הקומיקס "HEROES"

Loewenthal

New member
הקומיקס "HEROES"

לא, כשאני אומר Heroes אני לא מתכוון למשחק, אלא לקומיקס חדש, פרי עמלי, המדבר על הנושא המאוד גדול - "משחקי תפקידים". את הקומיקס הזה, יצרתי בהשראת WebComics הצוחקים על משחקי תפקידים (לא מתוך שנאה או משהו כזה) כמו: Adveturers, RPG World ועוד... (רק ששלי בעברית). כמו שכבר הבנתם, הקומיקס עוסק בנושאים הבאים: D&D, משחקי תפקידים במחשב, משחקי מחשב בכלל, ועוד כל מיני משחקי תפקידים למיניהם. התחלתי לעבוד על אתר, שאני לא יודע מתי יעלה... בינתיים הקומיקס מתפרסם באתר "קאק" - הקישור מצורף. נמצאים שם הפרקים הראשונים. אתם יכולים להכנס ולהגיב כאן.

אגב..

הבלוג שלי בוא בסיגנו כזה... יענו סיפור בהמשכים.. http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=DND

Loewenthal

New member
זה WebComic

אם אתה לא מכיר, אלו קומיקסים בהמשכים, שמתפרסמים באינטרנט, בחינם. הקומיקס כמו שאמרתי מתפרסם בינתיים באתר "קאק" ואתה מוזמן להכנס, (הקישור נמצא בהודעה המקורית), וכמו שאמרתי, אני עובד על אתר משלו. אבל- יש סיכוי שבעתיד, אם הקומיקס יצבור תאוצה, אני אמכור גם חוברות ממש, עם פרקים בלעדיים. אבל זה תלוי בהצלחה שלו ובי.

Soul Cake Duck

New member
חביב

בייחוד החלק הרביעי, שהפאנץ' שלו גם מציג בגיחוך את עניין התורות וגם שובר קיר ("לחכות לפרק הבא"). הערה קטנה אך חשובה: "משחקי תפקידים" ממוחשבים הם לא, ברוב המובנים, משחקי תפקידים ממש; גם לא אלה המבוססים על שיטות משחקי תפקידים (למשל Baldur's Gate ודומיו, אותם אני די אוהב דווקא). זה מתבטא בעובדה שמשחק הדמות מוגבל לאופציות שמציבים בפניך, לנטיה להפוך את הנק"ניזם ללב המשחק (כי מה עוד יש במחשב, מלבד נתונים?) וכן, ל"רקע" שאולי נראה מושקע (וגם זה בספק) אבל לא באמת קיים. RPG World, כמו הקומיקס שלך, עושה פרודיה ממשחקי תפקידים ממוחשבים, ספציפית Final Fantasy לדורותיו במקרה של RPGW. בהחלט לגיטימי, אבל כנראה יהיה לך קהל יותר גדול בפורומים של משחקי מחשב. אם אתה חפץ לראות כמה Webcomics על מ"ת, אני יכול להמליץ על כמה: 1. Nodwick מאוד מוצלח, ונשאר די מאחורי הקיר הרביעי 2. Order of the Stick עצום עבור כל מי שמכיר D&D, והולך בדיוק בכיוון ההפוך (דמויות שיודעות היטב מה הנתונים שלהן וכו'...) 3. Full Frontal Nerdity, נותן לך את השחקנים שמאחורי המסך כמובן, מומלץ לקרוא מההתחלה...

Soul Cake Duck

New member
ולחובבי ה- D&D

הקומיקס Order of the Stick הוא לא האטרקציה היחידה או אפילו העיקרית באתר Giant in the Playground, השייך למתכנן משחקים מהמעלה הראשונה. אפשר למצוא שם הרבה חומר - D&D 3.5 כמעט בלעדית - באיכות גבוהה מאוד. תיקונים לחוקים או ללחשים שהושקעו בהם הרבה מאוד מחשבה ותכנון, כיצד לבנות נבל מוצלח, איך לבנות עולם מערכה... וכהנה וכהנה. די מבריק מבחינה קונספטואלית ובהחלט שווה הצצה, בייחוד לשליטי המבוך בינינו שבדיוק מחפשים איזושהיא היתקלות יוצאת דופן שהשחקנים לא ישכחו במהרה...

YDarkWolf

New member
וובקומיקסים

באתר הזה יש כמה: http://www.rpgworldcomic.com שווה הצצה. מאוד טוב.

Loewenthal

New member
אז כך,

קודם כל אני שמח מאוד לשמוע תגובות טובות. אתה צודק, באמת יש שם אלמנטים של משחקי מחשב, וגם בפרקים הבאים באמת יהיו אלמנטים כאלה, אבל בכל זאת, אני רואה את הקומיקס שלי, פחות על גיימרים, ויותר על העולם של משחקי התפקידים, זה נכון, שחלקם ממוחשבים, אבל זה הקטע, זה מין שילוב כזה של ה-כ-ל, אבל על כל הדברים שמוכללים מתחת להכללה הגדולה מאוד מאוד: "משחקי תפקידים". בהמשך הקומיקס, הקוראים יוכלו לראות, הרבה מאוד דברים שהם דווקא על D&D - זה הכל יחד כמו שאמרתי. אני רואה גם את משחקי המחשב בסיגנון משחקי תפקידים כמשחקי תפקידים, ובגלל זה, כשהם נמצאים יחד עם הנושאים של D&D, אני רואה את זה יותר מתאים ל"משחקי תפקידים".

למעלה