הקול של טורי

Shame in you

New member
הקול של טורי

מה אתם אומרים? לא יודעת. אני לא הכי מתחברת אליו. אבל זו רק ההתחלה, אולי בהמשך אתחבר אליו יותר.

הקול של טורי

אפשר לדבר על זה כל כך הרבה. אף אחד לא יכול לשיר כמוה, ולעשות מה שהיא עושה, ולהעביר את אותם הדברים. לצרוח, ולשתוק, ולמשוך. וכן, יש פעמים כמו הבוטלגים, שהיא נשמעת כאילו מישהו האכיל אותה הליום, אבל ברוב ההופעות וגרסאות הדיסק, היא נשמעת פשוט מצויין. אולי זה באמת עניין של זמן, או חיבור
.

Shame in you

New member
ממממ...

פשוט, לא יודעת, העודף רכות והטון שנוטה להיות גבוה. זה לא מתחבר לי איתה איכשהוא.

זה נכון, שלפעמים יש דברים שיכולים להטעות

וגם אני הופעתי לראות שהיא כל כך, מה שהיא כשהתחלתי לשמוע אותה. אבל בשלב מסויים היא הופכת למכלול. ככה היא עבורי לפחות. וכששומעים אותה מתראיינת, או שרה, או רואים אותה מופיעה, או בתמונות, זה פשוט כל כך טורי. ואפשר לזהות את זה בשניות, כי זו היא. כמו שאפשר לזהות את הכתיבה שלה, א ברגע ששיר מתחיל, לדעת שהיא זו שמנגנת אותו. אני חושבת שבשביל להתחבר זה, באמת, צריך לראות אותה מופיעה. להסתכל על העיניים שלה (ותסמכי עליה שהיא תסתכל בדיוק לשלך), ולשמוע אותה, ולראות איך כל פיסת אנרגיה עוברת ממנה לפסנתר, ואיך היא יכולה להקרע לחתיכות ולקרוע לחתיכות. אני יודעת שמה שכתבתי פה אולי לא עונה על השאלה שלך הספציפית, אבל באמת שזה משהו שאפשר רק להרגיש. משהו שהוא פשוט טורי ואי אפשר לקרוא לו בשם אחר. את מוזמנת לשוטט פה בטאגליינס, יש קישור לקטעים מהופעות שלה, או סתם לחפש ביוטיוב. מומלץ ביותר, במיוחד אם אין לך משהו יותר טוב לעשות הלילה
.

Shame in you

New member
כל פעם

אני מסתקרנת ממנה יותר. אני באמת אעשה את זה, וממש אין לי משהו יותר טוב לעשות הלילה. תודה. ואגב, הכינוי שלך ממש מעורר תאבון. (בן או בת?)

../images/Emo90.gif ../images/Emo8.gif.

אין על מה, בשביל מה אנחנו פה אם לא בשביל להפוך את כל העולם לTori addicted? ואלג'יר- הם רק הופעת החימום לטורי, ברצינות.

Shame in you

New member
היי! ../images/Emo46.gif

להירגע על האלג'יראים!! ומה באשר לחתימה השנייה שלי? מה דעתך?

לאט לאט ../images/Emo13.gif

לא חסר זמרות טובות. כל אחת והאופי שלה והיכולות הקוליות שלה.

טורי

לא יודעת, אבל בעיניי, לעניות דעתי.. :).. היא הכי משוגעת בעולם, וזה מה שעושה אותה לכ"כ מדהימה. בדיוק בגלל שהיא לא הדבר הטיפיקלי ושהכי מצפים לשמוע או לא תמיד הדבר הכי נוח לאוזן.. (למרות שהקול שלה הוא מטבעו הדבר הכי נעים ומתוק שיש בעולם.. היא יודעת לצרוח כמו חיה רעה כשהיא רק רוצה וכמה שאני אוהבת אותה על זה... אחח לשים אלמנה בקולי קולות בבית ולהשתגע.. אבל שש לא אמרתי את זה
) היא פשוט עושה מ-ה שבראש שלה. מה שמרגיש לה, מה שמתאים לה, שרה מה שיוצא לה מהפה, מה שהאנרגיות שלה שולחות החוצה, כאילו אין אלוהים. זה אדיר בעיניי. אישית, היא ממש פתחה בי צד מוזיקלי חדש. היא הוציאה ממני את המשוגעת ששכחתי שיש בי. בחיי. בעיקר כי אני במקור משוגעת מאוד והרבה שנים ניסיתי לעצור את זה כי הרגשתי שזה לא שייך לעולם, לא מתאים, לא בסדר.. ולראות אותה ככה, על הבמה, על הפסנתר, מדהימה ככה.. לא יודעת, זה נותן לי, אישית, משהו. וואי הבאתי אותה בהשתפכות. אבל הקול שלה. מה שאמרת עליו. אני חושבת על זה וזה מה שבא לי לראש. אני חושבת על don'tttt blowwww those braaaains yet... we gotta be big... ועל איך שפעם לא היתי מעיזה לשיר כזה דבר בקול רם כי היתי מתביישת כי, מה זה בכלל? ואיך היום.. זאת אומרת, לא מזמן, ישבתי עם חברות באוטו (
) והתפלק לי המשפט הזה ואחת מהן התלהבה מזה ששרתי את כל התוים כמו טורי כאילו זה משהו מיוחד. לא משנה שהשניה נפנפה את זה כלאחר יד כי אני תמיד שרה לה באוזן בקולי הצפרדעי..
אני חושבת שטורי היא גאון, ואמיצה ומגניבה ברמות, שהיא נותנת לדברים כאלה להכתב ממנה (נו, מוזה, והכל, כמו, "ציפור ציפור, מישהו אחר שר מגרונך.." אבל עזבו, אני חותרת פה ל..מי יודע מה כבר) לקולות ותוים מדהימים ומורכבים כאלה לצאת ממנה... בקיצור, לסיכום, אני מעריכה אותה כ"כ, וגאד, כתבתי פה בערך את סיפור חיי, ואם זה לא בסדר אז אני מצטערת אבל ממש נהיה לי חשק לכתוב את זה פה אז.. מקווה שלא סבלתם יותר מדי או פשוט שרובכם לא קראתם את זה

למעלה