הקורבן השבועי - מי השבוע?

Damn Regret

New member
הקורבן השבועי - מי השבוע? ../images/Emo190.gif

יומיים ראשונים ואני כבר בלחץ של שיעורים
אבל אל דאגה, הפינה תיפתח.
אז כולכם מכירים את החוקים כבר נכון? מי שלא.. יש למטה שירשור המשחק של ענבר שנבחרה, אפשר לקרוא קצת על המשחק, וגם בשירשורים ודפים אחרים יש אפילו קצת יותר מידע. אז הפעם, מי נבחר? הוא נבחרה? רדו למטה לגלות
עוד עוד. קדימה
מי זה יהיה? האם אתה?! קיבלת כבר מסר? לא קיבלת אה? לא נורא, אולי בפעם הבאה? או שכן קיבלת?
ואם זה לא ממני?
מי זאת? זה? זאת? זה? או זהזאתזה? הגעתם! אז הפעם? תגידי מזל טוב לסיון! כןכן, Duo Maxwell היא הנחקרת של השבוע! מזלטוב.
בהצלחה

אבירן171

New member
Now you tell me you like it, tell me you want

it..... סתם.. האם שאלות.. קיץ או חורף? שמיים או ים? (הכוונה לטוס או לשוט......) ספורט אהוב? עדיין לא הבנתי מאיפה את.. אז מאיפה? קפואירה הולך? פריסינג יש? וקעקוע? מה קורה? באיזה מדינות היית? מה עושה בחיים? זהו.. אין לי עוד שאלות כרגע.. בברכה, אבירן..

Duo Maxwell

New member
O.O;

קיץ או חורף? חורף! שמיים או ים? שניהם. ספורט אהוב? שחייה. עדיין לא הבנתי מאיפה את.. אז מאיפה? אל תכריח אותי לומר את זה שוב...
קפואירה הולך? לא ממש. פריסינג יש? וקעקוע? לא ולא. מה קורה? כלום לא קורה
באיזה מדינות היית? רק בארה"ב. מה עושה בחיים? לומדת, חורשת וחורפת.

אבירן171

New member
בבקשה תגידי שוב.. למרות שלא אמרת אף פעם....

היית רק בארה"ב
וואלה גאה בך!! שמח שהיית שם! בברכה, אבירן..

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifנראה לך שאני אשאל אותך שאלות??

פויה עלייך! את לא שאלת אותי! סתם..
אולי אחר כך..

סיוון ../images/Emo47.gif

מה נשמע כפרע? איך הלימודים? החברים? מה הלהקה אהובה עליך פרט לניקלבאק ולדאד אור אלייב פחע ? זמר אהוב? זמרת אהובה? סגנון מוזיקה אהוב?

Duo Maxwell

New member
...

מה נשמע כפרע? למען האמת, לא משהו
איך הלימודים? בסדר. החברים? כנ"ל מה הלהקה אהובה עליך פרט לניקלבאק ולדאד אור אלייב פחע ? נכון לעכשיו - Guns N' Roses ובון ג'ובי. זמר אהוב? לא יודעת. זמרת אהובה? כנ"ל סגנון מוזיקה אהוב? רוק. מכל מיני סוגים. :)

למעלה