הקופסא שלי

הקופסא שלי

אני אוהבת לראות טלויזיה, אני אפילו מקליטה הרבה, חבל שדברים טובים ילכו לאיבוד [עד כמה שאתם די מפריעים לי בזה]. אני מאוד כועסת כשאנשים אומרים לי שאין מה לראות בטלויזיה חוץ מבובה פראית, או הכספת- ואני שוב אומרת, בעיקר אם אתם רואים מעט טלויזיה- אמרו לא לפריים טיים! עד כמה שלא ניראה לי שיש לכם זמן לדבר עם פריים טיימים כש אתם כל כך הרבה באינטרנט, לי כבר אין. היום ראיתי דילברט. טוב לי- אני לא צריכה יותר מזה. פתחתי ערוץ ארבע, ופתאום מולי התקיים הרעש שלפני שדילברט מתחיל- והפלא ופלא, אחד הפרקים שאני הכי אוהבת. רק לנסות להזכיר לכם [ותיבדקו את התיאור העקום שלי כשתיפגשו את אותו פרק ביום שישי או שבת או מתי שהוא- מישהו שם למעלה אוהב את הסידרה הזאת], זה זה שהם ממציאים עובד בשביל המשרדון שלו [תתרגמו אתם קוב], ומאשימים את דילברט ברצח שלו. אז מה שהפואנטה האחורית ברורה, אפילו את זה לא רואים הרבה- פשוט סידרה נהדרת. ואני מיצטערת להציק, אבל אף אחד מכם לא יודע מה זה זום? בושו לכם. אבל אחרי שגיליתי שיש פה אנשים שמיתעסקים בקולנוע, וסתם ניזכרתי שעוד לא דיברנו על זה משום מה- היי, מה אתם רואים בטלויזיה? -בשבילי זה כמו לשאול איזו להקות אתם אוהבים, זה אלף בית כדי לשפוט בנאדם בשיטחיות ולהיתווכח ברגש, שחקו איתי.

Sprite

New member
אוי טלוויזיה טלוויזיה!

כמה שאני אוהבת את המכשיר הזה! אני רואה הכל אבל באמת יש שעות שאין מה לראות תאמיני לי! פשוט אין מה לראות! אני שונאת בובה פראית לא שראיתי אי פעם אבל אני שונאת את זה! טוב ואם מדברים על טלוויזיה יש דרו קארי ואני הולכת לראות את זה שיהיה לכם לילה טוב!

מי לא רואה זום?!?!

הופה מותק לא להכליל! זום..אחח...איזו תכנית דגולה!! אני פשוט אוהבת את זה! זה גאוני! רק מה, לצערי הרב יוצא לי לראות את זה רק בחופשים, או בלילות של אינסומאניה קשה ביותר..2 בלילה?!?! למה מי מת? חבך, חבל.. בקשר לשאר הדברים- אני ממש לא רואה הרבה טלויזיה. כל יום בעשר אני רואה חברים- כי פשוט חייבים! אפילו אם היה לי יום רע, תמיד הם מעודדים אותי עם השטויות שלהם! בימים שאני לא חוזרת מאוחר (רוב הימים) אני רואה קרוב רחוק, ובימים בהם אני לא עובדת (כולם למעט יומיים בשבוע) אני רואה גם צ`יקיטיטאס. (קטנטנות!). על קטנטנות אני יכולה לוותר, אבל יש שם אחד נורא חמוד, ובכלל- זאת סדרה חמודה, להעביר את הזמן בכייף. ואני לומדת מסזה ספרדית, אז שווה! קרוב רחוק? לא! אני לא מוותרת! התיאוריה שלי אומרת, שכל בנאדם חייב אופרת סבון בחיים שלו, ואילו רק כדי לדעת שיש אנשים עם צרות יותר גדולות משלו. אז זה או אופרת סבון, או אלי מקביל. ואלי, אם תסלחו לי- ראיתי אותה בעונה האחרונה, וכל כך התחשק לי להכניב לה איזו בעיטה הגונה! רק חבל כי אז היא תתפרק... גועל נפש..ובכלל- היא יותר מדי מתוסבכת! חלאס!!!! קרוב רחוק זו קודם כל- אופרת סבון מהחיים. יש שם בעיות שלי ושלך, בעיות שאני בחיי האישיים נתקלתי בהן, וזה טוב לדעת שיש עוד אנשים כאלה, אפילו אם הם בתוך קופסה מחושמלת. וכמובן- ``יש אי שם, מישהו חושב עליך...`` קרוב רחוק הם, קודם כל ומעל הכל- המשפחות הממוצעות. הם חיים להם באוסטרליה בלי כל הנכסים של משפחת פורסטר, בלי הדוגמניות של צעירים חסרי מנוח ובלי הוילות של ימי חיינו. אני אוהבת את קרוב רחוק. זה יפה, זה אופרת סבון, וזה מציאותי. ויוה לה אוסטרליה!! חוץ משני (שלושה) אלה, אני גם רואה בימי ראשון דאריה (דה בסט!), ומפגשים מהסוג האישי (ג`וזף גורדון לוויט, איזה ח-תיך!). בהפסקות, וכשמשעמם לי במיוחד בין תכניות (ובכלל), אני פשוט שמה M2 ונרגעת...הכי אני אוהבת את המצעד של הצופים, כל יום בין 13:14. אני מגיעה בעשירייה הסופית, אז יוצא לי לראות רק נירוונה, רדיוהד, פו פייטרס, ושאר החבר`ס..ולא- אין תלונות!! לדעתי טלוויזיה זה טוב, אבל תלוי מאיזה פאן. זהלא רק, אבל זה גם. מבינה למה אני מתכוונת? אה, שכחתי לציין שאני גם מאוד אוהבת את התכניות בערוץ 23 שמדברות על החברה היעשראלית וקונצנזוס בכלל..והשידורים החוזרים של עשרים פלוס. גו שירה גפן גו!! :) עד העונג הבא, נעמה.

אני מיצטערת להיות זאת שמודיעה לך,

אבל זום נגמר[ה], לפני שבועיים בערך שידרו את הפרק האחרון, אולי עכשיו הם סוף סוף ישימו את כל הפרקים ברצף. אולי אפילו בשעה שפויה יותר.

אמן!

טוב, כפי שכבר אמרתילך- זהלא הרגל אצלי לראותזום, אז גם אין לי כל כך מושג מה קורה עם העונות..הלוואי שישדרו שוב. פעם זה היה בשבע בערב! אחח הימים האלו...בזמני... טוב, איך אמרה- ``אם זה נגמר זה חבל``

SOMETIMES

New member
היי! סוף סוף מישהו שגם אוהב קרוב רחוק...

נכון שמאוד חבל ששאנון עזבה?

אני לא רואה טלוויזיה,

בחודש האחרון אולי בזבזתי שעה מול המרקע... אין לי זמן או כח, אבל מדי פעם כשיוצא, אם נגיד אני לא יוצאת ביום שישי, אני צופה בקומדיות בערוץ 3, ``הארון של ורוניקה``, ``סוף סוף סוזן`` וכאלה... אמטיוי אני בכלל לא רואה, הפסקתי בתחילת כיתה ט`, ומדי פעם אני צופה בחדשות של ערוץ 2, ובתכניות לילה למיניהן בערוץ 2, במקרה יצא לי לראות אתמול ``הכספת`` כי גססתי על הספה שמול הטלויזיה... בקיצור - הכי חביב זה קומדיות חביבות בנות 25 דקות בערוץ 3... מיכל

הבהרה

בחיים לא חשבתי שאם אני אשאל מישהו מה הטעם שלו במוזיקה אני לא אקבל אותו אם הטעם שלו שונה משלי בדיוק כמו עם פוליטיקה שאם מישהו ממחנה הימין לא עושה אותו ``אספסוף`` או``נבלה`` או ``בן זונה`` ורוב האנשים שאני מכירה כן עושים את זה זה נקרא צביעות ואני שונאת את זה קאפיש?

flowr..

New member
אז ככה

אני לא רואה הרבה טלוויזיה במיוחד, אבל יש תוכנית אחת שאני אוהבת באמת- ``חברים``. וחוץ מזה בשביל להפיג את השיעמום הטלוויזיה שלי פתוחה הרבה על ערוץ ,4 וגם על ערוץ 3. אגב, אני לא חושבת שאפשר ממש לשפוט אנשים לפי תכנית הטלוויזיה המועדפת עליהם...

למעלה