"הקורבן השבועי"

"הקורבן השבועי"

(כרמל, נו נו נו לך!) אנחנו חוזרים עם הפינה של הקורבן השבועי. כל שבוע נבחר אחד מכם, ונפוצץ בשאלות חסרות פשר! ואתם מחוייבים לענות על כולן... הקורבן השבועי הוא...... Leather !!!

היי את ../images/Emo9.gif

|החפירה| מה נשמע? איך עבר היום? איך היה ביצפר? מה דעתך על מים בטעם תפוחים(של נביעות,כמובן
)? איזה להקות את שומעת חוץ מההוא הנשגב? באיזה פורומים את עוד נמצאת? את נספחית של איזשהוא פורום? איפה את גרה? את חושבת שאני חופרת?
מה המאכל האהוב עליך? אנשים אומרים שאת מוזרה? איזה צבע את הכי אוהבת? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת חוזרת מבצפר? מה הדבר שהכי דוחה אותך באנשים מבחינת אישיות? מה הדבר שהכי דוחה אותך באנשים מבחינת חיצוניות? איזה תכונת אופי את הכי אוהבת? את אובססיבית למשהו? את חושבת שצריך לחגוג את הסילבסטר? אם כן,מה תעשי בו? חפרתי
|סחפירה|
תהני

Leather

New member
חמודה

מה נשמע? כבר לא חולה איך עבר היום? פחות חולני (!) איך היה ביצפר? מאז ראשון לא היה, הייתי חולה. מה דעתך על מים בטעם תפוחים(של נביעות,כמובן)? [תשובה שלא קשורה למחלה] אני לא אוהבת מים בטעמים, זה פרוורטי. טפוי. איזה להקות את שומעת חוץ מההוא הנשגב? וואו, אמ...איפה להתחיל: פינק פלויד, ביטלז, לאונרד כהן, ג'נטל ג'אינט, ג'נסיס, הדרה לוין ארדי, לד זפלין, ניק קייב, ניק דרייק, שלום חנוך (מאד חשוב), פראנק סינטרה, בוב דילן, דובסטאר, הת'ר נובה, ג'ניס ג'ופלין, קרן אן (מילא), פיפינג טום (המלצה למי שלא מכיר), RHCP, פרינס, S&G, REM, אני דיפרנקו, אניגמה, פיונה אפל, טורי אימוס, מאסיב אטאק, האנשים (רק הדיסק הראשון). וזה בערך מה שעלה בהצלחה, יש עוד המון, אבל באמת שדיי לכתוב (לעומת זאת, בפייסבוק שלי רשומים כל האלבומים שברשותי- ומכיוון שאני לא מורידה מוזיקה...זה המוזיקה שאני שומעת) באיזה פורומים את עוד נמצאת? מנהלת את סקס לנוער, בתור פורם עיקרי. את נספחית של איזשהוא פורום? לא ממש. איפה את גרה? כפר סבא את חושבת שאני חופרת? בהשוואה אלי? ממש לא! מה המאכל האהוב עליך? אממ..וואו, המון דברים. זה תלוי-אווירה. אנשים אומרים שאת מוזרה? "משונה", וכן איזה צבע את הכי אוהבת? סגול. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת חוזרת מבצפר? מנסה לחשוב למה הייתי שם, מורידה את התיק ומכבה את הMP מה הדבר שהכי דוחה אותך באנשים מבחינת אישיות? בורות מה הדבר שהכי דוחה אותך באנשים מבחינת חיצוניות? שיניים לא טובות, בכללי היגיינה אוראלית. חוץ מזה לא משנה לי המראה. איזה תכונת אופי את הכי אוהבת? נאמנות. ותמימות. את אובססיבית למשהו? וואו, לרב הדברים. את חושבת שצריך לחגוג את הסילבסטר? אם כן,מה תעשי בו? אני חוגגת את תחילת השנה האזרחית ואת זה שיש סיבה לחגוג, השנה זה קצת מסתבך אבל בטח באיזו מסיבה עם מספיק אחוזי אלכוהול בדם.

Leather

New member
ושכחתי!

לו ריד. (ונגזרות לו ריד- ולוט אנדרגראונד ושות') ודמיאן רייס

MogaY

New member
שואלת!

אותן שאלות כמו ששאלתי את הקורבן הקודם! מואהאהאהא איזה שיר את לא מסוגלת לסבול? מה הצלצול שלך בפלאפון? היית פעם בהופעה חיה? אם כן, של מי? באיזה מקום בעולם היית רוצה לגור? מה האובססיה שלך? אלבום אחרון ששמעת: 5 שירים מומלצים: מה את שומעת עכשיו? מאכל אהוב: פסנתר או גיטרה? Within Temptation או Evanescence? מיינסטרים או אלטרנטיב? מתוק או מלוח? ערוץ 2 או ערוץ 10? שאלה אחרונה: איזה שיר היית מוסיפה לגרייס, אם בכלל?

Leather

New member
מיאו

איזה שיר את לא מסוגלת לסבול? לא בטוחה שקיים מה הצלצול שלך בפלאפון? sucker של פיפינג טום היית פעם בהופעה חיה? אם כן, של מי? בדיי המון, שלום חנוך (ארבע הופעות ועוד ממשיכה ללכת), הדרה לוין ארדי (שש הופעות? מי סופרת), ברי סחרוף (שאני אירגנתי), עברי לידר (שאני אירגנתי), שייגעצ (כי כולנו היינו קטנות פעם), יוני בלוך, רונה קינן, NIN. ועוד כל מני באיזה מקום בעולם היית רוצה לגור? ירושלים. מה האובססיה שלך? שלום חנוך וכל דבר אחר. אלבום אחרון ששמעת: ברלין של לו ריד. 5 שירים מומלצים: הכי לא יכולה לבחור בעולם. מה את שומעת עכשיו? קול של מישהו בטלפון, מקלדת, את המערכת כל שקט עם ברלין. מאכל אהוב: המון דברים פסנתר או גיטרה? המ...פסנתר (ובורחת לפינה) Within Temptation או Evanescence? אממ...WT מיינסטרים או אלטרנטיב? אלטרנטיב מתוק או מלוח? מלוח ערוץ 2 או ערוץ 10? 10 שאלה אחרונה: איזה שיר היית מוסיפה לגרייס, אם בכלל? וואי, אמ..המ..יארד אוף בלונד גירלס

למעלה