הקוסם

עתיד18

New member
איציק יש לך ניסיון עם דיזל ?

אם כן, מה אתה ממליץ לעשות כסדרת טיפולים לעיעול שיפור והחזרה למצב מקורי זאת אומרת נגיד K44 כדי לטפל בפיח ונגיד ליקווי מולי כדי לנקות את האינג´קטורים מה עוד ?

עתיד18

New member
הקוסם

יש לך ניסיון בשיפור מנוע TDI של קונצרן פולקסוואגן ?

B.M.F

New member
יא ניגר, כנס רגע ..

קודם כל - מה אתה לחוץ ?! אפשר לחשוב.. - כמה כבר קשה לשפר את העגלה שלך תחשוב, תגיע להחלטה - ותבצע ! כמו בצבא - בלי לקשקש ולשאול שאלות קיטבג. קצר ולעניין.
ולשאלתך - אני מציע לך כמובן להישאר במינימום - מערכת פליטה, יניקה בולמים וצ´יפ. לא מסכים ?

itzik93

New member
לשמחתי לא ../images/Emo13.gif אבל....

לפי מידע באתר BG, ה 44K מתאים גם לדיזלים ולדעתי, כדאי לעשות ניקוי פיח... דרך אגב, אני עשיתי ניקוי פיח אצלי ברכב לפני כשבועיים... יצא לי אתמול לפרק את תעלת האויר מפלסטיק להציץ פנימה לסעפת היניקה והמצערת. כשפתחתי את המצערת (ע"י לחיצה על הגז כביכול) היה מדהים לראות שבנקודה שה 44K נגע במצערת (מה שנקרא ב"פרפר"), אותו קטע היה מבריק לחלוטין (ממש חדש) לעומת המקומות בהן הוא לא נגע... פשוט מדהים החומר הזה. אני לא יתפלא אם השסתומים שלי נוצצים עכשיו
איציק

sronis

New member
יאללה, השתכנעתי, כשאני חוזר מחיפה

שבוע הבא, אתה עושה לי גם את "טיפול איציק"
רוני

itzik93

New member
סוף סוף

אולי באמת ה"עגלה" שלך תתחיל לנסוע כמו שצריך
איציק

שי ©

New member
איציק, שאלה לי אליך...

בעיקרון, ממליצים להוסיף את תוספי הדלק הללו על מיכל כמעט מלא (40 ליטר במקרה של LM) או ע"י מכונות אינפוזיה (שעימן הרכב עובד כחצי שעה). האם ריכוז כל כך חזק של תוסף לא עלול לגרום נזק כלשהו למנוע? שי

itzik93

New member
שים לב מה כתוב בהוראות השימוש...

התוסף של BG (כנס לאתר שלהם, BGPROD.COM) הינו תוסף מקצועי שהשימוש בו נעשה ע"י מיכשור ייעודי (אינפוזיה) - במקביל לזה (עבור ניקוי מערכת הדלק) ניתן לשים אותו גם במיכל הדלק. בתוסף של LM (לניקוי קרבורטורים + שסתומים) רשום במפורש שניתן להכניס את החומר ישירות ללוע הקרבורטור ולא דרך הדלק - ללא שום צורך במיכשור ייעודי כלשהוא. מניסיון (לא אישי), לא נגרם שום נזק למנוע לאורך זמן... SO FAR עשיתי את הניקוי פיח ברכבים בבית ובשאר רכבים של חברים ונזק בטווח הקצר אין. לדעתי, אפקטיביות החומרים הללו דרך מיכל הדלק היא "לא משהו" בלשון המעטה (במיוחד אלו של הניקוי פיח !) - התוספים לניקוי מערכות ההזרקה יותר אפקטיביים דרך מיכל הדלק מהסיבה הפשוטה שלכך הם נועדו... איציק

עתיד18

New member
איציק :

איך אפשר לעשות אינפוזיה לדיזל ? אין לי קרבורטור בכלל !! וגם הדיזל עובד על רסיס זה לא יכבה את הרכב מידית ? אודה לך אם תתן לי הסברון קצר איך לעשות אינפוזיה לדיזל

itzik93

New member
עתיד

כמו שכבר אמרתי, ניסיון עם דיזל אין לי. בנוסף לזה, אתה לא צריך קרבורטור בשביל זה, אתה צריך סעפת יניקת אויר - ואת זה (לפי בדיקות ומחקרים שערכתי במשך שנים רבות
) יש בכל מנוע בנזין/דיזל. מה שאתה צריך למצוא זה פתח יניקת אויר שמתחבר לסעפת היניקה, כמה שיותר קרוב למנוע עצמו (פתח יניקת אויר במקרה זה יהיה צינורית וואקום שמתחברת לסעפת). דרך אגב, באיזה רכב דיזל מדובר, כמה ק"מ הוא עבר ? איציק

עתיד18

New member
PASSAT-TDI

וזה מאוד מאוד מאוד מורכב נושא הקילומטראז´, על השעון רשום 330 אלף ובפועל הרכב עבר באיזור ה150 אלף היתה לו תקלה בחשב הרכב, והוא החליף אותו למחשב מפירוק, הבעיה שעל אותו מחשב כבר היו היו כמעט 300 אלף אז יצא משהו מוזר ומורכב ולא זאת לא עבודה בעיניים, וזה לא מאכר, זה חבר של אבא שלי, ואבא שלי הוא זה שסידר לו את המחשב מפירוק ככה שאין פה רמאות 100 אחוז סעפת היניקה ? אני יכול לקחת את צינור הוואקום של בוסטר הבלימה לא ? אגב, אין חשש לחישן זרימת האוויר, שהריי הוא מיועד לזרימת אוויר ולא לנוזלים ועוד דבר, זה שזאת הזרקה ישירה זה לא משנה ? כי הנחו אותי אחרת...אמרו לי לשים פחית לניקוי פיח של K44 על קצת יותר מרבע מיכל דלק, ולסיים את המיכל כמעט עד הסוף מה אתה אומר על הרעיון הזה ? זה טוב ?

itzik93

New member
כמה דברים.

בנוגע לק"מ, הבנתי שאת המד הדיגיטלי ניתן "לקמבן" בקלות (כדאי לך לברר את הנושא). בנוגע לשאר הדברים - אל תיגע בצינור וואקום של הבוסטר (המנוע לא יזיק מעמד בסלד סרק כי אתה הורס לו את הוואקום) בנוגע לסוג ההזרקה - שוב, אין קשר. אנחנו מזריקים את החומר לסעפת יניקת האויר - מערכת ההזרקה היא מערכת שעובדת על צינורות אחרים (זה לא קרבורטור או מערכת הזרקה חד נקודתית שבה הדלק זורם ביחד עם האויר החל מהפתח של סעפת היניקה) בנוגע להצעה האחרונה שלך - אם אתה לא רוצה או לא מוצא מקום להזריק את החומר לסעפת יניקת האויר, תישתמש בה. איציק

עתיד18

New member
אתה צודק

בקשר לספידומטר אבל אבא שלי מכיר את האוטו מיומו הראשון על הכביש.....הוא היה של חבר ילדות כיד ראשונה, הוא יודע מה היו התקלות, הוא הביא לו אישית את המחשב, הוא הלך איתו לחפש את המחשב מפירוק, וזה בן אדם שבחיים לא ירמה אותנו, הוא נתן לנו כלכך הרבה, שתבין, היתה מכה בכנף הימנית, מכה שלא הצריכה ישור פח - אלא רק שיפשוף בצבע, והכנף נצבעה, במכון הבדיקה לא גילו את זה בכלל, אבל הוא אמר לנו לפני הבדיקה אני לא חושש, אני בלב שלם שכל מה שעבר האוטו אני יודע !!

למעלה