חמודה
מה נשמע? כבר לא חולה איך עבר היום? פחות חולני (!) איך היה ביצפר? מאז ראשון לא היה, הייתי חולה. מה דעתך על מים בטעם תפוחים(של נביעות,כמובן)? [תשובה שלא קשורה למחלה] אני לא אוהבת מים בטעמים, זה פרוורטי. טפוי. איזה להקות את שומעת חוץ מההוא הנשגב? וואו, אמ...איפה להתחיל: פינק פלויד, ביטלז, לאונרד כהן, ג'נטל ג'אינט, ג'נסיס, הדרה לוין ארדי, לד זפלין, ניק קייב, ניק דרייק, שלום חנוך (מאד חשוב), פראנק סינטרה, בוב דילן, דובסטאר, הת'ר נובה, ג'ניס ג'ופלין, קרן אן (מילא), פיפינג טום (המלצה למי שלא מכיר), RHCP, פרינס, S&G, REM, אני דיפרנקו, אניגמה, פיונה אפל, טורי אימוס, מאסיב אטאק, האנשים (רק הדיסק הראשון). וזה בערך מה שעלה בהצלחה, יש עוד המון, אבל באמת שדיי לכתוב (לעומת זאת, בפייסבוק שלי רשומים כל האלבומים שברשותי- ומכיוון שאני לא מורידה מוזיקה...זה המוזיקה שאני שומעת) באיזה פורומים את עוד נמצאת? מנהלת את סקס לנוער, בתור פורם עיקרי. את נספחית של איזשהוא פורום? לא ממש. איפה את גרה? כפר סבא את חושבת שאני חופרת? בהשוואה אלי? ממש לא! מה המאכל האהוב עליך? אממ..וואו, המון דברים. זה תלוי-אווירה. אנשים אומרים שאת מוזרה? "משונה", וכן איזה צבע את הכי אוהבת? סגול. מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת חוזרת מבצפר? מנסה לחשוב למה הייתי שם, מורידה את התיק ומכבה את הMP מה הדבר שהכי דוחה אותך באנשים מבחינת אישיות? בורות מה הדבר שהכי דוחה אותך באנשים מבחינת חיצוניות? שיניים לא טובות, בכללי היגיינה אוראלית. חוץ מזה לא משנה לי המראה. איזה תכונת אופי את הכי אוהבת? נאמנות. ותמימות. את אובססיבית למשהו? וואו, לרב הדברים. את חושבת שצריך לחגוג את הסילבסטר? אם כן,מה תעשי בו? אני חוגגת את תחילת השנה האזרחית ואת זה שיש סיבה לחגוג, השנה זה קצת מסתבך אבל בטח באיזו מסיבה עם מספיק אחוזי אלכוהול בדם.