הקורבן...בואו נשחק :)

שלגיה 14

New member
הקורבן...בואו נשחק :)

הקורבן הפעם הוא דנה! אתם יודעים איך זה הולך.. יאללה.. שאלות :)

מאיה54321

New member
טוב... אז שאלות לדנה ../images/Emo13.gif

1. מהם שלושת הדברים שאת הכי אוהבת לאכול? 2. מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בשעות הפנאי? 3. איזה תוכניות את הכי אוהבת לראות בטלויזיה?

תשובות

1. אין דברים ספציפיים שאני יכולה להגיד שאני אוהבת לאכול... באופן כללי אני די אוהבת אוכל איטלקי. 2. רוב שעות הפנאי שלי מוקדשות למוזיקה בסופו של דבר... אני שרה ומנגנת על פסנתר... גם כשאני לא שרה או מנגנת בעצמי אני שומעת הרבה מוזיקה והולכת להרבה מאוד הופעות....... 3. לא יוצא לי יותר מדי לראות טלוויזיה אבל אני די אוהבת את צחוק מעבודה...

ZoHaRoT

New member
שאלות!

איזה סוג ספורט את הכי אוהבת? איזה אמן הכי אהוב עליך? איזה צבע את הכי אוהבת? מה השעה ביום שאת הכי אוהבת? זהו בינתיים...

תשובות

איזה סוג ספורט את הכי אוהבת?אני מאוד אוהבת את כל המשחקי כדור - כדורסל, כדור עף, כדור נוצה וכל אלה......... איזה אמן הכי אהוב עליך? אני שומעת בעיקר מוזיקה ישראלית... אני מאוד אוהבת את נועם פנחסוב (מוציא אלבום בכורה עוד 3 שבועות) את יואב דגני ועוד הרבה מאוד אומנים ישראלים (וגם את אוהד כמובן
) איזה צבע את הכי אוהבת? לבן, סגול ותכלת מה השעה ביום שאת הכי אוהבת? השעה שאני הכי אוהבת ביום היא 5 וחצי - 6 בבוקר בזריחה, זאת שעה כל כך שקטה ויפה הבעיה היא שצריך או לקום מאוד מוקדם או לא ללכת לישון..... אני משתדלת פעם בכמה זמן להישאר ערה אחרי הופעה או משהו בסגנון בשביל לראות את הזריחה

שיר m

Well-known member
דנה!:)

איזה שיר מתנגן לך בראש ממש עכשיו? באיזו הופעה טובה היית לאחרונה? איזה דיסק של אוהד את יותר אוהבת? סרט שראית ובא לך להמליץ עליו? ואם בא לך ספרי קצת על הסרט שלך שמשתתף בתחרות:) שבוע נפלא!

תשובות

איזה שיר מתנגן לך בראש ממש עכשיו? גם אם - יואב דגני. באיזו הופעה טובה היית לאחרונה? קודם כל בהופעה של אוהד, אמנם זה היה בחור באיזה נו וור אבל היה שווה... חוץ מזה הייתיי בהופעה חשמלית של נועם פנחסוב - אני לא יודעת איך להסביר את הקסם בהופעה שלו. גם יואב דגני מדהים, הייתי בהופעה שלו לפני כמה חודשים אבל הוא מוכשר ברמות..... בכללי אני הולכת להרבה הופעות............. איזה דיסק של אוהד את יותר אוהבת? קשה לבחור.... אני מאוד אוהבת את שניהם, מה שכן, לאחרונה יוצא לי לשמוע את הראשון אבל אני מאוד אוהבת את שניהם סרט שראית ובא לך להמליץ עליו? לא יצא לי לראות סרטים כבר הרבה מאוד זמן, כל כך הרבה התעסקתי בקולנוע בשלוש שנים אחרונות שכבר לא היה לי חשק גם ללכת לסרטים. ואם בא לך ספרי קצת על הסרט שלך שמשתתף בתחרות:) זה סרט קצר (15 דקות) שמבוסס על סיפור קצר שתרגמנו מאנגלית לעברית. תקציר: מאור, הסובל כל חייו מרצפים מרגיזים של מזל מתחלף ואסף, שכל מה שרצה הוא להגיע לקומה ה 24 ולשקוע בעבודתו האפורה והמשעממת, נפגשים במעלית בניין משרדים גדול. לצערם המעלית נתקעת ועד מהרה מתברר כי מאור אוחז מזוודת נפץ בידו המאיימת להתפוצץ עוד בטרם יגיע החילוץ המיוחל, ולהעלות איתה את השניים כמה וכמה קומות מעבר למצופה. אין לי כוח להמשיך לפרט על הסרט, כשהוא יעלה ליו טיוב אני אשים פה קישור..............

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

נשמע טוב הסרט:) הפוסטר יפה! אהבתי את התשובות שלך (לכולם)

למעלה