יש מישהי שאתה אוהב? 6. צבע אהוב? 7. מתמודד אהוב בהישרדות 8. עוד פורומים שאתה מצא בהם 9. בן כמה אתה? 10. מה שלומך עכשיו<

Volldemort

New member
יאללההה

1. מה שלומך? סבבה 2. היית הולך להישרדות? hell yeah! 3. אתה אוהב הארי פוטר? כן 4. יש חברה? לא 5. יש מישהי שאתה אוהב? כן 6. צבע אהוב? צהוב 7. מתמודד אהוב בהישרדות: הישראלית? נעמה, האמריקאית- סירי וכריסטי 8. עוד פורומים שאתה מצא בהם: אירוויזיון ומאחורי המוזיקה 9. בן כמה אתה? 16 10. מה שלומך עכשיו<: גם סבבה

XקוקיX

New member
../images/Emo191.gif + שאלות.

מה קורה? אוהב את רעננה?
[אחלה עיר, לא?] איך האולם עם הבמה בבי"ס שלך? [כן, יש סיבה לשאלה הזאת]
] מה הצבע האהוב עליך? מה המאכל האהוב עליך? מי השורד האהוב עליך מהישרדות האיים הקאריביים? מי השורד האהוב עליך מהישרדות סין? (אם ראית) מי השורד האהוב עליך בכלליות? [ואם הוא מחו"ל, תציין מאיזו עונה]. תוכנית טלוויזיה אהובה? להקה אהובה? זמר אהוב? זמרת אהובה? שיר אהוב? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? סרט אהוב? ספר אהוב [למרות שזה כנראה די שקוף] חג אהוב? מקום אהוב לחופש? האייקון האהוב בתפוז? חיה אהובה? מה עדיף- הישרדות חו"ל או ישראל? טלוויזיה או מחשב? אבטיח או מלון? לישון או לקום? קיץ או חורף? מלפפון בחומץ או במלח? עגבניה או מלפפון? למות בשריפה או בטביעה? (חס וחלילה) ביסלי או במבה? לילה או יום? טוב לא עולות לי עוד שאלות, תסתפק בזה

Volldemort

New member
האהאה

מה קורה? סבבה
אוהב את רעננה? [אחלה עיר, לא?]: כמובן! אחלה עיר איך האולם עם הבמה בבי"ס שלך? [כן, יש סיבה לשאלה הזאת]]: אממ... נחמד
. לא במה מיוחדת. מה הצבע האהוב עליך? צהוב מה המאכל האהוב עליך? מי השורד האהוב עליך מהישרדות האיים הקאריביים? נעמה מי השורד האהוב עליך מהישרדות סין? (אם ראית): קורטני מי השורד האהוב עליך בכלליות? [ואם הוא מחו"ל, תציין מאיזו עונה]: כריסטי (6), סירי (12) תוכנית טלוויזיה אהובה?: הישרדות
! להקה אהובה?: Nightwish, Nox זמר אהוב?: רובי ויליאמס זמרת אהובה?: Ruslana שיר אהוב?: Ruslana - Wild Dances שחקן אהוב? ג'ים סטארגס שחקנית אהובה? ג'וליה רוברטס סרט אהוב?: מלחמת העולמות, שישי הפוך, כפרה, טיסה 93 וכו' ספר אהוב [למרות שזה כנראה די שקוף]: הארי פוטר כמובן
, כפרה, נעמת לי מאוד ו... זהו בערך חג אהוב? חנוכה ופורים מקום אהוב לחופש?: הא? האייקון האהוב בתפוז? "
" חיה אהובה? כולם (בעיקר כלבים) מה עדיף- הישרדות חו"ל או ישראל? חו"ל טלוויזיה או מחשב? מחשב אבטיח או מלון? אבטיח לישון או לקום? לישון
קיץ או חורף? כל הזמן זה משתנה, עכשיו בא לי חורף (חם לי
) מלפפון בחומץ או במלח? במלח! עגבניה או מלפפון? מלפפון למות בשריפה או בטביעה? (חס וחלילה):
אחלה שאלה. מסובכת. בשניהם אתה סובל... אבל נראה לי הסבל יותר קצר בטביעה ביסלי או במבה? במבה לילה או יום? ערב

שואלת את מנהל הפורום (לא זוכרת איך קוראים לך)

מה שלומך? איך הרגשת במהלך היום? אתה עדיין מרגיש ככה? איך עבר עליך היום? קרה משהו מיוחד היום? אתה אוהב לשתף אנשים זרים באיך שאתה מרגיש? יותר נוח לך להביע את עצמך באינטרנט או פנים מול פנים? נכון שיש לי שאלות מעצבנות? יש לך יס או הוט בבית? איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזיה? עוקב אחרי הישרדות האמריקאית? (עקבת) הורדת או דרך הטלויזיה? נכון שהורדות זה דבר לא חוקי? אתה אוהב במבה? וביסלי? ותפוצ'יפס? ואת בריטני? וריהאנה? נכון שאתה מאוד אוהב לנהל את הפורום הזה? זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך-הכחול הזה? למה? קוראים לך רון? קוראים לך אביב? למה קוראים לך כמו שקוראים לך? אתה אוהב את השם שלך? אתה אוהב את המקום בו אתה גר? החדר שלך מסודר? בן כמה אתה? כמה שמן בערך אתה כבר עובד על התשובות לשאלון המעצבן הזה? במשחק הזה חייבים לענות על כל השאלונים! אתה כבר מתייאש? אתה בנאדם משעמם? יש לך חברים? הם נחמדים? טוב, נמאס לי. אינלי כוח אליך. §נוגה§

Volldemort

New member
רון ../images/Emo11.gif

מה שלומך? סבבה (פעם שלישית!) איך הרגשת במהלך היום? מעולה אתה עדיין מרגיש ככה? עכשיו אני סבבה איך עבר עליך היום? כרגיל קרה משהו מיוחד היום? זכיתי בכרטיסים להקרנה זוגית לנרניה. יאא אתה אוהב לשתף אנשים זרים באיך שאתה מרגיש? תלוי מה יותר נוח לך להביע את עצמך באינטרנט או פנים מול פנים? פנים מול פנים נכון שיש לי שאלות מעצבנות? אהא יש לך יס או הוט בבית? הוט איזה ערוץ אתה הכי אוהב לראות בטלויזיה? BBC PRIME עוקב אחרי הישרדות האמריקאית? (עקבת): יאפ הורדת או דרך הטלויזיה?: הורדתי נכון שהורדות זה דבר לא חוקי?: נכון! נו נו נו אתה אוהב במבה?: כן וביסלי?: גם ותפוצ'יפס?: קצת פחות ואת בריטני?: יש לה שירים נחמדים וריהאנה?: כנ"ל נכון שאתה מאוד אוהב לנהל את הפורום הזה?: מאווווד זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך-הכחול הזה?: זה מנפח את האגו שלי ברמות שאת לא מבינה למה?: כי כחול זה שקסי קוראים לך רון?: כן קוראים לך אביב?: לא למה קוראים לך כמו שקוראים לך?: אני אשאל את ההורים שלי ואני אחזור אלייך אתה אוהב את השם שלך?: כן אתה אוהב את המקום בו אתה גר?: כן החדר שלך מסודר?: לא בן כמה אתה?: 16 כמה זמן בערך אתה כבר עובד על התשובות לשאלון המעצבן הזה?: 3 דקות במשחק הזה חייבים לענות על כל השאלונים! אתה כבר מתייאש?: כן אתה בנאדם משעמם?: למיטב ידיעתי לא יש לך חברים?: כן הם נחמדים?: כן טוב, נמאס לי. אינלי כוח אליך: כנ"ל

אלינה מ

New member
../images/Emo191.gifשאלות לרון-->

היי :) מה נשמע? כמה אחים יש לך? מאיפה אתה? המאכל האהוב עליך? על מה אתה בדר"כ נוהג לבזבז את רוב כספך? 3 דברים שהייתה לוקח איתך לאי בודד? יודעת לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן על מה? איך זה לנהל פורום בתפוז? אסוציאציות- המילה הראשונה שעולה לך בראש? ווווזהו. .

Volldemort

New member
טהטה

היי :) מה נשמע? סבבה (פעם רביעית!) כמה אחים יש לך? 3 מאיפה אתה? רעננה המאכל האהוב עליך? צ'יפס על מה אתה בדר"כ נוהג לבזבז את רוב כספך? דיסקים/דיוידי למיניהם 3 דברים שהייתה לוקח איתך לאי בודד? שונא את השאלה הזאת
יודעת לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן על מה? כן, פסנתר איך זה לנהל פורום בתפוז? חוויה מדהימה אסוציאציות- המילה הראשונה שעולה לך בראש? בננה ווווזהו. .

blur2

New member
../images/Emo191.gif מה פשר הבת יענה?

OMG יש אייקון
! that's so gay

Volldemort

New member
מה פשר הבת יענה?

אין לה ממש סיבה. היא התמונה היחידה הנורמלית שמצאתי בשביל לשים אותה במסנג'ר. והיא נחמדה, לא? יש לה צוואר ממש נקי ומדהים!

l סיו l

New member
שאלון חופר לרון../images/Emo13.gif,ואני רוצה להשתתף!

היי רון מה שלומך? איך היה לך היום? בן כמה אתה? מאיפה אתה? מה הצבע האהוב עלייך? מה אתה יכול לסכם על כל השנים שחיית עד עכשיו? מה הדבר שאתה לא יכול בלעדיו? המתמודד האהוב עלייך בהישרדות? האהובה עלייך? השנוא עלייך? השנואה עלייך? מהו השבט שהייתו בעדו? מה שדעתך על הפורומים של תפוז? מה דעתך על השאלון החופר הזה? מה צבע הפלאפון שלך? באיזה שעות בדרך כלל אתה הולך לישון? מה המאכל האהוב עלייך? מה אתה לובש עכשיו
? אתה רוצה שהשאלות האלה ייפסקו? טוב רק מרחמים אני מפסיקה
שאלה אחרונה: אז הכל טוב?

Volldemort

New member
סיווווו!

היי רון מה שלומך? סבבה (פעם שישית) איך היה לך היום? נחמד בן כמה אתה? 16 מאיפה אתה? רעננה מה הצבע האהוב עלייך? צהוב מה אתה יכול לסכם על כל השנים שחיית עד עכשיו?: שאלה קשה
היה נחמד עד כה! מה הדבר שאתה לא יכול בלעדיו?: פלאפון, חברים, מחשב, והכלבה שלי גוצ'י המתמודד האהוב עלייך בהישרדות?: דן האהובה עלייך?: נעמה השנוא עלייך?: מולי השנואה עלייך?: מרינה (סנובית!) מהו השבט שהייתו בעדו?: סבאנה מה שדעתך על הפורומים של תפוז?: אחלה פורומים!
מה דעתך על השאלון החופר הזה?: הוא לא עד כדי כך חופר, דווקא נחמד בינתיים מה צבע הפלאפון שלך?: לבן באיזה שעות בדרך כלל אתה הולך לישון?: 12-1 מה המאכל האהוב עלייך?: צ'יפס מה אתה לובש עכשיו?: , חולצה אתה רוצה שהשאלות האלה ייפסקו? קצת טוב רק מרחמים אני מפסיקה: TNX
שאלה אחרונה: אז הכל טוב? מעולההה

למעלה