תיראי
אני ראיתי 4 רופאי נשים ושאלתי את השאלה הזאת את כולם (הרי לא הייתי רוצה ליפגוע בעצמי), בפורום רפואת נשים זה מה שהרופאי נשים ממליצים לכל שאלה כזאת, אני בעצמי עשיתי את זה עלפי הצורך וכבר הסברתי את המשמעות של לקיחת גלולות בפורום, כלומר שהן מדמות הריון וכ'ו, ותקופת הזמן שאת לוקחת גלולות לא משמעותית. אני לוקחת גלולות רצוף 7 שנים (חוץ מ3 חודשים שהישתמשתי במדבקות) ורוב חברותי לוקחות, אחת מהן אחרי כימאט עשור על גלולות ילדה בן יפיפה, לכן לפחות בפוריות שלה זה לא פוגע. אני קוראת כל כתבה על גלולוץ שאני יכולה לימצוא באינטרנט. אני מעולם לא הייתי ממליצה לעשות משהוא שאני לא בוודאות סבירה בטוחה שבסדר. אז למה את חושבת שזה לא בסדר? כי זה כימיקאלים והורמונים מיוטרים? וזה לטעמי הגיוני וסביר אבל להרבה מאיתנו זה שווה את האלטרנטיבה, אז לפחות לדעת להישתמש בהן נכון, בסופו של דבר זה מה שהבנות שואלות, אם אני לא הענה להן הן יבררו את זה ממקור אחר או חס וחלילה יניחו הנחות מוטעות ויעשו נזק לעצמן, כבר שמעתי על בחורוה שכל פעם שפיספסה כמה גלולוץ לקחה את כולן בבת אחת אז לא רק שיש לה שני ילדים (כי היא לא הישתמשה בגלולות נכון) היא גם היתה לוקחת את הגלולות שפיספסה בבת אחת כלומר 5 גלולות ביחד וזה מסוכן, זה שוק הורמונאלי לגוף, מה שבטוח לא בריא לה.