הקדמה לפנטזיה (חלק 1)

ayalaketner

New member
הקדמה לפנטזיה (חלק 1)

גברים אוהבים שבת הזוג שלהם מגבירה להם את האגו על ידי השוואתם לגבר כזה שכל אישה בעולם רואה בו כמכוער לעומת בן זוגה, ואז כשנוצרת הזדמנות למפגש אז האישה נותנת לעצמה הזדמנות להימשך לבעלה כי היא רואה את היתרונות שיש לו לעומת (בהשוואה) איזשהו "גבר" שנראה לה מכוער (נמוך, גוף בלי שרירים, נראה כמו אדם שעבר ניתוח לשינוי מין, איבר מין דק, חסר גבריות, נראה אישה ולמעשה מראה הגוף שלו דוחה כל אישה מרוב שהוא נראה נשי) ונראה נשי לעומת (יחסית) בעלה.
מפגש של זוג עם "גבר" כזה שמכבא לה את החרמנות הכללית, דווקא יכול להגביר את החשק המיני שלה לבעלה כשבסשן בוחרים להתמקד רק בהבדלים הפיזיים בין הגוף של הגבר המכוער לבין בעלה הגברי.
לי יש פנטזיה שהגשמתי אותה, והיא להיות בתפקיד של הגבר המכוער עם זוגות שבהם האישה רוצה להחזיר את התשוקה המינית שלה לבן הזוג שלה.

יש מספר סיבות לכך שכאשר אני עם זוג בתפקיד המכוער אז האישה מצליחה להתגרות מינית מהגבר שלה, וברגע שאת אישה אז את מרגישה את הסיבות האלה ומבינה אותן, לכן אני אתאר קודם כל את הסיבות מדוע את תתגרי מאוד מבן הזוג שלך (או מסתם גבר שפגשת לסטוץ ואת רוצה להגביר את החשק המיני שלך אליו כהכנה לסקס ביניכם), ואחרי שאפרט את הסיבות מדוע הסשן הזה מצליח לגרות אותך מינית מגבר שאני נראה שונה ממנו לחלוטין אז אתאר את הסשן הזה (שהוא גם הפנטזיה שלי):

ראשית, כאשר החוקרים נתנו לנשים להסתכל על תמונות של איברי מין של גברים שהן צריכות לבחור מבינהם את הגברים שהן רוצות להיות איתם לסטוץ,
אז החוקרים ביקשו מהנשים לעשות לעשות סלקציה בין גברים למפגשי סטוצים,
כל המחקרים המדעיים האלה הוכיחו שכל הנשים בחרו את הגברים שיש להם איבר מין גדול והחוקרים הצמידו להן אלקטרודות למוח כדי לבדוק מה הסיבה, והסיבה שהחוקרים מצאו היא שהסיבה שהנשים בחרו את הגברים שיש להם איבר מין גדול היא כי הן חשו תשוקה מינית כלפי הגברים שהן ראו בתמונות שיש להם איבר מין זיכרי גדול, והרגישו חוסר תשוקה מינית כלפי אותם הגברים שהן ראו בתמונות שיש להם איבר מין קטן.

שנית, חבל שלא הבנת את הפואנטה, כי הרי מובן מאליו שמשיכה כוללת אלמנטים נוספים שקיימים בגבר (חוץ מהמראה הגופני הגברי שלו) ולא רק את האלמנט של המראה החיצוני של הגבר. באמת חשבת שאני מטומטם ולא יודע את זה ?!
אבל, הפואנטה היא שהבחורה מכניסה את עצמה (ואותי) בכוח הדיבור להבליט במחשבה שלה (להגביר) רק את היתרונות האלה שפירטתי בתכני הסשן, ומרגע שהיא מכניסה את המוח שלה להיכנס לתפקיד המחשבתי הזה אז באופן אוטומטי המוח שלה חוזר לאותה סיטואציה שבה היא כביכול נדרשת לסנן גברים וכאילו רק עכשיו הכירה את הגבר שלה.

שלישית - זה משחק שתלוי בהצלחה של האישה להכניס את עצמה לראש של אישה שמבליטה ומגבירה לעיני רוחה את ההבדלים בין גבר יפה לבין גבר מכוער, ומייצרת תשוקה מינית על ידי הערכה לגבר שהיא השיגה שמהווה את המנצח בהבדלים ביני לבינו.

תנסי פעם לחשוב מה קורה אם את הולכת לתחנה מרכזית הישנה, כדי לעמוד ברחוב כאילו זונה, שימי לב שאת מכניסה את עצמך במצב כזה לסיטואציה של ראש של זונה ואז את מתנהגת בהתאם לתפקיד שאת הכנסת את עצמך בעצם העובדה שאת עומדת שם ומדברת עם גברים. גם הגברים מתייחסים אליך בהתאם והמשוב מהם גורם לך עוד יותר להיכנס לתפקיד הזה ואז את גם מתחילה להיכנס איתם (למרות שאין לך חשק מיני - אגב, לאף זונה אין באמת חשק כי באמת מדובר בתפקיד שנכנסים אליו). אז בדיוק אותו הדבר, גם בסשן שתיארתי מהרגע הזה שבו את מכניסה את עצמך לתפקיד של בחורה שהשיקול היחיד שגורם לה לתשוקה מינית בגבר הוא השיקול של עד כמה הוא נראה גברי יותר יחסית לשאר הגברים (שיקול של מראה חיצוני של הגבריות) אז לפתע את באמת מתחילה להגביר לעצמך את הראייה (הראיה במוחך) של ההבדלים ביני לבין הגבר שמולי, ובאמת מתחילה לתת למוח שלך את המקום הגדול להתגרות מינית מהגבר שלך רק בגלל ההבדל החיצוני ואז את באמת מרגישה תשוקה מינית כלפיו ("מייצרת תשוקה מינית כלפיו") וחרמנות כלפיו. זה הכל עניין של כניסה לתפקיד שאת מצפה ממך להיכנס אליו. הסשן שפירטתי הוא כלי שעוזר לך להיכנס לסיטואציה הזאת שבה כל השיקולים האחרים בגבר (שלא קשורים למראה הגברי שלו לעומתי, למשל שהגבר שלך מובטל, נמאס עליך ודברים אחרים נוספים שלא קשורים ביתרונות המראה הגברי שלו לעומתי) הם שיקולים שנמחקים במוח שלך לטובת הגברה משמעותית של השיקול של ההבדלים הגבריים ביני לבינו באופן כזה שאת מכניסה את המוח שלך לתפקיד כזה שבו המוח שלך רואה חזק יותר את ההבדלים בין הגבריות החסרה שיש לגוף שלי לבין הגבריות שקיימת בגבר שלך (שאת רוצה להתחבר לגבר ושמחה שאת מחוברת עם היפה והחזק ולא עם החלש), רואה חזק וגדול יותר את ההבדלים ביני (הנקבה החלש) לבינו חזק יותר, שופטת ביני לבינו רק לפי השיקול של ההבדל הזה שקיים ביני לבינו, ולא רואה שום דבר אחר מרוב שאת מרוכזת ורואה את ההבדלים (מבחינת המשיכה המינית לגבריות שקיימת בגבר אבל לא קיימת בי) שקיימים ביני לבינו בגדול יותר ובעוצמה חזקה יותר ומאפשרת למוח שלך להרגיש חזק יותר את ההבדלים שאת מאפשרת למוח שלך להיכנס למצב כזה שהמוח שלך רואה את ההבדלים האלה כהבדלים גדולים יותר, משמעותיים יותר וחזקים יותר.
די פשוט לנשים שבאמת רוצות להעריך יתרונות שיש בגבר שלהן כי הן באמת רוצות לשקם ולשפר את חיי המין שלהן עם בן הזוג שלהן.

ועכשיו אתאר את עצמי, תפקידך כאישה בסשן, ואת כל "תכני התסריט" שמהם מורכב הסשן (כיצד אישה מתגרה מגבר כאשר היא, הוא ואני עושים את הסשן הזה: (בתגובה הבאה כי התיאור ארוך כי זה כמו הוראות ביצוע לתסריט הפנטזיה)

ayalaketner

New member
תוכן הפנטזיה (חלק 2)

אני "גבר" (אם את רוצה להתאים עצמך לסשן אז את אמורה להתגרות מהעירעור על הגבריות שלי) בשנות העשרים לחייו, ויש לי פנטזיה שבעבר בחורה שיצאה לדייט עם גבר שהיא לא מכירה, הגשימה לי את הפנטזיה הזאת, וכיום הם נשואים עם ילדים ואני יודע שהגשמת הפנטזיה הזאת תרמה למשיכה המינית שהבחורה הזאת הרגישה לגבר כי היא בעצמה אמרה לי את זה כשהם התחתנו.
במה מדובר ?
מדובר בזה שאני אוהב שבחורה אוהבת להימשך לגבר באמצעותי על ידי כך שהם מזמינים אותי לסשן (חצי שעה של סקס) שבו בתכלס הבחורה רוצה בגבר את היתרונות שלו מבחינה גבריות גופנית, יחסית אלי כי הגוף שלי ממחיש לה איך נראה אדם שאמור להיראות גבר אבל נראה כמו אישה ולכן אני מעורר בה תחושה שאני דחוי מבחינת תשוקה מינית, ובעזרת ההשוואה לגבר היא מתחילה להתאהב בגבר שלה על ידי חרמנות שהיא מייצרת כלפיו (למעשה בזכותי).
סשן שבו הגבר ישתוק, יהיה פסיבי כדי לאפשר לאישה להחפיץ את איבר מינו של הגבר שלה להיות מושא לתשוקה מינית שמתעוררת כתוצאה מכך שבמהלך כל הסשן היא ממקדת את כל הדיבור שלה על ההבדל העצום שהיא רואה שלגבר שלה יש גוף גברי שבהשוואה לגוף שלי שדרך העיניים שלה הגוף שלי נראה לה בדיוק כמו גוף של אישה.

הסשן הזה הוא כזה שהאישה מתמקדת בהבדלי הגבריות בין הגבר שלה לביני,
הגבר צריך לשתוק במהלך כל הסשן, להיות פסיבי (כי כל מה שהוא יגיד רק יהרוס את הסשן) והתפקיד של הגבר במהלך כל הסשן הוא אך ורק לחשוף את איבר מין שלו מול הפרצוף שלי במהלך כל הסשן.

בסשן הזה האישה מדברת אלי ומחרמנת את עצמה לגבר (חרמנות שמופנית לגבר על ידי תחושת שינאה שמופנית אלי מרוב שהיא רואה בגוף שלי נשי ודחוי).

החרמנות שלה כלפי הגבר צריכה להיות תלויה במידת הצלחתה לפרט את כל הנימוקים, הסיבות וההסברים שיגרמו לי להרגיש באמת שאין אף אישה בעולם שיכולה להימשך אלי מבחינה מינית.

במהלך ההסברים שהיא משכנעת אותי ואת עצמה שאני לא יכול להיות מושך מבחינה מינית כי אני נראה בדיוק כמו זונת רחוב אז היא צריכה לשכנע את עצמה שההבדלים האלה גורמים לראות את הגבריות של הגבר שהיא תמיד לא הצליחה לראות בו ובזכות הגוף שלי היא מצליחה לראות ולהעריך את הגבריות של הגבר שלה.
היא צריכה לתת את ההסברים שמשכנעים אותי ואותה:

א. שאני נמוך ושזה נשי ומכבא חרמנות של כל אישה בעולם, ושזה נשי ומכבא חרמנות של כל אישה בעולם ושאין סיכוי שאישה תייצר חרמנות מינית אלי במהלך חדירה ושהדבר היחיד שאני יכול לתרום לאישה הוא לרדת לה, ושלמעשה כדאי לי להתחיל לרדת לגברים כי גם להם אני לא יכול לתרום מרוב שאני נמוך. ושלמעשה אני נחשב כאישה כי הגובה שלי מתאים לאישה ולא לגבר, שהדבר היחיד שאני יכול לתרום לאישה הוא רק לרדת לה, ולרדת למאהבים שלה כדי שהיא תסכים להיות איתי בקשר.

ב. שיש לי איבר מין דק לכן הוא קטן ושזה נשי ומכבא חרמנות של כל אישה בעולם ושאין סיכוי שאישה תייצר חרמנות מינית אלי במהלך חדירה ושהדבר היחיד שאני יכול לתרום לאישה הוא לרדת לה, ושלמעשה כדאי לי להתחיל לרדת לגברים כי אפילו להם כהומו אני לא יכול לתרום מרוב שיש לי קטן ודק כי אפילו הומואים לא יימשכו למצוץ. ושלמעשה אני נחשב כמי שיש לו כמו דגדגן גדול מרוב שאיבר המין שלי כל כך דק וקטן, ולכן הדבר היחיד שאני יכול לתרום לאישה הוא רק לרדת לה, ולרדת למאהבים שלה כדי שהיא תסכים להיות איתי בקשר.

ג. שיש לי גוף חסר שרירים ומבנה גוף ממש של אישה, ושהגוף שלי נשי ומכבא חרמנות של כל אישה בעולם, ושזה נשי ומכבא חרמנות של כל אישה בעולם ושאין סיכוי שאישה תייצר חרמנות מינית אלי במהלך חדירה ושהדבר היחיד שאני יכול לתרום לאישה הוא לרדת לה, ושלמעשה כדאי לי להתחיל לרדת לגברים כי גם להם אני לא יכול לתרום מרוב שיש לי גוף צנום, חסר שרירים, עם ציצים, בטן כמו של זונה בהיריון, נמוך בגובה ולא בגובה כמו שבנות מצפות מגברים, איבר מין קטן ושלמעשה אני אפילו לא נראה קוקסינל אלא רואים שנולדתי עם פגם מולד שמתבטא בזה שיש לי ציצי טבעי, איבר מין גברי שהוא קטן כמו דגדגן ולכן זה למעשה דגדגן, שאני נמוך וכל המאפייני הגוף שמעידים בעיניה ובעיני כל אישה שרואה אותי שאני אפילו לא נראה קוקסינל אלא רואים שנולדתי עם חוסר גבריות גופנית ושלמעשה אני אישה. ורואים עלי שאני גבר שתקוע בתוך גוף של אישה, ושכל מה שאני צריך לעשות הוא רק לשנות את החשיבה ולקבל את זה שאף אישה בעולם (שזה אומר למצוץ לגברים כדי לשמח נשים) לא תימשך אלי ולכן צריך להתאים את המוח שלי לגוף הנשי שנולדתי אליו ולהתחיל לתת לנשים להתרחמן מגברים שהן רוצות להתחבר לגבריות של גברים על ידי כך שהן יסתכלו עלי יורד להם כדי להבין שהן זוכות לשכב עם גבר אמיתי בהשוואה לנקבה כמוני.
היא צריכה להגיד ולשכנע אותי שלפי הגוף שלי אני נחשב כאישה כי הגובה שלי מתאים לאישה ולא לגבר, שהדבר היחיד שאני יכול לתרום לאישה הוא רק לרדת לה, ולרדת למאהבים שלה כדי שהיא תסכים להיות איתי בקשר.

במהלך השכנועים האלה שבאמצעותם היא מייצרת חרמנות לגבר, היא אומרת לי ללקק לה את הדגדגן, ואז בדקה הראשונה היא נהנית ואז היא ממשיכה לאונן לעצמה כאשר היא מאשימה אותי שאני לא יודע ללקק כמו שצריך, ושהיא חייבת להשתמש גם עם האצבע שלה ולאונן לעצמה מרוב שאני כישלון אפילו בלרדת לאישה.
ואז היא שוב מסתכלת על הגבר ועלי, תוך כדי שהיא מאוננת לעצמה, היא רואה את ההבדלים ונותנת לכל הדיבורים שהיא אמרה להשפיע על עצמה ואז היא חשה חרמנות גדולה לגבר שלה, ואז היא רואה בו כמי שמושיע אותה מתחושת השינאה שהיא פיתחה אלי מהדיבורים שלה על כך שאני דוחה מבחינה גברית.
ואז באותם רגעים היא מרגישה שאני אישה שהיא שונאת ואומרת לי בזילזול שאפילו לרדת לאישה אני לא יודע, אז לפחות שאכין עם הפה שלי את האיבר מין של הגבר שיעמוד בתוך הפה שלי.
בשלב הזה היא מכוונת מצלמת וידאו בקלוז אפ לנרתיק שלה ומבקשת מהגבר להקריב את איבר המין שלו לנרתיק שלה במרחק של 10 סנטימטרים.
כאשר איברי המין של האישה והגברים קרובים, אז רואים במצלמת הוידאו 3 אלמנטים:

א. את איבר המין של הגבר

ב. את הנרתיק של האישה

ג. את הפרצוף שלי בקלוז מוצץ את איבר המין של הגבר

ושומעים את האישה, לוחשת למיקרופון של המצלמה וכבר רואה בי אישה זונה וזולה והיא מדברת אלי בלשון נקבה והיא לוחשת את הלחישות הבאות "תמצצי לו יא זונת רחוב, הזין שלו חזק וענק והיית מתה שיהיה לך זין גדול כמו שלו, כי אני מתחרמנת יותר ככל שאני מרגישה שהתסכול שלך שנובע בגלל שאני נמשכת לזין גדול שאין לך, אבל יש לו, הוא תסכול כזה שגורם לך לרצות לבכות ולמצוץ לו, לסגוד לזין שלו שהיית מתה שיהיה לך כדי למשוך אותי מינית, אז תמצצי את מה שהיית מתה שיהיה לך ואין לך, יא דחויה !"

ואת כל זה היא לוחשת כשהיא מקפידה לאונן לעצמה מתוך מטרה שייראו נרתיק של אישה שמאוננת לעצמה מרוב הנאה בהסתכלות בזין הגדול של הגבר שרמת החרמנות שלה לזין הזה הולכת וגדלה ככל שהיא רואה קוקסינלית (אני) שרוצה שיהיה לה זין כזה ולכן סוגדת לזין (אני כאילו סוגדת על ידי כך שאני מוצץ לגבר)
וככל שהיא מצליחה לגרום לי לבכות ולהוריד דמעות אז היא אומרת לי למצוץ חזק יותר כדי לנחם את עצמי מכל התסכול שיש לגבר זין גדול שהיא אוהבת ושונאת אותי בגלל שאין לי זין כמו של הגבר שאני מוצץ לו.

ואז האישה מבקשת ממני להתחיל ללקק לה את הדגדגן במהלך האקט שבו הגבר חודר לה, ואז רואים במצלמה את האיבר מין של הגבר חודר לנרתיק של האישה ואת הפרצוף שלי רואים מלקק את הדגדגן שלה, ומידי פעם הוא מוציא את הזין מהנרתיק שלה כדי לחזק את הזיקפה שלו בתוך הפה שלי, ואז בסוף הוא משפיך לי בתוך הפה, ושומעים את האישה שהיא אומרת לגבר שמזיין אותה "אתה גבר מכבד, כל הכבוד שאתה אף פעם לא אומר לי למצוץ לך כי אתה מכבד נשים. אתה גם לא משפיך לי בגוף כי אתה מכבד נשים. השפיך זה דבר מלוכלך ואת הזונה תלקקי את השפיך מהכוס שלי כי את תת אדם וחייבת לציית לכל הליכלוך שאני מצווה עליך לקבל לפה המסריח שלך".

A לוןA

New member
היו הרבה מאוד דברים שלא התחברתי אליהם במה שכתבת

והרבה מאוד דברים שאתה כותב כאמת מוחלטת שהם כמובן רק דעתך האישית ואינם נכונים עבור כולם.

אבל בכל מקרה שמחתי ששיתפת :)

ayalaketner

New member
לדעתי לעזור לאנשים להרגיש טוב זו הרגשה

שנותנת למי שעוזר שמחה ואושר בחיים הקצרים האלה.
תראה למשל, בקישור הזה, בחורה שעזרתי לה בעצה והרגישה טוב
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/182429054/%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93/%D7%A1%D7%A7%D7%A1[/URL]

אנשים לא מבינים ולא מכירים את התחושה הטובה שאפשר לקבל מכך שהם רואים תחושת שמחה לאיד אצל אחרים שמתמקדים בפגמים המולדים. אבל אנסה לחשוב על דוגמה שתסביר למה.
נניח שיש לי אחים ואחיות שמתים שאמות כבר כי הם שונאים אותי מאוד, ונניח שבאמת לאף אחד לא אכפת ממותי. ונניח שפתאום יש לי מחלה קשה, ואז אני מבקש מסתם אנשים לעשות סשן שבו הם מייחלים לי למות וממש בהגזמה. הרי בוודאי שבסשן כזה לפתע כל התחושה הרעה שהיתה לי מהמציאות, הופכת לתחושה טובה יותר כי פתאום אני מבין עד כמה זה מגוחך לקחת דברים קשה, וההבנה הזאת שלי נוצרת כל פעם מחדש בגלל שאותם אנשים טובים מציגים לי האיחולים בהגזמה גדולה יותר מאשר הסשן הקודם (פוגענית יותר לנפש שלי), מפרטים סיבות מדוע הם מתגרים מינית מהסבל הנפשי שלי ולדעתי יותר קל לכל אדם להתחבר לזה מאשר לחיות במציאות שלנו שבה באמת אנשים קרירים אחד לשני.
לדעתי "לשחזר" את הסיוט הכי גדול שלי מהמציאות אליה נקלעתי בחיים מבחינת בנות ולגלות את הסיבות מדוע בנות דוחות אותי בהגזמה, היא למעשה ריפוי של הנפש ברגע שמוצאים נשים טובות שיעזרו לי.
זו נקודת זווית אחרת לחיים שבהם לא כל דבר באירועי החיים נותן שמחה ואושר, ולמעשה התמודדות עם סבל ברגעי סבל בחיים.

אני מודה לך על כך שהתחברת לדברים שהתחברת אליהם בדברים שכתבתי בתכני הסשן, ומאחל לך שתהנה מהחיים האלה.

למעלה