*הקורבן השבועי*

גיל110

New member
*הקורבן השבועי*

החלטתי לקחת את הצעתה של רנית ולממש אותה, כמו שלימד אותי האיש הזקן שלי, אם אתה חושב על משהו, תעשה אותו, אל תחכה לדעות של אחרים. כל מי שמעוניין להשתתף, שישרשר הודעה עם
מקווה להיענות מרובה. סיוון, סורי שלקחתי לך את הפינה, אבל נראה לי שמישהי פה נרדמה בשמירה.

../images/Emo45.gif רק משהו אחד- היענות מרובה לא תהיה

מי בדיוק יענה? אני, אתה ואולי עוד מישהו שאני לא יודעת את שמו?

גיל110

New member
בת אל .... לא כזה קשה

אף על פי שלפעמים אני נוטה לחשוב שהשם לא קשור למשמעות.

מהה???

מה בת אל עשתה? ולמה שוב הקללות? שבוע שעבר רק נמחקה הודעה שלך המכילה קללות, ושוב אתה חוזר על זה? ועוד משהו- לגבי השם- אני לא חושבת שאי פעם אמרו לי את השם הזה. בכל אופן, מעכשיו אני אדע..

BaTeL37

New member
אבירן,באסה...

אבל את אף אחד זה לא מעניין מה אתה נוטה לחשוב...

גיל110

New member
יש משפט יפה שאומר

"את אף אחד לא מעניין מה האזרח חושב, אבל את כולם מעניין מה השליט חושב", אני ממליץ לך לזכור אותו. ולנגה, אין אף קללה במה שאמרתי, תסתכלי טוב. אגב, מתי הפעם האחרונה שאת תרמת לפורום? כולם פה יודעים לרדת יפה, אבל בתכלס, חוץ ממני, רוי וסיוון, אף אחד לא תרם מקצועית לפורום.

חח מה זה מבחינה "מקצועית"?

בגלל הפורום הדי יבש הזה, העובדה שהיא נמצאת פה זה כבר תרומה לפורום. ומה "מקצועי" בעיניך?

גיל110

New member
תמצאי פורום ניקלבאק אחר לא יבש...

ומקצועי זה תמונות, מאמרים, תרגום לשירים וכו'.

BaTeL37

New member
אני באתי בתלונות?!

ועצם זה שאתה עושה משהו ואתה עושה אותו מכל הלב ומרצון אתה לא צריך להתנשא עם זה מעל אחרים...וכרגע כל מה שאתה תורם לפורום הזה זה ריבים,קללות וואווירה לא נעימה...

וחוץ מה- ממש נעלבתי אבירן.

אני, במטרה להפעיל טיפטיפה את הקומונה, פתחתי שרשור חדש [דנדש], ואתה, האיש הכי פעיל פה, שדווקא ממנו ציפיתי שיענה, לא ענית!!

גיל110

New member
אמרתי שאני עוזב

אבל שיכנעו אותי לחזור. וזה לא קומונה, זה פורום. אל תדאגי דארלינג, אני אענה, אין מה להיעלב

כמה דברים:

אני יודעת שזה פורום ולא קומונה אבל אני כבר רגילה לקומונות.. זה בערך אותו הדבר.. חוץ מזה שבד"כ בקומונות יש יותר אנשים מפה.. מה הקטע של הדארלינג? ומי שכנע אותך לחזור?

גיל110

New member
לפחות את יודעת

הקטע? אין קטע. התרגלתי להגיד את זה כדי לעצבן בנות באמריקה (נהוג שהבעל אומר את זה לאישה, למרות שיש מקרים שגם לא זוגות נשואים אומרים), וככה זה מעצבן
מי שכנע? אף אחד. פשוט החלטתי שלא מגיע לפורום של ניקלבאק ללכת פקקאט בגלל אנשים שלא אגדיר אותם מפאט הצניעות.

למעלה