הקדשת שורה אהובה!

distboy

New member
הקדשת שורה אהובה!

כל אחד שיכתוב שורה משיר של מיוז שאהובה עליו במיוחד, ויקדיש אותה למי שהוא רוצה.... החוקים: אפשר להקדיש רק למישהו אחד....:) מתחילים...

Franz Ferdinand

New member
וקיי, אני חושבת שרובכם תסכימו איתי

שאחת השורות הכי יפות שמאט אי פעם כתב היא: look through a faithless eye, are you afreid to die?" זה פשוט כל כך מלחא במשמעות! איך אפשר להכניס נושא ונקודת מבט כל כך מופשטים לשתי שורות???

distboy

New member
לא הקדשת לאף אחד...תקדישי:)

ו...שמעת היום משירן?!אני מחפש אותה כל היום!!

Franz Ferdinand

New member
אהה.. נכון... שכחתי את ההקדשה!

אז אני מקדישה את זה למורה האתאיסט שלי למוזיקה - קובי הס! אני ממש אוהבת את המורה הזה! הוא הכי מצחיק שיש
והוא גם נגן בס אז זה עוד יותר טוב!!!

distboy

New member
הקדשה

I’ll be there as soon as I can But I’m busy mending broken pieces of the life I had before מוקדש לטשטש.

L A D Y B U G 2

New member
שיר והקדשה

PARADISE COMES AT A PRICE, THAT I AM NOT PREPARED TO PEY WHAT WERE WE BUILT FOR?, COULD SONEONE TELL ME PLEASE לכל מי שמרגיש שהמילים האלה מדברות אליו כמוני......... אבל במיוחד לל-י-א-ו-ר-ה שמרגישה בדיוק כמוני.................

Keenan RiP

New member
my turn

"And we could have had so much fun But you blew it away" לא ממש מוקדש.. אבל מכוון לאפרת ,הXית

תורי

it's a new dawn, it's a new day, it's a new life for me and i'm feeling good מוקדש לאקסית, כי כל יום הוא יום חדש ואף פעם לא מאוחר מדי להשתנות.

Dark Muse

New member
אמממ

"'cause i want it now i want it now give me your heart and your soul " למנהלת של הפורום
(עכשיו כולם תגידו אוווווווווווווווו
)

distboy

New member
אתה מוזמן לשבת בצד...

סתם סתם:) אתה בא למפגש פורום?(אתה פשוט לא מוכר לי)

יש לי באותו יום

מפגש פורום אחר, שעה אחרי, גם בעזריאלי. אני אבוא למפגש, אבל כנראה שבארבע חמש אני אצטרך לזוז.

NiKi†a

New member
../images/Emo41.gifמקדישה שורה...

Best, you've got to be the best You've got to change the world And use this chance to be heard Your time is now (דיי קשה להקדיש שירים של מיוז לאנשים).. ואני מקדישה לטל
(אם הוא יראה את זה).

למעלה