טורי
לא יודעת, אבל בעיניי, לעניות דעתי..

.. היא הכי משוגעת בעולם, וזה מה שעושה אותה לכ"כ מדהימה. בדיוק בגלל שהיא לא הדבר הטיפיקלי ושהכי מצפים לשמוע או לא תמיד הדבר הכי נוח לאוזן.. (למרות שהקול שלה הוא מטבעו הדבר הכי נעים ומתוק שיש בעולם.. היא יודעת לצרוח כמו חיה רעה כשהיא רק רוצה וכמה שאני אוהבת אותה על זה... אחח לשים אלמנה בקולי קולות בבית ולהשתגע.. אבל שש לא אמרתי את זה
) היא פשוט עושה מ-ה שבראש שלה. מה שמרגיש לה, מה שמתאים לה, שרה מה שיוצא לה מהפה, מה שהאנרגיות שלה שולחות החוצה, כאילו אין אלוהים. זה אדיר בעיניי. אישית, היא ממש פתחה בי צד מוזיקלי חדש. היא הוציאה ממני את המשוגעת ששכחתי שיש בי. בחיי. בעיקר כי אני במקור משוגעת מאוד והרבה שנים ניסיתי לעצור את זה כי הרגשתי שזה לא שייך לעולם, לא מתאים, לא בסדר.. ולראות אותה ככה, על הבמה, על הפסנתר, מדהימה ככה.. לא יודעת, זה נותן לי, אישית, משהו. וואי הבאתי אותה בהשתפכות. אבל הקול שלה. מה שאמרת עליו. אני חושבת על זה וזה מה שבא לי לראש. אני חושבת על don'tttt blowwww those braaaains yet... we gotta be big... ועל איך שפעם לא היתי מעיזה לשיר כזה דבר בקול רם כי היתי מתביישת כי, מה זה בכלל? ואיך היום.. זאת אומרת, לא מזמן, ישבתי עם חברות באוטו (
) והתפלק לי המשפט הזה ואחת מהן התלהבה מזה ששרתי את כל התוים כמו טורי כאילו זה משהו מיוחד. לא משנה שהשניה נפנפה את זה כלאחר יד כי אני תמיד שרה לה באוזן בקולי הצפרדעי..
אני חושבת שטורי היא גאון, ואמיצה ומגניבה ברמות, שהיא נותנת לדברים כאלה להכתב ממנה (נו, מוזה, והכל, כמו, "ציפור ציפור, מישהו אחר שר מגרונך.." אבל עזבו, אני חותרת פה ל..מי יודע מה כבר) לקולות ותוים מדהימים ומורכבים כאלה לצאת ממנה... בקיצור, לסיכום, אני מעריכה אותה כ"כ, וגאד, כתבתי פה בערך את סיפור חיי, ואם זה לא בסדר אז אני מצטערת אבל ממש נהיה לי חשק לכתוב את זה פה אז.. מקווה שלא סבלתם יותר מדי או פשוט שרובכם לא קראתם את זה