הקדשה של קווין

bidurit

New member
הקדשה של קווין

הי כולם, האם אי פעם הקדשתם למישהו אהוב שיר של קווין? (זה יכול להיות גם מישהו שנוא במקרה של DEATH ON TWO LEGS) אני הקדשתי לחבר טוב את YOU'RE MY BEST FRIEND אבל לא זכורה לי איזו הקדשה מעניינת של שיר אהבה לאיזה אהוב. אולי כי לא ממש היה מישהו שהגיע לו..
אה, כן. ועשיתי קליפ חתונה לאחי ואישתו עם השיר BIJOU אז יש סיפורים מעניינים של הקדשות?

Rhye

New member
אחי הקדיש לי שיר פעם...

Sail away sweet sister... מאוד ריגש אותי.

khammel

New member
לא ממש הקדשה, אבל...

בתכנית רדיו של קווין ביקשתי עבור חברה טובה (מעריצה של קווין) את March of the Black Queen. אבל לא היה להם.
אז ביקשתי את Put Out the Fire במקום זה. אני לא בטוחה, אבל נדמה לי שבסוף הם שידרו את One Vision או משהו "סטנדרטי" אחר.

LEATHER REBEL

New member
בתכנית רדיו בסגנון "הכה את התקליטיה"

בתכנית שכזו המאזינים מתקשרים ומבקשים שירים. השירים שמותר להשמיע בתכנית נקבעים לפי פרמטרים מסויימים. למשל, משנה מסויימת ועד לשנה מסויימת, רק בשפות מסויימות, ועוד. והיה, והמאזין ביקש שיר שמתאים לפרמטרים אבל -לא מצליחים להשמיע- אותו בתוך 30 שניות (מאיזו סיבה שלא תהיה)... המאזין מקבל פרס. בתחנת הרדיו הקרובה למקום מגוריי, עשו פעם תכנית בסגנון זה. ביקשתי את השיר MUSTAPHA, שהוא מאלבום (ולא מאוסף להיטים) של קווין, ש"במקרה" לא היה להם באותו רגע. כפרס על כך ש"הכיתי" אותם, קיבלתי ארוחה זוגית במסעדה. זה היה בקיץ 1998.

bidurit

New member
אז למי הקדשת את השיר?

למוסטפה? :) זה מזכיר לי שבתכנית הרדיו של ירון אשבל "מנהרת הזמן" עשו פעם תכנית על ערים, לכבוד יום הבחירות לראשות העיריות. אני בתמימותי, עוד לא הכרתי אז את התכנית, ביקשתי את ברייטון רוק. לא רק שהוא זלזל בלהקה, הוא גם אמר שהשיר מגעיל. אבל לא לקחתי ללב...

LEATHER REBEL

New member
שמענו כבר על אשבל

שדרן מצויין, אבל האגו שלו גדל ותופח למימדים שכאלה, שבסוף הוא עוד יהיה גדול יותר מהכישרון שלו... וזה יביא לנפילתו. נראה לי שהגבעטרון הקדישו לו את שירם הידוע "ים האשבולים". אה לא, סליחה... זה "ים השיבולים". ולעניין מישהו שמזלזל באמנים... מן המפורסמות הוא, שאחוז גבוה ממבקרי המוסיקה שכותבים בעתונים, הם בעצם אמנים מתוסכלים. כל כך -לא הלך- להם בתור מוסיקאים, שהם החליטו לעבור לכתיבה -על- מוסיקה, בכדי לקטול את מי שכן הולך להם. אנחנו גם מבינים שהמבקרים לא ממש משיגים את מטרתם... כי כשהקהל אוהב משהו וצורך אותו בכמויות, שום מבקר מסכן לא מזיז לו. וכידוע, הפעם -היחידה- בה המבקרים אהבו את מה שהקהל אהב, זה באלבום "סרג'נט פפר" של הביטלס. זו היתה כנראה הפעם הראשונה והאחרונה בהסטוריה, שהיתה הסכמה מלאה בין ציבור קוני התקליטים וציבור המבקרים. אשבל הוא שדרן מוצלח אבל אדם מסכן.

Queen II

New member
בוודאי

החברים הקדישו לי את Killer Queen, הם טוענים שאני מאוד עקצנית בתגובות שלי P: החבר לשעבר הקדיש לי את Sweet Lady ואת Your'e My Best Friend וכל מיני בימי הולדת ושטויות שמו כל מיני להיטים של קווין והקדישו לי[וגם ביקשו שאני אבוא לשיר] [גם אני הקדשתי לאנשים שירים] שירים של קווין זה כיף להקדיש, כי הם פשוט מתאימים להכל, בחיים שלי לא נתקלתי בלהקה שכל שיר שלה יכול להתאים למצב רוח שלי P:

למעלה