הקול של הקרין בגרסא העברית

king kazabubu

New member
הקול של הקרין בגרסא העברית

משגע אותי!!! אוף זה ממש מרגיז!!! יש לו קול ממש מעצבן. אני יכול להתרגל לקולות של כולם חוץ משלו... המילה היחידה שאפשר לתאר את הקול שלו היא XOE!!!!!!!!! איזה קול משגע לכם את השכל?

Brolly

New member
לי אין כל כך בעיה עם הקול של הקרין

יש לי בעיה עם הקול של וג´יטה הוא קצת דומה לזה שבגרסה האנגלית אבל בגרסה היפנית הקול שלו הכי יפה!

gogumagog

New member
אני לא יודע מי מכיר פה את הדיבוב

הצרפתי אבל הוא ממש פיצוצי!

king kazabubu

New member
אני לא מבין מה הבעיה

שלכם עם וג´יטה בגרסא האנגלית. הקול שלו מאוד מתאים לדמות לדעתי. גם ביפנית זה מתאים לו לדמות. אני אוהב את שניהם! ואני חולה וג´יטה!!!

Gohan

New member
אתה צוחק...

באנגלית..שאלוהים יישמור..הורדתי פרק רק כדי לשמוע את האנגלית...די..עשו לדנדה קול מבוגר מדי!! ולפיקולו יש קול של ברווז צרוד. ואוי, בג´יטה נשמע כמו איזה זקן קשיש...ועם ה"פאנק" שלו.. אין, ביפנית הקולות הכי יפים!

king kazabubu

New member
ממש לא...

אין לי מושג איזה פרקים ראית.... לוג´יטה יש קול שממש מתאים לדמות שלו. לא של קשיש ומה הקטע של הפאנק? לפיקולו יש קול עמוק ויפה. אני אוהב את הקול שלו...

G0nz0

New member
Piccolo Sound like a pickle

Figures... Vsgita Does Sound like a grandpa But in hebrew he sucks more, cuz his name is makita!!!!!!!

king kazabubu

New member
מה נכנסת לאנגלית???

אני לא יודע.. אולי אני שומע דברים אחרת. הוא נשמע מאוד טוב. יש לו קול צרוד כזה מסוקס. זה מאוד יפה לו. אני מאוד נהנה לשמוע אותו......

Great Vegeta

New member
צודק במאה אחוז, הוא ממש לא משתלב...

הוא יותר בסטייל של הקריין של צבי הנינג´ה\קטקטים\דרדסים\פוקימון וכ´ו... הוא ממש לא מתאים לאווירה של DBZ...

דוד דב

New member
זה הקריין של החיים והיה היה....

אם אתם זוכרים את הקול של הקריין .... תנסו לדמיין את הקריין הזה אומר : העובר יושב 9 חודשים ברחם האישה עד שהוא יוצא החוצה ותראו פתאום איזה חיוך נהיה לכם על הפנים שאתם מקשרים את הקול לסידרה

king kazabubu

New member
חחחחח

אני אנסה לבדוק את זה בפרק הבא... אני לא חושב שזה הוא אבל ננסה...

king kazabubu

New member
לא זוכר כבר??

אם אתה מכיר את הסדרה היו היה.. אז זה חלק מהסדרה שמספר על איך הגוף פועל. זה סדרה ישנה וטובה...

למעלה