הקול הזה שלך...

כוכבית 1

New member
הקול הזה שלך...

שומעת אותך מדבר מספר לי סיפור הזמן כאילו עוצר ובאוזני רק קול הדיבור... אתה מדבר וידי מעצמן נשלחות, נוגעות, מרגיעות, מחפשות תובעות מגע חזק של גבר טובעות בתוך גופי המשתוקק. מרגיש..? שומע אותי...? כולך דרוך...מגיב לנשימותי מתאים את קצב המילים לקצב תנועותי. שומע...? מרגיש אותי...? המילים שלך הקול שלך נשימתך כמנגינה עולה ויורדת פורטת על גופי נוגעת בנישמתי. מילים כחיצים נשלחות אל אש תאוותי מלבות את להבת תשוקתי. תשוקתי....כן תשוקתי הבלתי מרוסנת ללא מחסום וללא גבולות והקול הזה שלך.... מערבב לי את הבטן מועך ולש מבפנים ומבחוץ אל תפסיק... אל תפסיק...!! עוד... רוצה עוד...!! מתפוצצת לרסיסים וממשיכה לשמוע את הקול הזה שלך... אוסף את כל החלקים אליך מנשק ומלקק מחבק את כל כולי במילים שוטף בדמעות. והקול הזה שלך... עוד... אל תפסיק...

מדהים!!

|כוכב| וואו...כתיבה מדהימה
תמשיכי לכתוב פה
|כוכב|

mr_lonely

New member
קולך ../images/Emo25.gif

בקולך אני חש בנשימתך המרפרפת, בנשמתך המפרפרת, ואני יודע... *** את מבינה ? גם אני יודע ! את לא היחידה ! ***

כוכבית 1

New member
שני קולות

עולים כאחד בהרמוניה מסתלסלים מתערסלים שטים זה לצד זה נכנסים זה בזה מתנגשים בעונג ובכאב והם יודעים...!

mr_lonely

New member
המיית גלים

מבט עורג וגוף לוהט, שפתיים רכות וידיים מלטפות . המיית גלים נשברים לחוף, כהמיית גופך בגופי.

כוכבית 1

New member
והזכרון

מהדהד, וחוזר ומנגן בראשי.. כאדווה זעירה נושא אלי רסיסים מלוחים של זיעה ודמעות. המייה חרישית, ליטוף הגלים, מגע של חול ומצולות האוצרים בתוכם זכרון...

mr_lonely

New member
אדוה

גלים שקטים ברוח קלה, נושאים עימם ממני אלייך, מילה ותו, סימן ורמז. מילה ותו, סימן ורמז, נישאים אלייך בחדווה על פני אדוה.

mr_lonely

New member
בינך וביני

צאי והביטי בחלונך מצע נהדר של תכלת לרגלייך כאותו מצע שנשקף בחלוני וביננו שוטף גאון הירדן. ולו רק יכולנו היית שטה במורדותיו, הייתי מביאך אליי מהים שלך לים שלי.

חתוללבן

New member
כאשר הקול השלישי מצטרף

סינפוניה של נגיעות. תזמורת שלמה עומדת ומנגנת את עונג החיים.

כוכבית 1

New member
קונצרט שלם...

של נגיעות קולות נשימות תשוקות ועונג... אחחח איזה עונג...

mr_lonely

New member
מי יתנני

מי יתנני רוח נושבת, בין אברייך רוחשת, לוחשת.... מי יתנני גל, לחופך חותר, סוער... מי יתנני בחלומך, מלטפך בתשוקה, באהבה...

mr_lonely

New member
וכדי שתביני אני מחכה להמשך ../images/Emo25.gif

פורמת עוד כפתור במחשוף, חושפת עוד רובד בנשמתך. מסירה עוד בגד ומגלה עוד סוד. מערטלת בחושניות גופך ונשמתך. הולכת אל אהבתי עד הסוף. *** לכי ! לכי עד הסוף ! יפה את עושה זאת ! ***

mr_lonely

New member
אולי זה יעיר אותה...

בשקט אבוא אלייך ארגיע סערות בבטנך, תשוקות שבלבבך. וציפרנייך בגבי ישרטו סימנים של סערות אותות של אנקות. סערות קטנות בים של שקט...

למעלה