תשובות
איזה שיר מתנגן לך בראש ממש עכשיו? גם אם - יואב דגני.
באיזו הופעה טובה היית לאחרונה? קודם כל בהופעה של אוהד, אמנם זה היה בחור באיזה נו וור אבל היה שווה... חוץ מזה הייתיי בהופעה חשמלית של נועם פנחסוב - אני לא יודעת איך להסביר את הקסם בהופעה שלו. גם יואב דגני מדהים, הייתי בהופעה שלו לפני כמה חודשים אבל הוא מוכשר ברמות..... בכללי אני הולכת להרבה הופעות.............
איזה דיסק של אוהד את יותר אוהבת? קשה לבחור.... אני מאוד אוהבת את שניהם, מה שכן, לאחרונה יוצא לי לשמוע את הראשון אבל אני מאוד אוהבת את שניהם
סרט שראית ובא לך להמליץ עליו? לא יצא לי לראות סרטים כבר הרבה מאוד זמן, כל כך הרבה התעסקתי בקולנוע בשלוש שנים אחרונות שכבר לא היה לי חשק גם ללכת לסרטים.
ואם בא לך ספרי קצת על הסרט שלך שמשתתף בתחרות
זה סרט קצר (15 דקות) שמבוסס על סיפור קצר שתרגמנו מאנגלית לעברית. תקציר: מאור, הסובל כל חייו מרצפים מרגיזים של מזל מתחלף ואסף, שכל מה שרצה הוא להגיע לקומה ה 24 ולשקוע בעבודתו האפורה והמשעממת, נפגשים במעלית בניין משרדים גדול. לצערם המעלית נתקעת ועד מהרה מתברר כי מאור אוחז מזוודת נפץ בידו המאיימת להתפוצץ עוד בטרם יגיע החילוץ המיוחל, ולהעלות איתה את השניים כמה וכמה קומות מעבר למצופה. אין לי כוח להמשיך לפרט על הסרט, כשהוא יעלה ליו טיוב אני אשים פה קישור..............