הקומונה של -hex

andrew161

New member
הקומונה של -hex

אני מזמין אותכן לקומונה החדשה שפתחתי לסדרה הבריטית hex שכונתה רבות: the british buffy ולפני שיגיעו הבדיחות...כמעריץ ותיק ונאמן של באפי ושונא מכושפות מושבע..אני אומר לכם..הסדרה הזו טובה..... הנה תקציר בערך: The shadow of the past is about to wreak havoc on a remote English school. Cassie's legacy will stay silent no longer. The time has come to face her destiny. The time has come to make a choice; join the forces that claim her as their own, or find a way to fight them. ----------------------------- A teenage girl becomes aware of her strange new powers and of her legacy. Her future is unclear as forces good and evil fight to make her their own. Her destiny is in her own hands. Supernatural thriller. ביקורות: Hex is brilliant!!!!! more please! if u like supernatural things then u'll prob like this, darker than buffy and charmed and much better by a thousand times than point pleasent, hex seems more grouneded in reality. it is a definate must see!!! 10/10 ------------------------------------------------------------ I just love this seasons Hex. It's got everything in it from sex to swearing. It just cool. I watched it on Sky 1 and thought WOW!!. If you haven't seen it on t.v. you must get the DVD of it. The story is about a girl called Cassie who is the last desendent of the first witches clan. Azazeal is an evil fallen angel who plots to have hell on earth. . Her friend tries to help, being a ghost has it uses! So what does she do. Ha now that will be telling. You have to watch it yourself to find out, haven't you!!!!! ------------------------- "it's bloody (hell) fantastic! " פשוט תרשמו בשורת החיפוש בחלק הקומונות -hex ותרשמו!

irene17

New member
נצל"ש - קליפ של קריסטן

או קיי, אז היה לי קצת משעמם בימים האחרונים והשיר FAME לא יצא לי מהראש אז ישבתי ועשיתי קליפ של קריסטן. מאוד נהניתי ד"א כי בדרך ראיתי כל מיני קטעים שלה, והבחורה מצחיקה. והיא משחקת כ"כ מצחיק בריפר מדנס, אין הפרצופים שלה שווים! וגם שמתי קטע שבו מראים את החבר שלה, דווקא חמוד וזה אישר את מה שחשבתי, כי ראיתי כמה תמונות שלהם ביחד אבל אף פעם לא הייתי בטוחה. ומסתבר שהוא התחיל איתה כשהוא ראיין אותה בשביל TVGUIDE. כן מאוד מקצועי! הנה קישור לקליפ - FAME

irene17

New member
איזו הפתעה!

הקישור לא עבד, ננסה שוב: FAME http://www.megaupload.com/?d=SHNE6EMR

יההה עוד קליפ שלך! ../images/Emo3.gif

אני מקווה שהבנת כבר אירנוצ'קה, שאני מכורה לקליפים שלך..
יהיי של קריסטטט!
וראיתי את החבר שלה, אם זה היה הוא..
והוא מכוער ונראה מעצבן..
הם עדיין זוג?

irene17

New member
מכוער?

למה? הוא דווקא נראה חמוד... ואיך שהיא דיברה עליו בראיון הזה, היא הייתה ממש גאה בו, ואמרה שהוא נראה ממש טוב וכו'. נשמע כאילו טוב להם ביחד, אז אני שמחה בשבילם.

Lirchu

New member
וואי תשלחי לי בקשה את הראיון

שהיא מדברת על ה (__)
לא משנה עזבו - חבר שלה אוקיי?

irene17

New member
OK

אני אעלה את זה מחר.. היה שם גם קטע מצחיק שהיא מדברת על איזה אחד מאיזו תוכנית אמריקאית, ואומרת שהוא ממש חתיך והוא מוריד את החולצה בתוכנית ובגלל זה היא אוהבת אותו. ובסוף הם דיברו על האמי נראה לי והיא אמרה שהיא ממש רצתה לראות איזה שחקן נראה לי וחיפשה את מקומות הישיבה שלו ולחבר שלה ממש נמאס. חחח והמנחה אמר שהוא ייסדר לה אותו וכולם צחקו על החבר שלה. מסכן קווין!

irene17

New member
אה וזה ממש חשוב!!!!!

לגמרי שכחתי! למי שלא רואה את העונה השנייה בקצב ארה"ב שלא יוריד!!! כי יש שם כמה קטעים מהפרק הראשון. ואל תצפו לקליפ מהמם כי ממש לא היה לי כוח, סתם חתכתי קטעים....

irene17

New member
בטח בגלל שהקובץ גדול

סורי.... פשוט האיכות הכי חשובה לי. אני שונאת לראות קליפים באיכות ירודה זה לגמרי הורס לי.

Nitzan122

New member
לא.. אני

מתכוונת ממש לאט... לי זה הוריד 7% כשללירי זה הוריד מעל 50... אני ינסה שוב מחר... וזה בסדר גם אני מעדיפה בהרבה קליפים באיכות טובה...

irene17

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלקרוא לפני הורדה!

אני כותבת את זה שוב ביותר בולט, שלא יהיו טענות אח"כ. אני ממש מצטערת ששכחתי, אבל שוב, יש סצינות מפרק 1 מהעונה השנייה בקליפ!!!

Lirchu

New member
אחלה קליפ!!! וכמובן איך לא...../images/Emo6.gif

דחפת פה כמה קטעי LoVe...חחח!!! אירנה! את חייבת לשלוח לי את כל החומר ששמת בסרטון חוץ מהאמי שאותו יש לי!
את כל שאר הראיונות פליז אם את יכולה לשלוח לי

irene17

New member
איך נראה לך שלא?

אני חייבת את FIX ה- LoVe שלי. אי אפשר בלי.

Nitzan122

New member
נצל"ש הקליפ של הפיידרס

http://www.upn.com/shows/veronica_mars/ יש כאן 50 שניות מתוך הקליפ תהנו

ניצני למה ספוילר? ../images/Emo3.gif

זה קליפ..זה לא הסידרה..
ואם כבר מדברים על ה-50 שניות האלה.. הנה כמה תמונות שצילמתי מהן..

למעלה