הקדמת הבחירות

שמוצקין

New member
הקדמת הבחירות

למה רק עוד חצי שנה למה לא עוד שלושה חודשים? הכלכלה מידרדרת הביטחון בירידה ,אריק הבטיח שלום והוא עושה הכל כדי שה"יוזמות" שלו לא יצליחו השכבות החלשות במצוקה חריפה וכל מה שהממשלה עושה הוא רק "צעדים" שתפקידם ליצור רושם שקורה משהו שישפר את המצב.ככה אפשר למרוח 4 שנים בלי לעשות כלום .אריק אריק רוצה ללכת לבחירות? יללה קדימה שלא יעשה דאווינים.

בחירות- טוב לליכוד

מבחינת האינטרסים של הליכוד, עדיף לו שהבחירות יתקימו כמה שיותר מהר. תמונת המצב בסקרי מינה צמח (ההיסטוריה הוכיחה שהם האמינים ביותר) מצביעה כרגע על 31 מנדטים לליכוד מול 19 למערך. זה נתון שלא השתנה לאורך השנה האחרונה, דבר המקנה לו אמינות נוספת. אלא שמכאן הדברים רק עשויים להידרדר: בחירתו של מצנע עשויה להשיב רוח חדשה במפרשי השמאל ואולי אף ליצור גוש שלום מאוחד עבודה-מרץ (מצנע תומך בחלוקת ירושלים, כך שאין הבדל ביניהם), שירוץ תחת סיסמאות שקריות נוסח: "כסף לעניים ולא להתנחלויות/דתיים" וכיו"ב. תוך ניצול המצב הכלכלי המידרדר, גוש כזה עשוי להשיב למחנה השמאל לא מעט קולות שאבדו לטובת שינוי והליכוד. לסיכום, אני מודה שאילו הייתי ממנהיגי מפלגת העבודה, רחמנא ליצלן, הייתי מתנהג כדילהלן: 1. פועל נמרצות לבחירתו של מצנע. 2. פורש מיד מהממשלה והופך לאופוזיציה לוחמת שתציג את שרון כמי שנכשל בטיפול בטרור ובמצב הכלכלי. 3. מקדים את הבחירות לאזור יוני. זהו פרק זמן שמצד אחד ישכיח מהציבור את העובדה שהעבודה היתה שותפה בממשלה, ומנגד לא יהיה רחוק מדי בצורה שתמוסס את הפופולאירות של מצנע. 4. נוקט תעמולת בחירות ארסית במיוחד נוסח: "אין שלום, אין ביטחון". ומה יכול הליכוד לעשות נגד התסריט הרע הזה? אם מישהו יתעניין אכתוב.

ראליסט

New member
האם הבחירות טובות לעם???

זה מעניין אותך? אני מקווה שהמילים "לטובת האינטרסים של הליכוד",הם בדיחה שלך. כל השנים הליכוד מתפוצץ מצחוק לנוכח הסקרים,שפעם אחר פעם (כולל אילו של מינה צמח),ממליכים את פרס כראש-ממשלת הסקרים,ולפעמים בהפרשים עצומים.(זוכר כמה אחוזים היו לפרס מול נתניהו לאחר רצח רבין?-וכיצד זה הסתיים-כמובן לשמחתך,אלא שלא זה הענין). עכשיו כשהסקרים מעניקים יתרון עצום לגוש הימין+דתיים,ע"פ גוש המרכז+שמאל,אז הם אמינים?. סקרים תמיד מיצגים מצב רוח ולא יותר.ע"פ המצב כיום ,מאד הגיוני שהליכוד ינצח בבחירות,אבל בהפרש קטן ע"פ גוש השמאל+מרכז שיהיה מפוצל.אבל אנחנו נחזור מהר לסחטנות של מפלגות "המאזניים" והחרדים.אם הליכוד יקים ממשלה ימנית-אז אולי יוכל לעשות כרצונו בתחום המדיני,אך הרס הכלכלה והחברה ימשך כי כוח היחידים יגדל (זה חיסרון של הבחירה היחסית-למרות שהיא עדיפה על השיטה שהיתה עד כה).אם לעומת זאת יחבור ל"ממשלת אחדות",נקבל אחרי בחירות מוקדמות,אותה גברת,שנמצאת בשלטון היום. כיום אנחנו צריכים אנשים חדשים-מראשי המשק בישראל (כמו אלי הורביץ ,סטף ןרטהימר ואחרים),שאינם נגועים בפוליטיקה,להקים מפלגה חדשה ,שתהיה מרכזית בעמדותיה (ולא "מפלגת המרכז" המגוכחת חסרת השקפות העולם אך מלאת האינטריגות).לאנשים כאלו שיהיו חסרי אינטרסים-או לפחות בעלי אינטרסים נמוכים מאשר לפוליטרוקים ששולטים בנו היום-ורק להם ,הסיכוי להציל את החברה ,הכלכלה והבטחון המתפוררים. ודי כבר לאנשי הצבא-נמאסתם ורק הוכחתם ,שככל שבצבא הצטיינתם,בפוליטיקה אתם כשלון גמור.גם שרון ,גם ברק ,גם ביבי ,גם פואד וחוששיני שגם מצנע.

רוחטובה

New member
לשמוצקין - תלמד מהצ´כים, הם לא

מאשימי את הממשלה שלהם בשטפונות - הם מאשימים את המצב, את הטבע... ומפשילים שרוולים לסייע בשיקום ארצם. יש לנו מלחמה! יש מתון עולמי! וראש הממשלה שלנו צריך היה להיות קוסם, כדי שהמצב יהה כמו שהוא היום ולא גרוע יותר. ואני לא שייכת לבוחרי שרון!

Roobie

New member
לא הבנתי

את משווה תופעת טבע כמו שטפונות למצב מדיני-ביטחוני?

רוחטובה

New member
כנראה גם לנו יש עסק עם תופעת טבע

הפלסטינים מנסים וכנראה ימשיכו לנסות מידי פעם לשטוף אותנו בגל של טירור ורציחות. בכל פעם שהם חשים בחולשה מצידינו הם מנסים... ברור שהנסיגה מלבנון נתנה להם מוטיבציה. תוסיף לכך את החיזוק שהם מקבלים מגוש יהודים אנטי ציוניים ותקבל שיטפון.

Roobie

New member
צודקת, הכל באשמת אמא אדמה

שמוצקין

New member
גדלת במדינה קומוניסטית?רוח טובה?

לפי צורת ה"חשיבה "נראה לי שכן.סייג לחוכמה שתיקה.

אמן שביבי יבחר...

אני כל כך רוצה שביבי יבחר, אתם לא יודעים עד כמה אני רוצה בזה. מסיבה אחת פשוטה, אז אתם תראו שהבן אדם שקרן. לא מספיק לכם 3 השנים בהם הוא הרס את המדינה, אתם רוצה עוד 4 שנים עם השקרן הזה. 4 שנים בגדול כן, אני מעריך שהוא יחזיק שנה וחצי ואז הוא יצטרך להתפטר. לאחר שיראו כמה שהוא ראש ממשלה שקרן. ראש ממשלה צריך להיות אמיו, ולא אחד שיגיד לש"ס ככה ולחילונים ככה. אי אפשר לסמוך עליו, אבל אמן שהוא יבחר שוב. שתראו כמה חרא הבן אדם הזה, בתור ראש ממשלה כן. אני לא יודע איך הוא בחיים הפרטים שלו.

צביקוש21

New member
צהוב נכבד!

הסתה היא עבירה על החוק ! לידיעתך ! לא טוב לך ? זכותך אתה רוצה להביא דעה ? זכותך אך אין לך זכות להיכנס לאתר של הליכוד ולכתוב קללות חופשי על הבר! אני מחר אפנה לגורמים מסוימים לבדוק האם אתה מדבר בשם מפלגת העבודה? כי אם כן אני אגיש תלונה על הסתה

צביקוש......

כמה זמן לא היית פה? שנים נראה לי, בכל אופן תגיש עד מחר תביעות. תביעה אחת שלי תביא 100 של אנשים מהשמאלנים שראו פה בפורום הזה הסתות שכתבו ימנים כגון,"פרס פושע אוסלו","אמא של פרס ערביה" וכו... תלך תתבע אותי על דברים שאריאל שרון אמר, לך תתבע אותי על דברים ששר הבטחון !! איציק מדרכי מספר 2´ של ביבי בזמנו, אמר על ביבי. אני יכול להביא לך מפה ועד הודעה חדשה, שקרים שביבי אמר. יש הוכחות לכך, הרי הכול מוקלט. "נתניהו עושים שלום בטוח", זוכר את הסיסמא הזאת? זה שקר מוחלט, ביבי הרס את הכלכלה ההישראלית ועצר את תהליך השלום. אני יכול להגיד שביבי שיקר, מבין, לכן לך תתבע את החברים שלך, ותפסיק לבלבל את השכל.

צביקוש - תפסיק לזיין ת´שכל ../images/Emo6.gif

א. אם כבר מדובר כאן בלשון הרע ולא בהסתה. ב. התבטאות זו של צהוב היא מינורית ובטלה בשישים ליד מאות הודעות שאני זוכר מתפוז ועוד אלפי הודעות מרוטר בהם ישנן קריאות שעומדות בכל הקריטריונים של הסתה. ג. כפי שאמר הצהוב- אם תגיש תלונה יוגשו הרבה מאד תביעות על התבטאויות אנשי הימין. ד. זה לא אתר של הליכוד - זה פורטל תפוז בבעלות פרטית בו הוקצה מקום לטובת מצביעי מפלגת הליכוד. שיהיה לך יום טוב ותהנה לקנות ספרים ומחברות לביה"ס...

שמוצקין

New member
איזה יוני!?!?!

זה כמעט שנה .יו"ר סיעת העבודה ביקש תוך שלושה חודשים. גם אני .גם ביבי עדיף על שרון הוא אמנם אופורטוניסט ללא תקנה אך אין בו את מידת צימאון הדם של שרון. הסיסמא כסף לשכונות ולא להיתנחלויות מציגה סדר עדיפויות שנראה לנו נכון יותר.אם אתה רוצה לקרוא לזה שקר,יבוסם לך.אני חושב שזה הרבה יותר הגיוני.ולגבי סטף ורטהיימר וחבר מריעיו:תודה אבל לא תודה לחבר´ה האלה יש אינטרסים מכאן עד להודעה חדשה ואים זה לא יפגע בשכבות החלשות אז כלום לא יפגע בהן.

um2

New member
כבר הוכח ש....

השמאל ה"שפוי" הוא הסכנה האמיתית אנשי אוסלו הפכו את ההסכם לדת ואת יצחק רבין ז"ל לקדוש המעונה שלה

שמוצקין

New member
לעומת זאת הם לא רצחו

את ראש הממשלה .וגם לא השתמשו ברצח ככלי לשינוי המדיניות.הימין הקיצוני עשה זאת.לולא כן היה היום שלום.

צביקוש21

New member
שמוצקין זבלן השכל!

מההודעה שכתבת שעליה אני מגיב רואים ללא ספק שאתה מדבר דברים בלי לדעת עובדות מסוימות! אתה מזבל את השכל! ואתה מדבר כמו ילד בן 3 אין כל קשר בין הימין הקיצוני לליכוד! אין כל קשר בין יגאל עמיר (ימח שמו וזכרו) לבין מפלגת הליכוד! אני מקווה שאתה מוכן לקחת אחריות על הדברים המטומטמים לחלוטין שאמרת! כי הם בעקיפין רומזים שהליכוד רצח את רבין ז"ל . הסתה היא עבירה פלילית על החוק והעובר על חוק זה מטופל בהתאם לחוק! לתשומת ליבך ! אתה גזען , מסית , ואין מקום לאנשים כמוך בימין ובליכוד! היה שלום!

שמוצקין

New member
יש קשר בהחלט

קשר חזק ביותר. א´מסכת ההסתה הפרועה נגד אנשים מהשמאל הקיצוני והמתון היא מסכת שלליכוד היה בה חלק חשוב. ב´לליכוד היה עניין בה וברצח הואיל והם איפשרו לו לרשת את השלטון. ג´בשיחות פרטיות אני שומע בוחרי ליכוד שרופים המתיחסים לרצח כאל צו השעה ולמעשה טוענים שרבין אשם (הוא הביא את זה על עצמו). ד´ רצח רבין הוא האקט החשוב ביותר לטרפוד תהליך השלום. לולא הרצח היה כבר שלום עד עכשיו .אילו היה שלום הליכוד היה מאבד את זכות קיומו. לשימת ליבך אני משתייך לשמאל נא קרא שנית את הודעותיי ותיווכך בכך.

למעלה